dysfunksjonell.no
4Jun/130

GLOSSYBOX mai

På den aller siste maidagen kom min andre GLOSSYBOX, nemlig maiboksen. Denne gangen klarte jeg å holde innholdet hemmelig for meg selv, så bortsett fra en aldri så liten 'spoiler' i Glossybox' eget nyhetsbrev var denne boksen en morsom overraskelse!

GLOSSYBOX

Innholdet

 1. Elizabeth Arden Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum
 2. Babor Lip Colour 28 «Fancy Pink»
 3. Jelly Pong Pong 2-in-1 Eyeliner & Shadow
 4. Vichy Normaderm Hyaluspot
 5. Tancan Bronze Self-Tanning Spray
 6. Batiste Dry Shampoo Original

Min personlige favoritt i denne månedens eske er nok Babor Lip Colour i 28 «Fancy Pink» - en skikkelig rosa med blått skimmer. Fargen er lekker (selv om jeg nok hadde valgt en annen om jeg hadde fått lov), og hylsen er eksklusiv.

Jeg har fortsatt ikke sett snurten til hverken kjekke menn, roser eller sjampanje, men jeg har overhodet ingenting å klage på og kommer til å fortsette mitt abonnement på GLOSSYBOX i minst en måned til. Takket være mine fantastiske lesere som har valgt å opprette egne abonnement via min link har jeg dessuten nesten to gratis bokser tilgode. Tusen takk!

Kunne du tenke deg å prøve en GLOSSYBOX?

Innlegget inneholder affiliatelinker.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on June 4, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. har fått min jeg og.. Og tatt bilder, men ikke kommet lenger Wink
  Elsket fargen på leppestiften.. Gleder meg til å teste ut fremover Smile

  • Kjempefint innlegg, så du hadde postet ditt i dag. Smile Ja, var ikke leppestiften flott! Jeg håper bare den passer meg, både med tanke på fargen og at den ikke tørker ut leppene mine, jeg kan jo egentlig ikke bruke disse forbaskede blåtonene da.. Hva liker du best så langt?

 2. Der dyttet du meg over streken til å endelig få bestilt meg glossybox jeg også, med din link Razz Gleder meg til å få min første boks Grin

  • Unnskyld? Wink Tusen hjertelig takk for at du valgte å bruke min link, det setter jeg veldig stor pris på! Grin Du får fortelle hva du syns når du får boksen, håper du ikke blir skuffet. Blir maiboksen din første?


Leave a comment

No trackbacks yet.