dysfunksjonell.no
13Jul/130

Sminkekoster fra Sedona Lace

Sedona Lace er på ingen måte et nytt og ukjent merke for meg, jeg har hørt mye snakk om kostene deres og sett dem brukt i forskjellige YouTube-videoer, men jeg har aldri brydd meg om å prøve dem selv - før nå. Jeg så nemlig EB15 Pointed Crease Brush brukt i en video, og jeg så umiddelbart mon i den. En relativt liten, spiss kost er alltid kjekt å ha når man skal legge farge i globalen, og til en ussel femtilapp fant jeg den verdt å prøve. Snakker om positiv overraskelse! Det er akkurat passe med motstand i busten, noe som gjør EB15 uendelig mye bedre enn alle andre koster av denne typen jeg har prøvd før. Presisjon, here I come!

Sedona Lace EB15 Pointed Crease Brush

Sedona Lace 312 Synthetic Small Round Brush

Den andre kosten hev jeg egentlig bare med fordi jeg likte utseendet på den, og jeg hadde lyst til å prøve en av disse mye omtalte rosa kostene fra Sedona Lace. Disse skal visstnok være 'dupes' av Sigma Beauty sine syntetiske koster, og 312 Synthetic Round Brush tilsvarer sannsynligvis Sigma Beauty Precision Round™ - jeg aner ikke, jeg mistet interessen for Sigma Beauty for lenge siden.

Det er veldig typisk meg å få merkelige innfall midt på natta, og i går natt var intet unntak. Jeg mente nemlig at jeg hadde en lignende kost et eller annet sted, og plutselig slo det meg at det var Real Techniques™ Deluxe Crease Brush jeg hadde i tankene. Jeg elsker denne kosten, den er helt magisk, men selges dessverre kun i et tåpelig kit sammen med fire andre koster som slett ikke holder mål. Disse to kostene er omtrent like faste, har like mye motstand - Deluxe Crease Brush er bittelitt rundere, mens 312 er litt lengre i busten. Om Sedona Lace 312 er i stand til å gjøre den samme fantastiske jobben som Deluxe Crease Brush, så kommer jeg absolutt til å adoptere minst én til.

EB15 kostet $8.95, eller 55,- NOK. 312 kostet $12.95, eller 79,- kroner. Pakken ble sendt fra Sedona Lace på mandag, og lå i postkassen min på lørdag - og frakten kom på $10, eller 60,- NOK med dagens valutakurs. Slett ikke ille! Jeg forventet ikke allverden, ble svært positivt overrasket, og kommer sikkert til å handle fra Sedona Lace igjen.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on July 13, 2013 – 3:42 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Ooh, disse så jo riktig fine ut. Trenger jeg flere koster, montro? Haha, for et teit spørsmål, SELVFØLGELIG gjør jeg det!

  2. Så veldig kjekk ut denne Smile Minner meg om MAC sin 226?

    • Veldig kjekk, jeg elsker at den er såpass tett i busten. MAC 224 er for eksempel såpass løs at den for meg er ubrukelig. Det er en annen type kost, med annet bruksområde ja, men den kunne veldig gjerne vært tettere likevel. Jeg har ikke MAC 226 for hånden, så jeg kan ikke sammenligne dem her og nå – men jeg kommer tilbake til det! Smile

  3. Ooohh! Ikke det at jeg kan kjøpe nye koster på ei stund, annet enn noen nye fra MAC, men jeg skal absolutt legge disse til vurdering! Så du fikk en overraskende fin freebie også?

  4. Jeg har også hør masse om Sedona Lace kostene men har aldri latt meg friste. Men nå fikk jeg faktisk lyst til å prøve ett par altså. Smile

  5. Jeg har ikke hørt om dette merket en gang, men kostene ser veldig fine ut.


Leave a comment

No trackbacks yet.