dysfunksjonell.no
30Jul/130

Make Up Store Giallo Damasco

Make Up Store er i skrivende stund i ferd med å kjøre ut en ny kolleksjon, nemlig Jelly. Jelly! Bare navnet gjør meg oppglødd. Offisiell lanseringsmåned er august, men jeg tror man kan finne kolleksjonen i de fleste Make Up Store-butikker allerede. Siden jeg av ulike årsaker har litt problemer med å komme meg ut innenfor åpningstidene til MUS, og de nye produktene ikke hadde ankommet butikken i Trondheim enda, bestemte jeg meg for å spørre Silje ved MUS Sandefjord om jeg kunne bestille et lite utvalg - og forrige torsdag fikk jeg pakke rett i postkassen. Tusen takk, Silje!

Jeg bestilte tre leppeprodukter og to øyenskygger, og stjernen i denne kolleksjonen er utvilsomt «Giallo Damasco», en ubeskrivelig flott marmorert øyenskygge i gult, grønt og turkis. Jeg vil ha flere av disse marmorerte skyggene! Så vakker. Det er ikke umulig å hente ut de ulike fargene hver for seg, men sannsynligvis er den tiltenkt brukt som én farge - en virkelig sommerlig og frisk gyllen grønn. Nok en skygge som gir meg vann i munnen!

Make Up Store Marble Eyeshadow: Giallo DamascoGiallo Damasco

Hva kan jeg si? «Giallo Damasco» er en perle, en skatt. Jeg liker den faktisk så godt at jeg kunne tenke meg å kjøpe en backup. Forskrudd? Ja, litt, men den er så fiiin! La oss krysse fingrene for at MUS lanserer mange, mange fler av disse - og jeg vet at det kommer iallfall én til senere i år.

Vil du lese mer om MUS Jelly? Klikk "continue reading" og se resten av produktene.

Make Up Store Jelly

Nå som «Giallo Damasco» har fått hovedoppmerksomheten er det på tide å snakke litt om resten av denne kolleksjonen. Fler nye og spennende produkter lanseres med Jelly, og nok en gang er det den talentfulle Linda Hallberg som står bak (se også Cocktail og BonBon). Kolleksjonen inneholder tre flunkende nye Splash Swirl Body Lotions, leppestifter, en lipgloss, øyenskygger, neglelakk og dekor, og en sminkepung - og nå skal jeg vise frem min fangst;

Make Up Store Marble Eyeshadow: Giallo Damasco, Cybershadow: JellyGiallo Damasco · Jelly

«Jelly» er en av to Cybershadows i denne kolleksjonen - den andre er «Baby Doll» som har vært en del av sortimentet en stund allerede - og denne er en kjempefin gressgrønn, litt kaldere og litt mørkere enn «Giallo Damasco». Grønt er kanskje ikke den fargen jeg bruker oftest når jeg sminker meg, men om sant skal sies er jeg veldig glad i å bruke grønt mot mine mørkebrune øyne.

Et annet nytt produkt er Slim Lipstick i «403», en matt rosa leppestift. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe denne siden jeg på generell basis ikke er spesielt god venn med rosa, og slett ikke rosa leppestift, men jeg bestemte meg for å ta sjansen. Beklageligvis hadde jeg rett, og den blir for lys og kald for min hudtone. Bummer! Nå må jeg snart lære å stole på magefølelsen.. En positiv ting for alle dere duftsensitive mennesker der ute; den er fullstendig uten duft. Jeg hadde blitt glad i denne dersom fargen hadde fungert for meg, så jeg håper det kommer fler å velge mellom senere i år.

Make Up Store Marble Eyeshadow: Giallo Damasco, Cybershadow: Jelly403

Make Up Store Marble Eyeshadow: Giallo Damasco, Cybershadow: JellyOrchid

«Orchid» er min andre lipgloss fra Make Up Store, og selv om jeg ikke er spesielt glad i gloss på generell basis liker jeg disse skikkelig godt. Joda, de er klissete - noe jeg overhodet ikke liker - men fargene er kjempefine! «Orchid» er ekstra spesiell med sine 'candy cane'-striper i rosa og beige. Sammen utgjør disse to fargene en lett skimrende rosa gloss, som helt sikkert vil være kjempefin i kombinasjon med «403» - eller bare alene på leppene.

Den andre leppestiften i denne kolleksjonen er «Jelly», en leppestift som virkelig trykker på barndomsminner-knappene mine! Den gir minimalt med farge til leppene, og skal forestille å være en gloss i form av en leppestift. Jeg vet ikke med deg, men jeg elsker denne underlige rosa-oransje greia som skimrer i fuksia! Ser den ikke spiselig ut?

Make Up Store Marble Eyeshadow: Giallo Damasco, Cybershadow: JellyJelly

Make Up Store Marble Eyeshadow: Giallo Damasco, Cybershadow: JellyJelly (closeup)

Som sagt inneholder Jelly mange fler produkter enn de jeg valgte å kjøpe denne gangen, og du kan finne fler bilder, swatches, omtaler og annen informasjon hos de flotte svenske jentene bak Makeupedia og PixiJasmine. Enjoy!

Kunne du tenke deg noe fra Jelly-kolleksjonen?

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on July 30, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ååå, Giallo Damasco må bli min. Det er herved bestemt. La faktisk inn ein tur innom MUS etter jobb, men såg ikkje ut som dei hadde fått den inn.

  • Excellent choice! Den er kanskje ikke den mest unike skyggen når man blander alle fargene, men den er silkemyk, pigmentert, lett å jobbe med, og fin. Nevnte jeg fin? Jeg elsker den!

   • No er den min! Hallelujah! Den er kanskje ikkje unik, men den er sabla fin likevel Grin

    • Hurra! Jeg har forøvrig lagt merke til at den swatcher forskjellig hos alle, for det kommer (selvfølgelig) helt an på hvor mye det er av de forskjellige fargene i akkurat din. Testeren på MUS var nydelig kald blågrønn, mens min er varmere og grønnere. Veldig fin ja! Grin

 2. Giallo Damasco var jo fantastisk lekker.!! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.