dysfunksjonell.no
2Aug/130

Clinique Chubby Stick 07 Super Strawberry

Nok en gang har jeg latt meg påvirke av Tone (og denne er litt tricky siden jeg faktisk ikke har postet innlegget om da Tone inspirerte meg sist enda), og denne gangen var det Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm i 07 «Super Strawberry» som fikk være med hjem etter en shoppingtur på Trondheim Torg med mamma i begynnelsen av juli. Jeg har tidligere skrevet om Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm, og har på en måte utviklet en underlig fascinasjon for disse artige leppeproduktene i blyantform. Fargene er fine, de er enkle å påføre, føles behagelige på leppene, og krever ikke kvessing - man bare skrur den opp etterhvert som man bruker den.

Clinique Chubby Stick 07 Super Strawberry

Clinique Chubby Stick 07 Super Strawberry

Til å begynne med var jeg litt redd for at denne ikke ville vise på leppene mine, men den er - akkurat som Tone sa - helt perfekt. Ikke for voldsom, ikke for diskret. Bare perfekt. En kjempefin hverdagsfarge som kommer til å bli mye brukt, sommer som vinter. Den føles overhodet ikke ubehagelig på leppene, og har allerede blitt en favoritt hos meg.

Clinique Chubby Stick koster 190,- om du ikke er heldig og finner disse på salg, og kan kjøpes fra KICKS.no. Du får dem bittelitt billigere på taxfree, og en hel del billigere om du handler fra USA (hvor du får dem for $16 eller 96,- kroner med dagens valutakurs).

Har du prøvd Clinique Chubby Stick? Hvilken er din favorittfarge?

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 2, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Elskar chubby sticks. Eg har Super Strawberry, Whoppin’ Watermelon og Curviest Caramel. Den siste er den mest kvardagslege for min del. Dernest Whoppin’ Watermelon. Super Strawberry er den som er litt ekstra fin. Den kan bli litt mykje på meg sidan eg har litt store lepper, men den var den første eg fekk for mange år sidan før chubby sticks hadde kome til Noreg eingong og eg har brukt den veldig mykje Smile

    • Jeg har kikket litt på «Whoopin’ Watermelon», men jeg syns de koster såpass mye at jeg ikke har kunnet rettferdiggjøre det for meg selv – dessuten.. penger spart et sted, er mer penger til MUS-produkter. Haha! Skjønner du? Wink Trenger jeg den? Ja, «Super Strawberry» er kjempefin, og jeg er veldig glad for at Tone overbeviste meg om at jeg måtte ha den.

  2. Nå har du overbevist meg. Nå må jeg prøve disse vidunderne også. Tenkte på Super Strawberry, men endte opp med chunky cherry etter litt swatche-surfing.

  3. Åh, nå ble jeg glad! SÅ glad du er fornøyd! Jeg har også en fascinasjon for den type produkter, og har økt samlingen betraktelig de siste månedene – med god hjelp fra IsaDoras nye kopier. De er så kjekke og lettvinte og fine!

    • Det er iallfall ingen tvil om at jeg må høre mer på deg, for så langt har jeg likt alt du har anbefalt. «Super Strawberry» er et godt eksempel på full klaff.. for den er bare fantastisk! Jeg kjøpte en av de fra IsaDora, og den er for all del fin, men den slår ikke favoritten. Wink

  4. Jeg har også blitt veldig glad i Chubby Stickene fra Clinique de siste månedene. De siste ukene har jeg brukt både denne og Mighty Mimosa masse Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.