dysfunksjonell.no
26Jun/130

Statusrapport

Hei,
Jeg lever altså. Natt til 13. juni begynte jeg å få febersmerter i hele kroppen, og da morgenen kom hadde feberen inntatt kroppen min. Turen til fastlegen resulterte i en akutt innleggelse med 39,6 - og jeg ble liggende på sykehus til den 21. juni da jeg endelig ble ansett for frisk nok til en utskrivelse. Jeg hadde pådratt meg en pneumokokkinfeksjon (også kjent som lungebetennelse), som ble bekjempet med penicillin i blodet via venflon. Morsomt? Nei. Blodsukkeret mitt hoppa og spratt, og glukosen jeg fikk tilført førte til at viktige næringssalter ble skyllet ut av kroppen - og at jeg måtte få Kalium. Arm on fire! Arm on fire!

Jeg orker egentlig ikke skrive så veldig mye mer om denne elendigheta. Jeg er iallfall hjemme, i min egen seng, jeg orker spise mat igjen, hundene er hjemme og det er sommerferie. Hurra. Eller ikke så veldig, ettersom alle planene gikk i dass og jeg i skrivende stund enda går på penicillinmikstur (som smaker død og pine) og derfor er noe utsatt hva immunforsvaret angår.

Ja, og så har jeg sannsynligvis kjøpt meg leilighet da.

Yours truly,
Sham.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on June 26, 2013 – 6:56 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Neimen Frown Masse god bedring til deg Smile

  Har du fått tilslag på leiligheten ?

  • Tusen takk, Nina! Smile Leiligheten er i et nybygg, så alle leilighetene har fastpris. Jeg visste bare ikke om jeg fikk orden på finansieringen, men det gikk i boks like før jeg ble innlagt på sykehus. Har ikke skrevet under kontrakten enda, men skal så snart jeg kan bevege meg utenfor husets fire vegger igjen..

   • Så bra, gratulerer Smile

    Du var savnet på Imats ! Fikk kjøpt tre nye børster fra Hakuhodo og “litt” til de 4 dagene jeg var i London Wink Skulle gjerne ha vært lengre der men jeg er redd lommeboken hadde protestert heftig Wink

    • Hjertelig takk. Smile Nå er jeg bare litt sur fordi jeg føler meg lurt av idiotmegleren som slett ikke opplyste om frister, sånn at jeg nå ender opp med en “standardleilighet” istedet for å kunne tilpasse den mine egne behov.

     IMATS ja. Jeg har grått mange tårer over det. Hvilke koster kjøpte du? Jeg må vel bestille meg en eller to fra USA, det ser ikke ut som om at jeg kommer meg noe sted på ubestemt tid fremover..

 2. Det var det, da …. Hakuhodo merker ikke børstene sine med nummer (noe de burda ha gjort !) og jeg har kastet posene de lå i. I alle tilfelle, jeg kjøpte pudderbørste og rouge/higlighterbørste i ekkornhår + en øyebørste som er rimelig lik MAC sin 217.

  Jeg har også vurdert å bestille på internett men har aldri blitt helt klok på den hersens nummereringen deres. Og det kombinert med at jeg aldri klarer å bedømme størrelse på ting ut fra bilder har stoppet meg litt Wink

  Var innom Liberty i Soho og kjøpte meg to pudder fra serien Ambiant Light også; Radiant og Ethereal light. Har Dim light fra før siden en av mine snille lillesøstre var i USA litt tidligere i år og kom hjem med bursdagspresang til meg Smile

  • Det er en uting det der, at de ikke merker kostene sine på et skikkelig vis. Jeg vet hva jeg vil ha, men jeg finner det ikke i mylderet av ulike koster på websidene deres.. Kjøpte du av de med oransje skaft?

   Vet ikke hva Ambiant Light er, fortell gjerne mer! Smile

 3. Gratulerer med sannsynligvis leilighet og massemasse god bedring fremover Smile

 4. Skulle gjerne møtt deg på IMATS, selvom jeg ble litt skuffet, dessverre. Hadde nok litt for høye forventninger og trodde det skulle være en del billigere enn det var, men fikk jo kjøpt meg litt uansett Smile

  Gratulerer med leilighet, jeg er så glad på dine vegne <3

  • Skuffet? Av IMATS? Hvordan er det mulig? Jeg elsket IMATS, og skal definitivt tilbake. At det ikke var spesielt billig der har jeg jo sagt mange ganger, det var før det. Smile Skulle veldig gjerne vært der, men når alt og alle svikter.. vel, så er det ikke så mye å gjøre med det dessverre, men håper jo du koste deg likevel.

   Og tusen takk for gratulasjonene. Jeg har ikke skrevet kontrakt enda, fordi jeg er syk og det har vært noe krøll på linjen, men til uka sannsynligvis. Smile <3

 5. God bedring Shamini, glad for at du er hjemme hos pelsvennene dine igjen <3

 6. Alle børstene mine fra Hakuhodo har sort skaft. Så på de andre men det er den serien jeg har falt helt for Smile

  Dusty O Hunter har en bra video på youtube mtp Hourglass-pudderne; det er totalt 6 stykker av dem så jeg har tre igjen før samlingen er komplett Wink (ikke det at jeg trenger dem men….. Wink )

  Hourglasscosmetics.com beskriver dem som “finishing powders”. Det er ikke mye farge i dem men på en eller annen finurlig måte funker de som fy Smile Dim Light (den første jeg fikk) kan jeg bruke over hele ansiktet uten at jeg blir blank eller at det vises skimmer, huden får bare glød og blir litt gjevnere.

  • Hourglass-pudderne høres veldig spennende ut, som noe for meg. Jeg liker jo ikke bruke foundation, men Chanel Poudre Universelle Libre gjør det samme for meg som dette Hourglass-pudderet gjør, høres det ut som? – Og det er litt magisk. Tusen takk for tips, og jeg skal sjekke ut Dusty med en gang. Smile

   *drømme om Hakuhodo*


Leave a comment

No trackbacks yet.