dysfunksjonell.no
5Aug/130

Review: Make Up Store Brush Cleaning Soap

I midten av juli bestilte jeg noen Make Up Store-produkter fra KICKS.no, deriblant Brush Cleaning Soap. Jeg har ikke fått testet den ut før nå, men jeg må si at jeg er imponert. Jeg plukket med meg alle de skitne kostene jeg kunne finne, med syntetisk og naturlig bust, brukt i pudder- og kremprodukter, MUS Brush Cleaning Soap, og satte kursen mot badet. Her skulle det testes! På ganske nøyaktig 20 minutter hadde jeg vasket 22 koster, og det var befriende enkelt.

Make Up Store Brush Cleaning SoapBrush Cleaning Soap

MUS Brush Cleaning Soap kommer en i en svart eske av plast, perfekt til oppbevaring når såpa ikke er i bruk. Den har en svak, behagelig duft, den skummer bra, og den ser ut til å rengjøre kostene godt.

Jeg vætet kosten jeg skulle vaske godt, deretter 'swirlet' jeg busten godt rundt på såpa. Det første skummet som dannet seg var tydelig misfarget av produktrester, men etter bare noen sekunder var skummet blitt hvitt. Jeg skyllet så busten under rennende vann, passet på å presse alle såperestene godt ut, formet den tilbake til opprinnelig form med fingrene, og nå ligger de flatt på sminkebordet - med selve busten utenfor kanten - og tørker. Holder jeg kosten helt inntil nesen kan jeg kjenne den svake duften av såpa, og selv om dette kanskje kan virke sjenerende for noen, syns jeg selv det er helt greit.

Den ultimate testen var nok da jeg vasket to av mine hvite koster, og med stor glede kunne konstatere at de ble så godt som helt hvite igjen, til tross for at de har vært misfarget så lenge jeg kan huske. Hurra!

The Verdict

RatingMake Up Store Brush Cleaning Soap fortjener virkelig all skryt den kan få. Kostevasken, som vanligvis er et langtekkelig prosjekt som utsettes i det lengste, gikk som en lek. Såpa fjerner misfaringen fra hvite koster, den tørker ikke ut busten, kan brukes ved hver kostevask, og desinfiserer dessuten kostene slik at du vet de er rene og klare til bruk neste gang du skal ha dem. For min del bidro MUS Brush Cleaning Soap til at kostevasken ble enklere, gikk raskere, og jeg kommer ikke lenger til å grue meg til jeg må vaske kostene mine. Det var nesten litt gøy!

Make Up Store selger den i butikk for 130,- kroner, mens den koster 119,- kroner hos KICKS.no - og spør du meg er den vel verdt hver eneste krone uansett hvor du velger å kjøpe den! Om jeg kommer til å kjøpe den igjen? Så absolutt!

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 5, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ikke at jeg ventet på siden din til dette blogginlegget kom eller noe (joda), men jeg var spent på å høre om denne såpa er noe bra!

  Jeg har prøvd vanlig håndsåpe til kostevask, men MUS er vel såpass seriøse at deres såpe både er mer effektiv og bedre for kostene – det virker i alle fall som om du har den erfaringen. Ser ut til at jeg må sjekke denne såpen ut når jeg går tom for Dr. Bronner. Smile

 2. Må ærlig innrømme at dette innlegget har jeg ventet på. Grin Har hatt lyst til å prøve denne lenge nå. Razz Så når jeg har fått brukt opp den rensen jeg har så skal denne bestilles iallefall. Smile

 3. Så fin, og lovende omtale! Jeg har ikke egentlig behov for et produkt spesielt beregnet på koster, men som deg så gruer jeg meg til kostevask (Og utsetter det gjerne). Skal legge denne i ønskelista på kicks.no.

 4. Fin omtale! *Skriver opp på ønskelisten* Smile

 5. Flott omtale, denne havner på handlelista Smile

 6. Kjempefin omtale Smile Denne skal nok få komme hjem til i meg ved neste lønning Smile

 7. Denne skal kjøpes i DAG… Dette så veldig greit ut må jeg si!

 8. Denne høres veldig fristende ut! Føler jeg må kline til med evig mye babyshampo hver gang, men dette høres jo mye enklere ut Smile

 9. Denne må testes, har noen hvite koster som er mer rosa nå Razz

 10. Så flott omtale, denne må jeg kjøpe. Virker jo veldig enkelt og lettvindt å vaske kostene på den måten. Tusen takk Smile

 11. Jeg er enig med alle over meg – denne MÅ jeg ha! Takk for super omtale, Sham!

 12. Denne havnar på mi handleliste også Smile

 13. Tusen hjertelig takk for alle de flotte kommentarene og tilbakemeldingene! Jeg er veldig glad for å høre at dere vil prøve denne såpa basert på omtalen min. Jeg kontaktet Make Up Store for å kunne oppdatere innlegget med pris, og den fås i butikk til 130,- kroner. Det er den vel verdt! Smile

 14. Jeg mener å ha lest at denne luktet sterkt, og har derfor holdt meg unna. Men dette virker jo lovende! Jeg har hatt en tilsvarende fra Esthetiques eget merke, og den var veldig effektiv, samtidig som den var mild mot kostene. Derfor har jeg vært på utkikk etter en ny kostesåpe i fast form, men foreløpig ikke funnet noe.

  • Jeg pleier være ganske vár på sterke dufter da jeg lett får dundrende hodepine av forskjellige såper og parfymer, men jeg syns ikke denne lukter sterkt. Du bør kanskje sjekke før du kjøper, bare for å være helt sikker. Jeg er iallfall superfornøyd, og kostene mine ble myke og gode etter vask. Helt frelst!

 15. Kjempe bra omtale! Er på jakt etter en ny Brush Cleanser. Var inne på Make Up Store for noen uker siden og kikket og ble anbefalt denne. Men må innrømme at jeg ble litt skeptisk… Men etter denne omtalen tror jeg faktisk jeg skal slå til Wink
  Vet du hvordan den er når du vasker svamper/beautyblender?

  • Tusen hjertelig takk, Nina! For en kompliment. Smile Jeg har vel egentlig aldri hørt noe snakk om denne såpa, men da jeg kom over den ved en tilfeldighet tenkte jeg at den kanskje ville gjøre kostevasken min noe lettere og mer overkommelig. Jeg bruker dessverre hverken svamper eller BeautyBlender, men jeg mener å ha sett skryte av den til det også (ikke siter meg på det) – såpa er dog helt klart aller best når det gjelder å vaske naturlig bust. Smile

 16. Damn…. Jeg er også fristet. Får se om jeg blir å kjøpe den i høst Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.