dysfunksjonell.no
3Aug/130

GLOSSYBOX London Calling

På fredag var det en aldri så liten pakkebonanza i postkassen min, og en av pakkene inneholdt den aller første limited edition GlossyBox, kalt «London Calling». Siden jeg forelsket meg dypt og inderlig i vakre London da jeg var der i forbindelse med IMATS i fjor, visste jeg jo at jeg ville ha denne boksen - hvis lokk er dekorert av Union Jack. Den kostet noe mer enn de ordinære GlossyBox, men inneholdt til gjengjeld åtte produkter i motsetning til de vanlige fem. Dette er utvilsomt en av de flotteste eskene så langt, og jeg elsker den!

GlossyBox London Calling

Innholdet

 1. SteamCream ALL-IN-ONE Natural Moisturiser for Face Body & Hands
 2. Betty Hula Betty Hula Body Butter «Rum & Blackcurrant»
 3. Mitchell and Peach Luxury Hand Cream
 4. Batiste Dry Shampoo «Blush»
 5. Eyeko Skinny Mini Brush Mascara
 6. Helen É Cosmetics Lasting Lip Colour «Natural»
 7. nailgirls London «White #1»
 8. Nails Inc. London Kensington Caviar Top Coat

Om jeg er fornøyd med innholdet i denne boksen eller ikke, det kan diskuteres. Jeg er nemlig fornøyd med «London Calling», absolutt elsker esken og ville absolutt ikke vært foruten, men.. jeg er veldig usikker på om det virkelig var nødvendig å putte hele to negleprodukter og nok en tørrsjampo i denne som skulle være ekstra spesiell? Dog elsket jeg jo at min SteamCream faktisk også hadde Union Jack på lokket, selv om det var en stor skuffelse at den fine metallboksen hadde en stygg bulk. Det er det som irriterer meg mest med GlossyBox, at det alltid er noe. Det kan da umulig være nødvendig?

Igjen merker jeg meg at folk har fått forskjellige farger på leppestiften fra Helen É Cosmetics (i tillegg til ulike bokser med SteamCream) og det liker jeg, selv om jeg gjerne skulle hatt en annen enn «Natural». På en annen siden er det kanskje bedre med en 'nude' leppestift, enn en eller annen freaky farge jeg ikke kunne brukt likevel? Jeg skal la tvilen komme den til gode - hvem vet, kanskje det er den perfekte 'nude' til meg!

Jeg begynner å bli noe usikker på om jeg skal fortsette abonnementet mitt, men jeg har løst inn nok poeng for en gratis eske til og avventer avgjørelsen min til jeg har sett hva som kommer neste gang. Jeg kommer uansett til å fortsette å bestille disse limited edition-eskene, for denne falt virkelig i smak hos meg.

Kunne du tenke deg å prøve en GlossyBox?

Innlegget inneholder affiliatelinker.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 3, 2013 – 8:27 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg satt på hendene mine når de la ut denne esken.. Hadde kjøpt den om jeg kunne betalt med poengene mine jeg har der men det gikk visst ikke Smile

  Jeg begynner å savne litt sånn “ekte” sminke liksom.. Øyeskygge, mascara osv Smile nei veit ikke jeg, men jeg skal iaffal abbonere litt til.. har da iallefall en gratisboks til gode enda Smile

  • Jeg tror ikke noen av disse limited edition-eskene kan betales med GlossyDots, rett og slett fordi de koster mer enn de vanlige eskene. Jeg syns denne esken er den beste hittil, men det er jo smak og behag. Smile

   Vi fikk jo en maskara fra Eyeko nå. Ikke mitt favorittmerke, men det er forsåvidt greit. Jeg tror det blir for vanskelig å sende ut produkter som øyenskygger, siden det er superindividuelt med tanke på farger, og jeg kan ikke huske å ha sett noen land ha øyenskygger i boksene sine? Uansett, jeg er enig – og jeg er lei av neglelakker, kremer og hårprodukter jeg ikke bruker likevel. Samtidig er det jo folk der ute som syns disse produktene er midt i blinken! Alle blir vel ikke fornøyde. Smile

   • Joda, men er det ikke derfor man har lagret diverese opplysninger i profilen sin da? for å få ting som iallefall skal prøve å matche? Smile Nei jeg vet ikke jeg.. Skal henge på lasset til “dotsa” mine er brukt opp iaffal Smile

    • Jeg håpet jo egentlig at den individuelle skjønnhetsprofilen skulle bidra til å tilpasse eskene noe til hver enkelt mottaker, men jeg er ikke så sikker? Jeg tror det handler mest om hud- og hårtype og kanskje farger, ikke hvilke typer produkter man får. Nå sier jeg imidlertid opp abonnementet mitt etter augustboksen, så da blir det ikke mer om GlossyBox fra meg.

 2. Er egentlig veldig glad for at jeg ikke kastet meg på GlossyBox når de startet. Det virket jo kjempe spennende , men etterhvert som pakkene har kommet og jeg har fått sett innholdet så frister det ikke lengre. Jeg har ikke sett ett eneste produkt jeg faktisk kunne tenkt meg å prøve eller ha. Penger spart for min del ja. Wink Men som du sier, det er jo smak og behag. Smile

  • Som jeg har nevnt en gang tidligere, så hadde jeg neppe valgt ut noen av disse produktene på egenhånd heller, men når jeg får dem i GlossyBox på denne måten, så blir det helt annerledes. Ikke spør, sannsynligvis er det jeg som er merkelig bare. Wink Penger spart er en god ting det da!

   • Jeg skjønner godt hva du mener, det blir jo annerledes Razz Ellers er jeg enig med Sunniva da, jeg bestemte meg også for å avvente – og kommer ikke til å hive meg på med det første. Kunne dog tenkt meg noen LE-esker, og siden jeg ser for meg at det kommer ei fin eske til jul tror jeg at jeg må gi det en sjans da Smile

    • Nå har jeg imidlertid, etter å ha vært i kontakt med GlossyBox’ kundeservice, besluttet å avslutte abonnementet mitt etter å ha mottatt boksen for august – siden jeg allerede har løst inn poeng for den. Dette fordi jeg ved fler anledninger har mottatt skadede produkter (og oppripede esker), og ikke anser det som verdt å betale såpass mye for. GlossyBox virker overhodet ikke interessert i å rette opp i dette, så da tar jeg pengene mine et annet sted. Smile

 3. Jeg ble så skuffet over innholdet i denne boksen. Jeg syns det rett og slett er fantasiløst å ha i 3 kremer og to neglelakker.

  • Fantasiløst er det jo utvilsomt. At man får en neglelakk og en topplakk syns jeg er helt greit, men siden jeg ikke er den helt store neglelakkentusiasten kunne jeg tenkt meg noe annet spennende istedet for neglelakkene. Såvidt jeg kan skjønne har de ikke så voldsomt mange merker å velge mellom – jeg aner ikke om de har planer om å utvide på sikt? – så det begrenser jo utvalget ganske kraftig. Jeg syns likevel denne er den beste boksen så langt. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.