dysfunksjonell.no
1Jul/130

MAC Temperature Rising

I mai kom M·A·C endelig med en spennende kolleksjon igjen; Temperature Rising, og av erfaring visste jeg at de produktene jeg så veldig gjerne ville ha klørne i ville bli utsolgt på et blunk. Jeg spurte derfor fantastiske Tone om hun kunne være en engel å plukke med seg blushen «Ripe for Love» siden hun skulle innom på lanseringsdagen, og ikke lenge etter kunne jeg anse meg selv som den lykkelige eier av denne nydelige blushen (senere ble én til to, men det trenger vi ikke snakke mer om).

MAC Ripe for Love Powder Blush

Det er ganske lenge siden jeg lot meg forføre av M·A·Cs spesialinnpakning (om vi ser bort fra Archie's Girls, som hadde mer affeksjonsverdi enn noe annet), men denne kolleksjonen kunne jeg tenkt meg hvert eneste produkt fra utelukkende på grunn av innpakningen. Den litt gyllenbrune gummierte overflaten er utrolig fin, selv om den overhodet ikke er praktisk med tanke på alle fingermerkene man etterlater seg når man tafser på disse skattene.

MAC Ripe for Love Powder Blush

Siden jeg viste meg å være utrolig flink til å begrense meg selv, tross nydelig innpakning, ble det bare et produkt til på meg; «Bare My Soul». Denne quaden er noe av det vakreste M·A·C har lansert på veldig, veldig lenge, og den har fått uendelig mye skryt for sin gode kvalitet. Det er jo ingen hemmelighet at disse LE-produktene gjerne er av elendig kvalitet i forhold til det man kan finne i det permanente sortimentet, men denne quaden var altså verdt hver eneste krone. Den er faktisk såpass fin at jeg valgte å skaffe meg en 'backup', sånn i tilfelle rottefelle.

Jeg er superfornøyd med begge disse innkjøpene, og angrer kanskje litt på at jeg ikke bestilte en av Pro Longwear Bronzerne - men på et tidspunkt måtte nesten fornuften seire, og jeg har nok med mine to bronzere fra Make Up Store om sant skal sies.

M·A·C Ripe for Love and Bare My Soul // Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on July 1, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. De var faktisk superfine! Smile Likte godt fargen på blushen altså Smile

  2. Skjønner veldig godt at du falt for disse! Grin

  3. Har kjøpt samme paletten – hmmm, morgendagens farger kanskje ?!

  4. Jeg har måttet late som om MAC ikke har hatt noen ny kolleksjon, billigere det ;P

    • Billigere er det, men det er jo ikke noe gøy! Nå trenger du forøvrig ikke late som lenger, for det aller meste fra denne kolleksjonen har vært solgt ut i lange tider allerede. Razz


Leave a comment

No trackbacks yet.