dysfunksjonell.no
31May/130

Retail therapy feat. Make Up Store

I USA finnes et begrep kalt 'retail therapy', og det var i grunn det jeg bedrev på sist lørdag. Jeg tok nemlig turen innom Make Up Store for å kikke på de to nyeste kolleksjonene Nomad og Blossom. Jeg regnet ikke med å komme tomhendt ut igjen, men at posen skulle bli såpass velfylt hadde jeg ikke regnet med. Og believe you me, jeg kunne rasket med meg enda mer om jeg ikke hadde hatt en bestemt liten engel sittende på høyre skulder. Pokkers fornuft.

Jeg har valgt å fordele innkjøpet på to innlegg, og i dette viser jeg frem Microshadows. Jeg er klar over at det kan se ut som at øyenskyggene er av ulike størrelse, men jeg kan forsikre om at samtlige øyenskygger er like store. Andre del av fangsten kommer om ikke altfor lenge.

Make Up Store Microshadow: Cashewnut, Curacao, HummingbirdCashewnut · Curacao · Hummingbird

Jeg virkelig elsker disse lett skimrende fargene, og Cashewnut er kanskje den mest spesielle av alle sammen. Ved første øyekast ser den kanskje ikke så veldig spesiell ut, men ved nærmere øyesyn kan man faktisk skimte både blått og lilla skimmer i den. Curacao og Hummingbird er begge deilig fargerike, og nøyaktig sånne øyenskygger som jeg liker. Jeg blir glad av å se på dem, perfekte sommerfarger, og de er akkurat passe pigmenterte - ikke dårlige, men heller ikke voldsomme. Disse tre fargene passer veldig godt sammen, og jeg kan dessuten bruke «Cashewnut» som highlight om jeg har lyst på litt ekstra 'sparkle'.

Vil du se resten av fangsten? Klikk "continue reading".

Make Up Store Microshadow: Desert, PlateauDesert · Plateau

Nomad var den andre kolleksjonen jeg ville kikke på. Denne inneholder tre matte øyenskygger (selv om jeg har sett en fjerde nevnt i svenske blogger) i nøytrale, nesten 'enkle' jordfarger, om det gir noen mening. Jeg hadde planer om å plukke opp alle tre, men endte opp med Desert og Plateau. Den tredje skyggen, «Mountain», var en blågrå matt jeg ikke så for meg at jeg ville brukt. «Desert» ser nesten identisk ut med «Cashewnut», men førstnevnte er helt flat matt, uten kompleksitet overhodet, noe som gjør den til en fin overgangsfarge, eller highlight (litt avhengig av årstid).

Make Up Store Microshadow: Savanna, Regent, TreasureSavanna · Regent · Treasure

Savanna og Regent visste jeg ikke om før jeg tilfeldigvis kom over swatches (her og her) på forumet, hvorpå jeg umiddelbart åpnet Evernote for å legge dem til på ønskelista mi. Enhver shopaholic har vel lister som automatisk synkroniserer mellom datamaskin(er), eventuelle nettbrett og smarttelefon, sant? Treasure er en helt nydelig gullbrun farge, og denne hadde jeg ikke visst om hadde det ikke vært for at Maria tryllet den frem til meg. Alle tre er flotte nøytrale farger, spesielle på hver sine måter, som jeg kommer til å bruke mye - enten alene, eller i kombinasjon med andre farger jeg allerede eier.

Make Up Store Microshadow and Cybershadow: Under the Sun, Ginger LeafUnder the Sun · Ginger Leaf

De to siste øyenskyggene i posen var den matte sommerfriske Under the Sun og Ginger Leaf, som er en Cybershadow. «Under the Sun» har jeg kikket på tidligere, men av en eller annen grunn har den måttet vike for andre ting på ønskelisten. Jeg gleder meg til å vie denne oppmerksomheten den fortjener! «Ginger Leaf» er en nydelig mintgrønn med skimmer, og siden denne er en Cybershadow er den hardere presset og mer pigmentert enn de andre. Jeg er ganske sikker på at den vil se fantastisk ut i en 'smoky eye' sammen med grått eller svart.

«Treasure», «Under the Sun» og «Ginger Leaf» var gaver fra Maria, gaver jeg satte utrolig stor pris på! Så til slutt kan jeg ikke annet enn å sende en enorm klem til deg, Maria. Du gjør alltid min verden så uendelig mye bedre - uansett hvor kjipt jeg har det. Jeg er utrolig takknemlig for alt, vit det.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on May 31, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Helt nydelige, akkurat som deg Smile

 2. Så fine farger! Grin Likte spesielt Curacao, Regent (denne MÅ jeg finne før den går ut!) og Ginger Leaf!

  • Savanna og Treasure er også verdt å sjekke ut altså. Til meg er de ikke så veldig fremtredende kanskje, men de er fantastisk fine! Smile Jeg er superfornøyd med alle sammen iallfall. Smile

 3. For en absolutt nydelig fangst, Sham!

 4. Litt av en fangst Shamini, så mye nydelig å se på Smile Ut fra bildene så likte jeg Cashewnut, Savanna, Hummingbird og Ginger Leaf best Smile

  • Gode valg! De er kjempenydelige alle sammen. Savanna overrasket meg veldig, og jeg tror til og med faktisk den overgår Brown Sugar, som jeg har brukt mye siden jeg ble presentert for den. Sjekk dem ut, og fortell meg hva du syns! Smile

 5. Ooo, mye godsaker altså! Grin Hva tror du om Curacao og Ginger Leaf sammen? Har de ikke foran meg, men det kan bli ganske juicy, tror jeg.. Wink Gleder meg til sminketimen! Lurer på hva vi finner på da! Smile

  STOR KLEM TILBAKE!!

  • Godsaker er en understatement! Grin Curacao og Ginger Leaf, sier du? Hvor ville du plassert hvilken? De to sammen må jo bare bli en killer combo! Jeg skal prøve dem sammen, så får vi se om det går bra.

   Sminketimen var superkoselig! Jeg elsker fargene du kom opp med, og jeg er ganske sikker på at du har fått to nye kunder. Unger i godtebutikken, vet du! Grin Du er den besteste jeg vet om, tusen takk!

   • Ja, det var superkoselig! Must do it again soon! Wink Glad du likte fargene! Du så smashing ut, men litt vanskelige farger å få fram på bilde i dagslys.. Neste gang gjør vi det litt mørkere, tror jeg. Ikke skummelt mørkt, men hyggelig mørkt. Hehe..

    Ja, de virket nokså interessert, de assistentene dine. Smile

    Bare hyggelig! Woop woop! Grin

    • Yes, please! Smile Jeg elsket fargene, de gav meg mange positive assosiasjoner og jeg skal absolutt gjøre denne looken selv når jeg har kjøpt det jeg trenger. Hyggelig mørkt hørtes spennende ut, jeg gleder meg allerede! Grin

     Det spørs om du ikke må lage en sånn skikkelig rocka-puck-chic-greie en gang, sånn at jeg innser at skummelt mørkt ikke er farlig. Ser for meg noe med burgunder, svart, koksgrått, litt vampy kanskje. Wink

 6. Cashewnut lurer jeg litt på om jeg skal kjøpe.
  Liker du den fortsatt?

  Microshadowene er så fine!

  • Jeg syns «Cashewnut» er en kjempeanvendelig og fin skygge ja, jeg tror den har krøpet ganske høyt på favorittlisten min allerede – men jeg ser for meg at det kan ha litt å si hvordan hudfarge du har i utgangspunktet. Prøv den! På meg er den kjempefin på hele lokket, og så blande farger oppå og rundt. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.