dysfunksjonell.no
15Jul/130

Make Up Store hos KICKS.no

Det tok ikke mange dagene før jeg måtte legge inn en aldri så liten bestilling til på KICKS.no, spesielt ikke når jeg fortsatt kunne benytte meg av 15% medlemsrabatt. Det ble selvfølgelig Make Up Store denne gangen også, og jeg elsker å kunne handle et av mine favorittmerker på nett! Jeg fant nemlig noen svenske blogger med mange flotte looks lagd med produkter fra MUS, og selv om mange av skyggene dessverre ikke var å finne i sortimentet lenger fant jeg tre av dem - og klikket dem hjem. Denne gangen ble pakket sendt mandag, og allerede onsdag var den å finne i postkassen min. Fantastisk!

Make Up Store Cybershadow: Meteor, Microshadow: Monty, NoxMeteor · Monty · Nox

Vil du se hva mer pakken inneholdt? Klikk "continue reading".

Denne gangen ble det en Cybershadow, to Microshadows, en Eyepencil og Brush Cleanser Soap. Min beskjedne samling av Cybershadows har visst bestemt seg for å ekspandere, sakte men sikkert, og da jeg så «Meteor» brukt som highlight i øyekroken og under brynet ble jeg i overkant interessert - den så ut til å være en fin-fin highlight til min hudtone.

At jeg ikke har oppdaget «Monty» tidligere kan jeg ikke skjønne, hvordan overser man en så flott farge? Jeg er forelsket! Dette er en skygge som kan brukes på mange måter, enten som en lett farge over hele øyelokket, påført med en dusekost - eller i ytterkant og globalen. «Nox» har jeg sett tidligere i ulike blogger. Noen ganger har jeg likt den, andre ganger ikke. Det er en relativt lys rosa, forøvrig min første rosa øyenskygge fra MUS, med gullskimmer. Den kan også godt brukes som blush, om man liker litt skimmer i kinnene. Den nærmeste fargen jeg kan komme på som ligner denne er nok M·A·C Expensive Pink, og jeg tror den vil være flott som en 'wash of color' på hele øyelokket om man vil gå for den mer 'naturlige' looken. Sannsynligvis vil disse to skyggene også gjøre en fin kombinasjon.

Så var det disse uimotståelige blyantene da.. «Tropical» har jeg hatt på ønskelisten ganske lenge, det har bare aldri blitt til at jeg har kjøpt den. Den ble brukt i denne looken, og var det siste produktet jeg manglet for å kunne gjenskape den. Den er herlig skarp og sommerlig, gir meg nesten vann i munnen! Den minner meg helt klart om en frisk, iskald og akkurat passe syrlig Appletini, og jeg blir skikkelig glad av å se på den!

Make Up Store Eyepencil: TropicalTropical

Make Up Store Brush Cleaning SoapBrush Cleaning Soap

Det aller siste produktet i denne pakken var MUS' Brush Cleaning Soap. Jeg har egentlig ikke hørt så veldig mye snakk om denne, men jeg har vært inne på tanken å prøve den før. Som kjent trenger jeg hjelp til det meste, også kostevask, og jeg tenkte at en såpe som dette kanskje kan bidra til at jeg klarer å vaske kostene mine selv? Jeg har endel koster som trenger sin regelmessige vask snart, så jeg lover en omtale etterhvert.

Jeg var veldig fornøyd med min første bestilling hos KICKS.no, og etter å ha mottatt min andre bestilling på bare to dager har jeg utelukkende positive ting å si om KICKS.no. Godt utvalg og rask levering, kan det bli stort bedre?

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on July 15, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Har du fått testet Nox ennå?
  Jeg har lurt på å kjøpe Expensive Pink, men det er så mange som synes kvaliteten er dårlig Om kvaliteten på Nox er bra, så er kanskje den et bedre alternativ?

  Fine innkjøp forresten Jeg bestilt meg Fade på grunn av deg Wink

  • Jeg testet «Nox» på ene øyet nå, sånn at jeg kunne svare deg skikkelig. Jeg syns ikke kvaliteten er dårlig på hverken «Nox» eller «Expensive Pink», men de er ikke identiske. «Nox» er overhodet ikke rosa på mine øyne, den er veldig diskret og fin, og gullskimmeret kommer godt fram. Jeg vil si at «Expensive Pink» er mer korall, men det igjen kan ha med hudtonen min å gjøre. Smile

   Så gøy at du handler MUS-produkter pga. meg, jeg er stolt av kunne bidra til at fler finner skatter fra Make Up Store. Fortell meg gjerne hva du syns om «Fade» når du får den! Grin

   • Så grei du er da!
    Jeg får sjekke ut begge.
    Håper fade er i postkassen når jeg kommer hjem etterpå Smile

    • Det skulle nå bare mangle, kjære deg. Sjekk ut begge du, man har vel strengt tatt ikke bruk for begge to, men de er ulike nok til at man kanskje kan velge ut fra egen preferanse. Smile Krysser fingrene for pakke i postkassa!

 2. Gleder meg til omtale av såpen. Smile Trenger snart ny shampoo/såpe til å vaske kostene mine med og om du liker denne så kan det hende at den kommer hjem til meg også. Wink

 3. Monty og Nox ser fantastiske ut! Hvordan er Monty i forhold til Velvet?

  • Jeg er iallfall kjempefornøyd med begge to! Jeg kan ikke sammenligne «Monty» og «Velvet» akkurat nå – jeg må finne sistnevnte først, det er litt kaos i MUS-samlingen min for øyeblikket – men jeg skal sjekke og oppdatere deg så snart jeg kan. På stående fot vil jeg si at de er i samme familie, men at «Monty» er noe mørkere?


Leave a comment

No trackbacks yet.