dysfunksjonell.no
1Aug/130

Retail therapy feat. Make Up Store.. again!

For å feire utgangen av juli og starten på august, som forøvrig er den aller beste måneden siden jeg har bursdag ..and all that jazz, tok jeg meg en impulstur ned til Make Up Store i går. Impuls er ikke noe jeg får utløp for spesielt ofte, så jeg koste meg skikkelig - og som alltid etter en slik utflukt var jeg i kjempegodt humør og supergira!

Jeg kan ærlig talt ikke tenke meg en bedre måte å starte august på enn med en heidundrende, fargerik fangst fra MUS! Joda, jeg har egentlig selverklært shoppestopp - hvilket innebærer at jeg jo kan oppheve den når jeg føler for det, hurra - men jeg har snart bursdag, og dessuten står leilighetspengene trygt på konto. Da må det vel være lov til å kose seg litt? Ja? Ja! Nemlig.

Dagens Fangst

Skremmende nok inneholdt dagens svarte pose hele 11 øyenskygger, to blusher og en kost. Jeg er klar over at det høres ut som fryktelig mye, men til mitt forsvar var mesteparten av det jeg kjøpte på salg. Noen av disse har stått på ønskelista mi en stund, mens andre ble impulskjøp etterhvert som jeg swatchet det som var nedsatt, men den grønne «Pascal» var hovedmålet.

Make Up StorePascal · Fantastic · A Girls Best Friend

Vil du se resten av fangsten? Klikk "continue reading".

Øyensynlig gikk jeg litt amok blant de grønne øyenskyggene, for det ble ikke mindre enn seks totalt i ulike nyanser. «Pascal» stod som sagt på ønskelisten, mens «Fantastic» fanget oppmerksomheten min i butikken. Den swatchet som en medium militærgrønn, og kan kombineres med mange av de andre skyggene mine. «A Girls Best Friend» har jeg sett brukt hos både Frida Skoglund og PixiJasmine, og den er perfekt til en grønn smoky eye! «Fizz» er en lys gulgrønn, «Khaki Gold» er en noe svakt pigmentert grønn med blåskjær som blir magisk over en mørkere base, mens «Jade» er en mørkere og mer pigmentert kaldere, mer blågrønn versjon av denne.

Make Up StoreFizz · Khaki Gold · Jade

Make Up StoreRusty · Xocoatl · Ashes

«Rusty» og «Xocoatl» (jeg aner virkelig ikke hvordan man uttaler navnet på sistnevnte) har egentlig aldri vært på ønskelisten min, men etter at Vakkerlakk viste meg swatches av disse havnet «Xocoatl» raskt blant topp fem på ønskelista. På bildet mitt ser de to ganske like ut, men på huden er førstnevnte er en varm mellombrun, mens sistnevnte er en mer nøytral mørkere brun, begge med gullskimmer. «Ashes» er ikke en del av denne fangsten, for den kom i posten fra KICKS.no - men for ordens skyld kan jeg nevnte at det er en godt pigmentert kald metallgrå som lener mot blått.

Som jeg har fortalt utallige ganger før er jeg uendelig svak for røde øyenskygger, uten at jeg aner hvorfor. Er de dype og mystiske blir de enda mer forlokkende, og jeg klarer ikke motstå dem. Jeg swatchet «Dramatic» og «Metal Cherry» (som egentlig er en blush) side om side på hånden, og hadde egentlig bestemt meg for sistnevnte - men «Dramatic» er noe kaldere og mindre rosa, rasket jeg med meg begge to. De to siste skyggene er begge Cybershadows; «Metallic Plum» har jeg ønsket meg så lenge jeg kan huske, hallo, den er lilla!.. og «Crash» som i boksen ser ut som en ordinær himmeblå, men som på huden min ble mer turkis med en undertone av gull. En veldig spennende skygge, med andre ord.

