dysfunksjonell.no
6Jul/130

Ny norsk nettbutikk: KICKS.no

For en uke siden ble KICKS.no relansert, og plutselig hadde vi en ganske fantastisk nettbutikk i Norge med merker som Make Up Store, M·A·C og det som ellers er å få kjøpt hos KICKS i butikk. I tillegg kjører de en medlemskampanje med 15% på alle varer i nettbutikken frem til 13. august, og siden jeg er medlem og har vært syk.. syns jeg det var på sin plass med en aldri så liten påskjønnelse. Bestiller man for mer enn 600,- får man pakken tilsendt fraktfritt, prisen inkluderer moms, man betaler ikke toll (da kosmetikk er tollfritt) og leveringstiden er slett ikke avskrekkende. Jeg er kjempefornøyd med KICKS.no, og kommer utvilsomt til å handle der igjen.

Jeg gikk kanskje bittelitt amok da jeg fylte handlekurven med produkter fra Make Up Store. Jeg får meg ikke til å handle M·A·C til norske priser med mindre det er noe veldig spesielt, og var ikke på utkikk etter noe annet spesielt. Allerede morgenen etter fikk jeg beskjed om at pakken min var sendt, og selv om sporingsnummeret ikke var verdt en dritt, ankom pakken på fem arbeidsdager. Varene kom i en liten eske, og alt jeg hadde bestilt var pakket inn i bobleplast. I tillegg lå det en liten gavepose på toppen, og denne inneholdt tre vareprøver. Jeg er på generell basis ikke overbegeistret for disse vareprøvene, men syns det var veldig OK å få en miniutgave av YSL Volume Effet Faux Cils Shocking.

Vil du se hva pakken inneholdt? Klikk "continue reading".

Dagens Fangst

Hva inneholdt egentlig pakken fra KICKS.no? Som allerede nevnt kjøpte jeg bare produkter fra Make Up Store, og mesteparten av fangsten var ting jeg hadde på ønskelista mi fra før. Jeg plukket ut en leppestift, tre Microshadows, og til slutt ble det en Cybershadow, hele fire nye Eyedusts og en blush.

Valget falt på en leppestift, nemlig «Pretty». Jeg hadde denne på leppene da jeg ble sminket av Maria på Make Up Store sist, og det er den beste 'nude' leppestiften jeg har prøvd hittil. MLBB FTW? Jo mer jeg bruker disse leppestiftene, jo bedre liker jeg dem, og samlingen består i skrivende stund av hele ni stykker i ulik 'finish'.

Make Up Store Lipstick: PrettyPretty

Make Up Store Microshadow: Fade, Smog, TerracottaFade · Smog · Terracotta

Jeg har kikket på «Fade» tidligere uten å bli nevneverdig fascinert, men da Anna postet en fantastisk fin look på forumet visste jeg at denne skyggen måtte bli min. «Fade» kan kanskje omtales som en slags lightversjon av «Tuch»? Litt avhengig av lyset har heller den kanskje litt imot lilla. Da jeg åpnet lokket var jeg iallfall solgt, en gråblå, svakt 'duochrome' skygge er en vinner hos meg! «Smog» tror jeg vel egentlig var en glipp fra min side, da det er en helt nøytral brunbeige som sikkert vil egne seg bra som overgangsfarge, men som jeg egentlig ikke helt kan se at jeg har bruk for. «Terracotta» derimot, er en veldig spennende, glødende skygge fra den siste kolleksjonen Nomad. Den er selvfølgelig terrakottafarget, litt som en brennende solnedgang.

Eyedusts ja. Jeg skal ikke forsøke å snakke meg så veldig ut av dette, det har jeg prøvd før uten nevneverdig hell, men jeg endte altså opp med fire til; «Chocolate Fondant« fra BonBon, «Blue Moon» fra Cocktail, «Hectic» og «India». Se, så vakre de er! «Chocolate Fondant» gir meg underlige assosiasjoner til skattekister fylt til randen med skinnende gullmynter, fantastisk! «Hectic» og «India» ble begge brukt i denne looken.

