dysfunksjonell.no
25Apr/130

GLOSSYBOX april

Endelig er den her, Norges aller første, etterlengtede GLOSSYBOX! Jeg var ikke interessert i å vite hvordan den første boksen kom til å bli, men siden utvalgte bloggere fikk denne tilsendt før oss vanlige dødelige var det mulig å søke opp innholdet på forhånd. Enkelte hadde visstnok fått boksen levert på døra, sammen med roser og sjampanje - jeg måtte imidlertid hente min på postkontoret. Selv om jeg har gjort mitt aller beste for å unngå spoilere hadde jeg en viss peiling på hva jeg ville finne i boksen min, likevel ble jeg positivt overrasket.

GLOSSYBOX

Innholdet

  1. China Glaze Nail Laquer «Pelican Grey»
  2. Matrix Biolage Colorcarethérapie Shampoo & Conditioner
  3. Cowshed Cow Pat Moisturising Hand Creme
  4. ModelCo Lip Duo «Dusk» (lip couture lipstick) & «Strip Tease» (shine ultra lip gloss)
  5. SmileLab Advanced Teeth Whitening Strips™ Sensitive

Det er et poeng at jeg kanskje ikke hadde kjøpt noen av disse produktene om jeg hadde bestemt over innholdet selv, men for meg blir dette litt av poenget med GLOSSYBOX, at man kan prøve nye og spennende ting man ikke ville prøvd ellers. Å oppdage nye merker, kanskje finne nye favoritter, er jo halve moroa med konsepter som dette!

Jeg er så absolutt fornøyd med denne første boksen, og kommer definitivt til å fortsette abonnementet mitt for å se hvilke produkter som kommer fremover. Jeg syns konseptet er morsomt, og det beste er jo å vente på overraskelsen!

Kunne du tenke deg å prøve en GLOSSYBOX?

Innlegget inneholder affiliatelinker.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on April 25, 2013 – 3:01 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Er alltid så imponert av de flotte produktbildene dine Smile Nesten så jeg fikk lyst til å bestille en slik boks selv Smile Men det er produkter som ikke er særlig aktuelle for meg. F.eks. neglelakk, så er jeg veldig pysete og går gjerne med nøytrale rosa. Grå kunne jeg aldri gått med. Og sjampo/balsam har jeg som jeg er fornøyd med, osv. Resten så jo interessant ut. Hadde prisen vært lavere, så hadde jeg gjerne hengt meg på. Men jeg kommer til å følge flittig med de neste mnd, så får vi se Smile Overraskelsen er et klart pluss! En liten “julaften” hver måned. Hadde det vært f.eks. 99,- i mnd, så hadde jeg ikke vært i tvil.

    • Tusen hjertelig takk, Jade! Smile De fleste, om ikke alle, produktene oppi denne boksen er produkter jeg ikke ville kjøpt eller bestilt selv – men for meg er dette litt av poenget med en sånn boks. Jeg gleder meg allerede til neste boks kommer, og håper jeg klarer å styre unna spoilere til den ligger i postkassen min. Oveeeerraskelseeee! Grin

  2. Jeg er så glad du ble fornøyd! Synes konseptet er helt supert, utrolig gøy, og kunne egentlig tenkt meg å abonnere, men må avvente litt rent økonomisk Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.