Make Up StoreDramatic · Metal Cherry · Metallic Plum · Crash

I tillegg til alle disse fantastiske øyenskyggene (og ene blushen) kjøpte jeg en 'backup' av blushen «Terra», som var en av de aller første jeg kjøpte fra Make Up Store, siden denne er på tur ut av sortimentet. Jeg plukket også med meg en kost, Round Blush Brush 342, og dette er den perfekte kosten for pudder, bronzer, blush osv., akkurat en sånn som jeg har lett etter. Jeg hadde også bestilt Blending Brush 108 fra KICKS.no, og den hadde Hr. Postmann avlevert mens jeg var ute. Informasjon og bilder av disse to kostene kommer i et senere innlegg.

Har du funnet noen skjulte skatter i salget hos Make Up Store?

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 1, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  • Så hyggelig at du leser bloggen min og legger igjen kommentar, Caroline, tusen takk! Smile «Fizz» er kjempefin, men er på tur ut av sortimentet (og var derfor på salg). MUS har så mange fine som skal ut, jeg skjønner ikke hvorfor..

 1. Jeg synes du er kjempeflink til å spare, og da er det absolutt lov til å shoppe litt Smile Som jeg sa på forumet, Metallic Plum ser helt nydelig ut, tror jeg må sjekke den ut i morgen.. Smile

  • Du er vel søt, Marie! Tusen takk. Grin Jeg tror jeg har brukt opp unnskyldningen nå, men jeg smiler fortsatt når jeg kikker på alle øyenskyggene som ligger utover bordet mitt.. typisk shopaholiker, med andre ord. Wink Sjekk den ut, og fortell meg hva du syns! Liker du blått, det gjør du jo, så må du ta en kikk på «Metallic Wave» med det samme. Smile

 2. Kjøpte Pascal i dag. Og “Under the Sun”. Fann ikkje Treasure, men samma det når dei hadde fått inn Giallo Damasco! Såååå fornøyd er eg!!!

  • Hurra! «Pascal» fortjener så mye mer oppmerksomhet enn den har fått, den er så utrolig fin. Og tenk, nå er den snart ikke tilgjengelig mer. Jeg tenker umiddelbart på kameleoner, men det har kanskje mer med filmen Tangled å gjøre. Wink «Under the Sun» er også fin, men jeg sliter litt med å finne ut hva jeg skal bruke den sammen med? Har du noen gode tips kanskje? Gleder meg iallfall veldig til å se deg bruke «Giallo Damasco»! Grin

 3. Har nå brukt et par timer på å lese meg tilbake i arkivet ditt etter jeg oppdaget deg på forumet Smile skal helt klart fortsette å lese her altså!
  Synes det er ekstra kult at du bor i trondheim, siden jeg også gjør det. Får nesten en stolt følelse når jeg leser en god blog fra noen i samme by som meg! Ja, jeg vet jeg er litt snodig altså Smile

 4. Hei.
  Min første kommentar i bloggen din, selv om jeg har lest den en stund.
  Kjempe fin fangst og jeg tror jeg må se litt mer på MUS skygger selv. Har siklet litt på noen øyenskygger derfra og lysten blir ikke mindre etter å lese bloggen din.
  Virkelig fine fager du har, og som alltid, fantastiske bilder.

  • Hei Rebecca! Så koselig å høre at du leser bloggen min, og ikke minst at du legger igjen en kommentar til meg. MUS-skygger ja.. jeg har virkelig havnet på kjøret, og har blitt veldig glad i dette merket. Ikke alle er like gode, eller like godt pigmenterte, men ta deg en tur i butikken og test de du liker. Smile Tusen takk for fine ord, det gjør meg veldig glad. Smile

 5. Jaaaa! Hurra for bursdagsmåned og sminkeshopping Grin

 6. He-re-gud. Metallic Plum!!!!!! DEN gleder jeg meg til å se deg rocke!


Leave a comment

No trackbacks yet.