dysfunksjonell.no
10Jul/130

MAC Apple Red and Burnt Pepper Blush

For en stund siden la jeg inn en liten bestilling hos M·A·C. Jeg bestilte to paletter, et ilegg for blush, og to PRO-blusher. Valget falt på den fantastiske røde «Apple Red» (satin) og «Burnt Pepper» (matte), som så ut til å være perfekt som hverdagsblush til min hudtone. Blushene er nydelige, selv om jeg trodde at «Burnt Pepper» ville være litt mørkere enn den faktisk var. Uansett, terrakotta er aldri feil på mine kinn. Begge disse kommer nok til å dukke opp på sminkebilder før eller siden, bare ha tålmodighet med meg. Fornøyd? I aller høyeste grad.

MAC Pro Pan Blush Refill: Apple Red, Burnt PepperBurnt Pepper · Apple Red

Jeg er en sånn en som foretrekker å samle øyenskygger og blusher i paletter fremfor å ha en million individuelle bokser å rote gjennom, iallfall når det kommer til M·A·C. Jeg er også en sånn en som liker å ha like paletter til samme type produkt, og paletten må gjerne være av samme merke som produktet det inneholder; øyenskygger fra M·A·C kan derfor ikke være i paletter fra Z-Palette osv. Det funker bare ikke. Du kan tro jeg ble glad når M·A·C tok de gamle palettene av markedet, og erstattet dem med helt nye, noe dyrere paletter med gjennomsiktig lokk.. Ikke akkurat. Argh! Jeg ville ikke bytte ut palettene jeg allerede hadde akkumulert, jeg har mer enn én nemlig, så jeg prøvde å karre til meg paletter fra folk som ville erstatte de gamle med det nye designet.

Så kom dagen jeg ville ha fryktet om jeg hadde tenkt på at den ville komme før eller siden; dagen jeg plutselig eide fler blusher enn jeg hadde plass til i paletten min. Hva skulle jeg gjøre? Jeg la ut en annonse på forumet, men da det varte og rakk uten at jeg fikk noe napp, bestemte jeg meg for å bare bite i det der forbannede sure eplet og kjøpe en av disse nye palettene. Joda, det er kjekt at man kjøper paletten for seg og dermed kan velge om man skal fylle den med øyenskygger eller blush ut fra ilegget man velger å kjøpe ved siden av, men jeg liker dem ikke. De er stygge. Grusomt stygge. Det er det de er. På den blanke svarte plasten sitter det tusen fingermerker igjen, og det er lite å gjøre med det. Et forsøk på å tørke dem vekk gjør det bare verre, og dessuten suuuger den til seg alt av støv og rusk en ikke engang visste var i luften.

Er dette slutten for M·A·C-samlingen min?

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on July 10, 2013 – 9:26 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Herregud så fine! Og… Slutt på MAC-samling?! Det gåkke an! Pause, derimot, det blir det Smile

    • Ja, de er nydelige, jeg er iallfall kjempefornøyd. Smile Jeg tenkte mest på at jeg ikke får tak i fler paletter enn jeg allerede har, og jeg vil ikke ha av disse stygge nye.. Pause blir det uansett, ja. Kjipt, men det er jo til en god sak. Jeg må fokusere på det, og tenkte på at det ikke er grusomt lenge til mars 2014. Smile

  2. Apple Red <3 Er så enig med deg når det gjelder de nye palettene, jeg blir kokko bare av tanken. Alle må være like! Hihi.

    • Du aner ikke hvor glad jeg blir når det kommer frem at det finnes andre som er minst like merkelige som jeg selv er. Wink De må det! Være like altså! Noe annet er uakseptabelt, og jeg vet det vil plage meg til jeg enten.. må bytte ut alle, eller selge de jeg har færrest av. Razz


Leave a comment

No trackbacks yet.