dysfunksjonell.no
29Jun/130

Retail therapy feat. Make Up Store #2

Som allerede nevnt bedrev jeg bittelitt 'retail therapy' i slutten av mai, med det resultat at min semi-beskjedne samling av Make Up Store-produkter ble noe mer rikholdig. I dette innlegget tar jeg for meg resten av det jeg kjøpte, nemlig tre Eyedusts, en blush og min aller første High Tech Lighter.

Make Up Store Blush: Cherry Blossom and Highlight: Full MoonHTL Full Moon · Cherry Blossom

Blushen Cherry Blossom måtte jeg bare ha. Uten tvil overhodet. Det er en fantastisk fin matt, nesten neon korallrosa. Så frisk! Jeg elsker dessuten hver eneste en av MUS-blushene mine. Jeg var litt redd for at den ville bli for lys til meg, men den er utrolig fin selv på min medium-mørke hud.

En av tingene jeg plukket med meg var et relativt ukjent produkt for meg, nemlig High Tech Lighter. HTL er et kremprodukt, tilgjengelig i flere farger, som har flere bruksområder. Den kan brukes på leppene, i kombinasjon med leppestift eller lipgloss, som highlight, eller som en klebrig base under eksempelvis Eyedusts. Jeg har aldri latt meg fascinere av disse, men da jeg fikk den nye Full Moon på huden var jeg solgt. I boksen ser den bare gyllen ut, men på huden har den en helt spesiell, magisk glød - helt fantastisk! Jeg aner ikke hva jeg skal bruke den til, jeg har jo aldri sett behovet for en highlight, men hvem vil vel ikke eie magi på boks?

Vil du se resten av innkjøpet? Klikk "continue reading".

Make Up Store Eyedust: Sand, Hot, SightDust · Hot · Sight

Så var det disse fargerike Eyedust-ene da. Jeg er fortsatt vettskremt når det kommer til disse løse øyenskyggene, men nå klarer jeg ikke lenger ignorere dem. Jeg ville veldig gjerne ha Hot som jeg glemte å få med meg sist gang jeg gikk amok, for kombinert med «Goddess» var den fantastisk. Dust, fra Nomad-kolleksjonen, er perfekt til bruk som highlight i øyekroken - som dessuten gir meg assosiasjoner til varm sand, skyfri himmel og glitrende hav så langt øyet kan se. Den siste har jeg hatt på ønskelisten min lenge, men da Make Up Store Sandefjord postet en look på Facebook, og senere anbefalte Sight for å oppnå denne looken var det ikke mer å tenke på. Sjekk den blåfargen! Insane. Jeg er så utrolig svak for koboltblå, den fineste fargen i verden.

Jeg har fortvilt prøvd å finne ut hvem som har opphavsretten til bildet sånn at jeg kunne legge det ut her, men dette bildet har blitt delt utallige ganger på ymse nettsteder, og jeg har ikke klart å spore det tilbake til dets talentfulle eier. Dessverre. Jeg har derfor valgt å la være å dele det, men det kan sees her om du har Facebook-konto.

Takket være et tips fra Nina klarte jeg i midlertid å spore opp hvem som står bak denne looken; Miss Heledore - og den originale tutorialen (samt hvilke produkter som ble brukt) kan du se her.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on June 29, 2013 – 7:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Cherry Blossom bestilte jeg på Kicks.no og gleder meg veldig til å få den i posten. Kunne nesten kjøpt den bare for navnet <3
    Eye dustene du har kjøpt ser så fine ut! Og jeg er enig i at koboltblå må være verdens fineste farge! Looken du linker til er utrolig vakker. Det hadde vært noe, å sett sånn ut på en lørdagskveld…

    • Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg brukte såpass lang tid på å få ut dette innlegget, men noen ganger har jeg sirup både her og der.. Den er utrolig nydelig! Både navnet og fargen. Smile Jeg skal prøve å gjøre den looken så fort jeg har energi til det, jeg er fortsatt temmelig sliten, men jeg må jo for søren overkomme skrekken! Wink

  2. De bildene minner meg veldig mye om en polsk jente som har youtube-konto og som legger ut “steg for steg”bilder av sminke på et polsk nettsted som heter Snobka. Mener jeg oppdaget henne via MakeUp Geek sine sider Smile

    • Tusen takk for tips! Det er MissHeledore som står bak denne looken, og den er faktisk lagt med øyenskygger fra Sleek. Smile Da skal jeg rette opp innlegget og linke til henne.


Leave a comment

No trackbacks yet.