dysfunksjonell.no
22Aug/130

Make Up Store i ny innpakning?

Nå skjer det visst fryktelig spennende ting i søsterlandet vårt Sverige, for Make Up Store har hatt kick-off og butikkene skal fornyes! Jeg har ikke så veldig mye informasjon om det som skjer i kulissene, men syns det ser utrooolig spennende ut, og jeg gleder meg veldig til 'min' butikk skal få flunkende ny drakt. Ikke fordi jeg er misfornøyd med den, jeg kunne bodd der inne, men den nye butikken ser så oversiktlig og flott ut!

Make Up Store KICK-OFF

Make Up Store KICK-OFF

Make Up Store KICK-OFF

Tullete som jeg er gleder jeg meg allerede veldig til å shoppe i den nye butikken, uansett når det måtte bli. Jeg kunne sett på øyenskyggene i timesvis, de fantastiske fargene som utgjør den perfekte regnbuen, og når de blir presentert på denne måten.. uimotståelig.

Hva syns du om nye Make Up Store?

Photos © Henric Haagaard v/ Linköping Make Up Store

Posted by Shamini on August 22, 2013 – 8:36 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Det ser skikkelig proft ut og ikke minst mer oversiktelig. Håper virkelig alle MUS får en overhaling Smile

    • Det er meningen at alle MUS skal få denne overhalingen ja, men jeg vet ikke når de er ferdige. Det kommer sikkert til å ta litt tid, det er jo mange butikker som skal fikses opp. Dog, den som venter på noe godt.. Wink

  2. Gleder meg til butikken vår blir som denne Smile

  3. Jeg hørte noen snakke om en overhaling i de Norske butikkene også jaWink Bare å glede segSmile


Leave a comment

No trackbacks yet.