dysfunksjonell.no
6Aug/130

Make Up For Ever Aqua Brow Kit

Jeg har jo skrevet utallige innlegg om disse øyenbrynene mine. Jeg har kjøpt og testet mange ulike typer brynprodukter, og flere forskjellige farger, alt sammen for å finne min favoritt. Jeg fant også en favoritt i Clé de Peau Beauté Eyebrow Pencil, men denne er ikke like enkel å få til å se bra ut. Hvorfor aner jeg ikke, men enkelte dager går det bare ikke! Jeg har to andre brynblyanter (Anastasia Brow Wiz og M·A·C Veluxe Brow Liner) som er bortimot idiotsikre, men disse er litt for varme for meg og det irriterer meg grenseløst.

Jentene på Forumet har skrytt veldig av MUFE Aqua Brow i forskjellige farger, og det var mildt sagt forlokkende å tenke på å ha vannfaste bryn - jeg er jo en sånn en som godt kan finne på å gni seg i brynet helt uten grunn, og det er egentlig ikke spesielt smart om man har fylt inn brynene med en blyant. Tro meg, jeg vet hva jeg snakker om. Det var en liten utfordring å finne ut hvilken farge jeg skulle gutse på, men jeg endte til slutt opp med nr. 25 Ash, sånn cirka midt på fargeskalaen.

Make Up For Ever Aqua Brow Kit

Jeg valgte å gå for kit-et som også inneholder de to små kostene (i tillegg til tuben med selve produktet) som sammen kommer i en liten mappe, rett og slett fordi jeg tenkte det ville være kjekt om man er utenfor husets fire vegger og desperat trenger pene bryn. Nå gjenstår det å se om jeg klarer å mestre denne typen produkt, eller om jeg ender opp med å se ut som en fjortis som nettopp har lært seg å tegne på bryn med ..sprittusj.

MUFE Aqua Brow kan bestilles enten separat eller som kit fra Guru Makeup Emporium. Tuben alene koster 150,- NOK med dagens kurs, mens kitet koster 291,- NOK - og siden sistnevnte er godt over tollgrensa måtte jeg betale både moms og Postens forenklede fortollingsgebyr i tillegg (133,- kroner). Pakken ble sendt fra England, og ankom etter bare seks arbeidsdager.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 6, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Haha, sprittusj-bryn Wink Jeg har veldig lyst til å prøve denne, men tror jeg kommer til å stå over denne med mindre jeg får et akutt behov når jeg enten er i NY neste mai eller i Polen en gang i løpet av året, det haster altså ikke Razz
  Nå er jeg fan av markerte, MEN naturlige bryn, og jeg tror jeg kommer til å bruke unødvendig mye tid på å få de naturlige med dette produktet. Det blir gøy å høre hva du synes! Smile

  • Jeg har ingenting i mot markerte bryn, mine er jo ganske kraftige fra naturens side, men når det kommer til de fullstendig unaturlige, gjerne kullsvarte, og så hardt påtegnet at det ser ut som de er tegnet på med sprittusj – da melder jeg pass. Wink Jeg har ikke fått testet den enda, men jeg skal skrive en omtale etterhvert!

 2. Jeg elsker denne! Synes det går like kjapt som med noe annet, både bryns pudder og blyant. Smile Bruker nr. 25 Ash jeg også. Håper du blir like fornøyd som jeg er. Smile

  • Høres veldig lovende ut, Sunniva! Jeg har som sagt ikke prøvd den enda, og er fortsatt litt redd for at jeg burde bestilt 35 Taupe istedet, men så var det dette med altfor mørke sprittusj-bryn da. Wink Omtale kommer etterhvert.

 3. Lykke til med testing og øving..
  Jeg har blyant, liker den ikke, men den funker jo, om jeg tar meg tid til å få det pent Smile

  • Hjertelig takk! Prøv M·A·C Veluxe Brow Liner om du får sjansen, den er veldig god og helt ulik noen andre blyanter jeg har prøvd. Den er ikke ‘voksete’, og er kjempeenkel å få fin – det er min go-to-blyant. Smile Den føles nesten som skygge i blyantform.

 4. Har du fått prøvd den noe? Jeg liker den godt så langt, ikke veldig vanskelig å få fin. Men jeg har funnet ut at det ikke er så lurt å ta mye på kosten om gangen. Det blir mye jevnere fordelt om man tar litt og litt om gangen Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.