dysfunksjonell.no
17Jul/130

Prosjekt Sparing

Det går ikke så fort, men antallet dager til overtakelsen av den nye leiligheten snegler seg nedover. Siden det brått dukket opp noen uforutsette utgifter i forbindelse med mitt nye lille krypinn, ser jeg ingen annen utvei enn å igangsette..

Prosjekt Sparing

Hva innebærer egentlig Prosjekt Sparing? Jo, jeg har bestemt meg for å være flink jente og sette av det jeg kan hver eneste måned frem til utgangen av mars, i første omgang. Det betyr minimalt med shopping, noe jeg vet kommer til å bli ekstremt vanskelig - og ikke minst enormt kjedelig. Avgjørelsen kommer først og fremst av at jeg trenger å skrape sammen en relativt stor sum penger til overtakelsesdato. I utgangspunktet skulle det jo ikke tilkomme noen utgifter i forbindelse med utbedringer av leiligheten, men ting gikk ikke helt som planlagt. Det er kanskje ikke så morsomt å spare penger, men disse går i aller høyeste grad til 'en god sak', så da bør det vel gå relativt greit.

Jeg har valgt ut farger til leiligheten min, og er veldig spent på hvordan det blir seende ut når det er ferdig. Jeg vet dessverre ikke hvilket merke maling som blir brukt, da jobben gjøres av et malerfirma, men jeg har valgt ut «Kalk» til stue, gang og gjesterom, «Lys Aubergine» til mitt soverom - og i tillegg skal veggen bak TVen i stua tapetseres med lilla kirsebærblomster på nøytral bakgrunn (litt mørkere enn veggen). Det høres kanskje voldsomt ut, men jeg tror det blir kult og jeg har iallfall satt mitt eget preg på leiligheten.

Wish me luck, eh?

Posted by Shamini on July 17, 2013 – 11:34 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Det kommer nok til å gå kjempefint, Shamini! Det er hvertfall litt bedre når du sparer til noe som blir så fint, så deg og så er det ditt eget! Lys Aubergine høres ut som en fantastisk farge! Grin

  2. Sparingen kommer nok til å gå kjempefint nå som du har et konkret mål som du gleder deg til Smile Jeg heier på deg Smile

  3. Dette kommer til å gå bra Grin Jeg kan være heiagjeng! Det kommer til å være så verdt det når du endelig får flytte inn i slottet ditt Smile

  4. Det kommer til å bli helt perfekt Smile Men sparing er kjedelig, blææh Smile Er mye mer morro å shoppe ja, hihi Smile

  5. Så moro at du får satt ditt eget preg på leiligheten helt fra starten av Smile håper vi får se bilder når den dagen kommer!! Smile masse lykke til med sparingen Smile Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.