dysfunksjonell.no
25Aug/130

Make Up Store Amarillo

En liten fugl hvisket meg nylig i øret om at den nye Marble-skyggen «Amarillo» hadde ankommet butikken, en liten fugl ved navn Maria - og at jeg definitivt kom til å elske denne. Jeg måtte selvfølgelig ta meg en tur innom, både for å ta denne i nærmere øyesyn og for å plukke med meg «Rising Sun» som jeg gikk fra sist. La meg bare understreke at den vesle fuglen hadde helt rett! Dette er virkelig en magisk øyenskygge, i samme kategori som «Giallo Damasco» fra Jelly.

Make Up Store Amarillo Marble Eyeshadow

Jeg visste at den ville komme i løpet av høsten, men jeg trodde ærlig talt ikke jeg ville like den noe særlig - så innmari feil tok jeg! Når man swatcher den som en helhet åpenbarer det seg nemlig en metallisk dyprød-ish som kanskje lener litt mot lilla, i samme familie som blant annet «Dramatic» og «Metal Cherry». Fargen varierer nok noe fra skygge til skygge siden marmoreringen er unik, men samtidig mistenker jeg at det er denne fantastiske fargen som kommer frem når man har kommet gjennom marmoreringen. Ellers er den myk, og godt pigmentert.

I skrivende stund er jeg en smule forvirret, for etter at jeg skrev dette innlegget har jeg lekt mer med «Amarillo» og fargebeskrivelsen jeg gav over er overhodet ikke korrekt i forhold til den jeg eier. Heller ikke de jeg har sett swatchet av andre. Den er langt mer lilla enn dyprød, ganske lys sådan, og kan kanskje minne litt om M·A·C Hypnotizing i farge. Purity har swatchet «Amarillo», så sjekk bloggen hennes.

Selv om «Giallo Damasco» er friskere og mer sommerlig enn «Amarillo», som er langt mer passende for årstiden vi beveger oss inn 'as we speak', er denne også en skatt. Dessverre sliter jeg veldig med tanken på å skulle ødelegge den vakre marmoreringen, for det er ikke til å stikke under stol at den blir seende ganske 'skitten' ut når man har tatt den i bruk.

Er «Amarillo» noe for deg?

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 25, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (3)
 1. Jeg skjønner godt at du ikke har lyst til å ødelegge marmoreringen – for SØKKI TA så nydelig å se på Smile

  • Jeg heller veldig mot å kjøpe en til altså. Veldig. Bare for å kunne bruke den ene, og beundre den andre. Den er nydelig!.. men det er sannelig fargen på denne skyggen også. Dilemma. Smile

 2. Den ser utrolig lekker ut. Tror jeg må innom MUS og se på denne. Sikler veldig på denne, den ser så fin og flott ut. Håper den er nydelig på

  • Den er kjempelekker, og absolutt verdt en tur innom Make Up Store – der får du jo swatchet den, og liker du dype rødlilla skygger, så.. ja. Jeg elsker sånne farger, så jeg syns den er helt fantastisk!

   PS! Tusen takk for shout-out i bloggen din. Smile Heart

 3. Tenkte meg at du ville digge den! Grin It’s awesome!

  • Du vet nøyaktig hva jeg liker, du. Grin Det er jo derfor jeg pleier å kjøpe det du anbefaler meg, og det får du ikke lov til å ha dårlig samvittighet over altså – de tingene ender alltid opp som favoritter hos meg. Grin Awesome indeed!

 4. Så utrolig fin.
  Burgunderfargede skygger er blant mine favoritter, så denne skal jeg sjekke ut.
  MAC Vainglorious fra Venomous Villains er en av mine absolutte favoritt farger gjennom tidene, men konsistensen er så som så. Kanskje Amarillo er i samme gate og med bedre konsistens.

  Takk for mange bra MUS innlegg Shamini <3

  • Jeg tror kanskje at «Dramatic» er mer lik MAC Vainglorious, men jeg er litt usikker på om den gikk ut nå sammen med «Metal Cherry», den var iallfall på salgsbordet. Ellers er muligens MUG Burlesque et godt alternativ, og den er helt fantastisk å jobbe med. Uansett er «Amarillo» verdt å sjekke ut, tafse på, kose med, swatche og kanskje viktigst.. å eie! Grin

   Selv tusen takk for fine ord, Line! Det betyr veldig mye for meg. Heart

 5. Jeg gleder meg SÅNN til å få brukt min!! Må bare ta bilder først!

  • Jeg gleder meg til å se hvordan din ser ut! Jeg kjøpte jo en til, sånn at jeg kan bruke denne (som ikke ser så veldig spennende ut). Grin Ser frem til en av dine fantastiske looks med begge de marmorerte skattene – det må jo bare bli flott!

   • Jeg fikk velge i butikken, men var så stresset for å rekke bussen, så jeg valgte den med mest…. Uhm… Rødt? Blått? Grønt? Grønnaktig, tror jeg. Angret litt etterpå og skulle valgt etter rødfarge, men jeg tipper den er dritfin uansett! Og fargen under er vel lik på alle? Eller?


Leave a comment