dysfunksjonell.no
8Aug/130

Siste rest fra MUS-salget

Den som trodde det ville ta lang tid før jeg var å finne på Make Up Store igjen.. den tok grundig feil, for på fredag var jeg tilbake for å hente nok en liten svart og glossy pose. Hva den inneholdt? Ytterligere tre Microshadows fra salget. Vakkerlakk la ut bilde av en fantastisk fin look hvor hun hadde brukt en utrolig fin blå skygge jeg aldri hadde sett eller hørt om, nemlig «Pacific» Da jeg spurte henne mente hun at den var en del av salget, selv om jeg ikke kunne huske å ha sett den der. Hun hadde selvfølgelig helt rett, og jeg sendte umiddelbart en melding til de flotte jentene på Make Up Store Trondheim for å spørre om de kunne legge denne av til meg, sammen med to andre skygger fra salget.

Make Up StoreGreen Tea · Lavendel · Pacific

Både «Green Tea» og «Lavendel» var skygger jeg hadde kikket på da jeg var der på onsdag, men som jeg av en eller annen grunn slo fra meg. Førstnevnte er ganske lik «Fizz» (se forrige eskapade), bare grønnere, og var veldig fin swatchet side om side med «Fantastic». Sistnevnte, en matt kald lavendel, tiltalte meg rett og slett ikke fordi den var matt. Hva skjedde? Jeg likte eeegentlig fargen veldig godt, og klarte ikke legge fra meg tanken på at den var på tur ut av sortimentet. Jeg ville angret om jeg ikke hadde kjøpt den! «Pacific» er en varm blå, 'periwinkle' som man ville sagt på engelsk, og den er virkelig nydelig.

Det eneste jeg har merket meg med disse eldre skyggene er at de sitter utrolig dårlig fast i boksene sine, så jeg kan faktisk 'depotte' dem med fingrene om jeg skulle ønske det. Nå har jeg imidlertid ingen planer om å 'depotte' MUS-skyggene mine per dags dato, så jeg får heller forsøke å være forsiktig med dem. Nå må jeg bare finne en god måte å organisere og oppbevare MUS-skyggene mine på, sånn at alle får den oppmerksomheten de fortjener!

Er det lov å glede seg til neste salg allerede?

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 8, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Så mye fint du fikk deg på salget. Håper du koser deg masse med de nye skattene dine framover Smile

  2. Du har jammen meg fått med deg mye fint fra salget. Grin Å jeg fikk akutt lyst både Lavendel og Pacific. Kanskje like greit at jeg ikke har en Make Up Store butikk i nærheten. Razz

    • Ja, jeg er kjempefornøyd med hele fangsten min! Salg er så morsomt, så nå er det bare å begynne å spare til neste salg, på siden av at det andre jeg sparer til. «Lavendel» har jeg foreløpig bare swatchet, men «Pacific» kan jeg ikke forstå at jeg ikke har kjøpt for lenge siden! Dessverre er begge utgående. Frown

  3. I’m loving it! Pascific er njuuudelig. Green Tea ser også fin ut, men den har eg ikkje sett her i Oslo Smile

    • «Green Tea» er nok en sånn en man egentlig ikke trenger (man har sannsynligvis noe som ligner fra før), men som man likevel kjøper fordi man har så mange øyenskygger fra før at en til ikke spiller noen nevneverdig stor rolle. Wink «Pacific» vil jeg bare kose med. SÅ FIN er den. Grin

  4. Du fikk virkelig kjøpt mye fint på salget, og det er jo gøy å “spare” litt penger også Smile Hvordan er kvaliteten på Lavendel? Min erfaring er at mange øyenskygger som den fort blir litt “chalky”..

    • Vel, jeg gikk jo fra den første gang fordi jeg ikke likte hvordan den swatchet på hånden, men jeg har ikke prøvd den på øyene med primer under enda. Jeg skal komme med oppdatering! Jeg er generelt ikke superglad i matte skygger, men vi får se – den var jo lilla. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.