Make Up Store Eyedust: Hectic, India, Blue Moon, Chocolate FondantHectic · India · Blue Moon · Chocolate Fondant

Make Up Store Cybershadow: Ra, Blush: Apricot SorbetRa · Apricot Sorbet

Jeg har ikke så veldig mange Cybershadows i samlingen min, og «Ra» er en farge jeg normalt ikke ville sett to ganger på fordi den er så utrooolig skarp - men.. og det er et men, dette er nemlig den gule skyggen i samme look som allerede nevnt over. Den er så fin, selv om jeg nesten må ha solbriller for å se på den. Blushen jeg valgte meg var «Apricot Sorbet», brukt i samme look.

Mon tro når neste bestilling blir lagt inn?

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on July 6, 2013 – 3:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Skummelt når de gjør det så enkelt å bestille MUS og MAC. “Heldigvis” for meg selger de ikke refillsskygger fra MAC. Ellers hadde jeg fryktet for lommeboken min Smile

  Masse nydelige farger du har kjøpt!

  • Jeg syns det er helt fantastisk! Det aller meste er dødsens spennende med en gang, men så dabber det av og da er det ikke like skummelt (for lommeboka) lenger. Sånn er det iallfall for meg. MAC til norske priser er ikke det minste interessant for meg, så de pengene kan jeg heller bruke på MUS! Grin

   Tusen takk skal du ha, MUS har så utrolig mange fantastiske farger – det er ikke uten grunn at eksen hevder at jeg oppfører meg som om at jeg har fått i meg tre espressoshots når jeg har kost meg inne på MUS.. Wink

   • Tror jeg må ta meg en tur til Trondheim og bli med deg til MUS Wink

    Det hørtes faktisk ut som om det kunne være en dekkende beskrivelse av meg inne på en Inglot-butikk med fullsortiment Wink

    • Mer enn gjerne! Kom til Trondheim du, så tar vi en kosetur på MUS og bruker masse penger. Grin Jo, jeg hadde nok de samme følelsene inne på Inglot (og den var neppe av de største) som jeg har på MUS, stemmer bra det. Wink

   • MUS har noen farger jeg har lyst til å sjekke ut. Men tør ikke gå inn for å swatche de. Redd for å bli forelsket i enda et “dyrt” merke Grin Men jeg ender vel opp der til slutt Smile Har et par skygger derfra etter et Makeupkurs, og de er jeg veldig fornøyd med Smile

    • Dét skjønner jeg veldig godt. Det hender jeg angrer på at jeg lot meg forelske i Make Up Store den gangen jeg flyttet til Trondheim, men jeg har aldri ansett MUS for å være et ‘dyrt’ merke – sannsynligvis fordi man får dobbelt så mye som i en MAC-skygge for 140,- kroner (eller enda billigere under medlemskvelder eller salg). Når det er sagt har jeg jo brukt en anselig sum på MUS da, såpass skal jeg innrømme, og det er absolutt dyrt nok. Hvilke skygger har du? Smile

    • Morning Breeze Eyedust. Må innrømme at jeg ikke har brukt denne noe særlig. Og så Xocoatl Microshadow Smile

 2. Hurra for Kicks.no, og for din utrolig fine fangst! Jeg blir bare mer og mer sikker på at jeg ikke bør teste skyggene til Make Up Store…

  • Hurra for KICKS.no, ja! Det kommer litt mer. Det tok nemlig ikke mange dagene før bestilling nummer to ble sendt avgårde; bestilt mandag, ankom i dag! Hørt sånt tøv, det er klart du må teste MUS-skygger. Bare husk at langt fra alle er like gode, sånn at du ikke ender med å bli dritskuffet.. sånn som jeg ble i begynnelsen. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.