dysfunksjonell.no
5Jul/130

FOTD: Tropical Summer Breeze (060513)

I begynnelsen av juni var jeg muligens den mest ambivalente personen på jord. Den 5. startet med elendig humør, en vond magefølelse og var på generell basis verdens største drittdag. Det ble ikke bedre av dårlig søvnkvalitet, med en god dose bekymringer 'sprinkled over the top' - og jeg hadde en avtale med vakre Maria på Make Up Store. Jeg visste godt at jeg ville angre meg i hjel om jeg ikke dro som planlagt, og ganske riktig.. jeg storkoste meg på MUS, og følelsen av å være vakker slår alle drittfølelser ned i støvlene, for tenk.

Dette kommer neppe som noe stort sjokk, men ønskelista mi ble betraktelig lenger etter dagens sminkeeskapader. Endel av produktene er allerede i samlingen min, men jeg må ha øyenskyggene jeg mangler, og leppestiften - jeg tror nemlig jeg omsider har funnet min 'nude' i den vakre «Pretty». Så frisk, og samtidig passe nøytral. Øverst på ønskelista? Yes siree!

Products

→ MUS All Time Moisturizer
→ MUS Aqua Cooling Powder
→ MUS Liquid Foundation in «Olive»
→ MUS Easy Cover Red Concealer
→ MUS Bronzing Powder in «Tan»
→ MUS Blush in «Cherry Blossom» & «Apricot Sorbet»
→ MUS Eyeprimer in «Tinted»
→ MUS MS Cashewnut
→ MUS MS Pistachio Biscotti
→ MUS MS Allure
→ MUS ED India
→ MUS ED Hectic
→ MUS CS Ra
→ MUS Eyepencil in «Ocean Breeze», «Tropical» & «Darkest Shadow»
→ MUS Gel Eyeliner «Black»
→ MUS Drama Mascara
→ MUS Brow Color No. 1
→ MUS Lipstick in «Pretty»
→ MUS Eyelash in «Doll»

Overraskende nok kjøpte jeg ikke annet enn vippene jeg valgte meg ut til denne looken, så jeg syns jeg var flink. Vi trenger ikke snakke om at jeg har planer om å dra tilbake så snart jeg kan for å svi av noen kroner.. mange kroner.. på de produktene jeg ikke allerede eier, for jeg må jo kunne gjenskape denne looken! Jeg tenker sommer, karneval i rio, hete netter, papegøyer og generell lykke - og det er overhodet ingen dumme assosiasjoner.

Photo is taken outside in natural lighting.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on July 5, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Denne looken er så kul, og den kler deg kjempegodt! Grin

  2. Kjempestilig look, Shamini! Veldig kledelig Smile Jeg skjønner godt at du vil kjøpe de produktene du ikke har fra før, for fargene er jo så fine! Blir så glad av å se de Smile

    • Hjertelig takk, Hege! Smile Nå har jeg vel kjøpt det aller meste, om ikke alt, så må jeg bare hive meg rundt og leke med med fargene. Sånn er jeg også, farger gjør meg lykkelig. Merkelig det der. Smile

  3. Kjempefint! Smile Den lebestiften er jo spesielt nydelig!
    Jeg har alt for mange sterke farger som jeg ikke bruker, burde få gjort noe med det!


Leave a comment

No trackbacks yet.