dysfunksjonell.no
23Apr/130

Clinique Chubby Stick Intense

Forumet har utrolig dårlig innflytelse på meg, ja.. jeg skylder selvfølgelig på alle andre når det dukker stadig opp nye og spennende ting jeg bare ha, og jeg åpenbart ikke innehar nok selvkontroll til å la være å klikke disse tingene hjem. Forrige fredag stakk jeg innom KICKS, opprinnelig bare for å snuse litt på Marc Jacobs' to nye limited edition «Daisy Sunshine»-parfymer, men også for å swatche de nye Clinique Chubby Stick Intense.

Tanken var å ta en ekstra kikk på «Mightiest Maraschino» og «Heftiest Hibiscus», men da jeg fikk «Curviest Caramel» på hånden visste jeg at jeg måtte revurdere planene mine. Dermed hvisket jeg noen kjærlige ord til Hibiscus med lovnad om å komme tilbake for å hente henne senere, før jeg plukket med meg den aller siste Caramel i skuffen. «Curviest Caramel» var et ledd i min søken etter den perfekte 'nude'-fargen til meg og min hudtone, men denne blir liksom litt ..intetsigende. Den er nøytral og fin, men gjør ikke mer enn at man såvidt kan skimte at jeg har noe på leppene. Kanskje vi blir bedre venner etterhvert?

Clinique Chubby Stick Intense 01 Curviest Caramel

Clinique Chubby Stick Intense 03 Mightiest Maraschino

Jeg er muligens litt merkelig, men jeg elsker sånne røde cocktailbær og kan gjerne spise dem som snacks. Disse cocktailbærene kalles også 'maraschino cherries', og jeg tror vel kanskje det var nettopp det som peilet interessen min inn på «Mightiest Maraschino». Ja, i tillegg til at jeg har en greie for disse røde leppene da. Jeg lar meg trollbinde, igjen og igjen, og selv om jeg vet at jeg burde styre unna kalde røde klarte jeg ikke la være - og jeg syns denne er utrolig fin.

De er enkle å påføre, dekker bra og føles ikke ubehagelige på leppene. At man bare skrur disse opp etterhvert som man bruker dem er dessuten deilig enkelt, og veldig praktisk.

Plumped Up Pink · Curviest Caramel · Mightiest Maraschino

Når alt dette er sagt må jeg innrømme at det svei litt å betale 190,- kroner per Chubby Stick, når de koster $16 eller omtrent 95,- kroner med dagens valutakurs i USA. Dessverre er det nok helt rett at tålmodighet er en dyd, en dyd jeg ikke har, og jeg er ikke helt sikker på at det var verdt å betale 95,- kroner ekstra bare for å slippe å måtte vente på posten.

Clinique Support Breast Cancer Awareness

«Plumped Up Pink» lå i adventskalenderen min, en limited edition Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm som ble lansert i forbindelse med Cliniques "Support Breast Cancer Awareness"-kampanje for 2012.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on April 23, 2013 – 7:10 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ser fine ut Smile Hvordan er holdbarheten på disse? Og er de transparente eller heldekkende?

  • Holdbarheten er vanskelig for meg å svare på, for jeg er egentlig ikke spesielt glad i å ha noe på leppene, så det går gjerne ikke så lang tid før jeg tørker det vekk. Intense-serien er rimelig heldekkende, mens de andre (eksempelvis den rosa nevnt nederest) er transparente med noe farge. Jeg ønsker meg et par av den vanlige sorten, men har såpass pigmenterte lepper at jeg er redd for å kaste bort pengene på noe som ikke vises på leppene mine likevel. Smile

 2. Curviest Caramel ser ut som en MLBB for min del! Må swatche den neste gang jeg er innom Kicks Grin

 3. For en fantastisk farge på “Mightiest Maraschino”!

 4. Nydelige swatches! Jeg synes fargen på Mightiest Maraschino ser helt nydelig ut. Det er faktisk den som står på den nåverende Chubby Stick-ønskelisten min.

 5. Jeg ELSKET sånne små røde cocktailbær da jeg var liten. Jeg pleide å få hermetisk fruktsalat hos besteforeldrene mine, og drømte om at at det skulle gå an å kjøpe KUN cocktailbærene… Senere har jeg jo sett at det finnes i butikkene, men har fremdeles ikke kjøpt en krukke Razz Kanskje jeg skal det? Grin

  On-topic: Mightiest Maraschino var fiiin! <3

  • Jeg tror vel jeg må si at de røde cocktailbærene i fruktcocktailen er bedre enn cocktailbær på glass, siden sistnevnte ligger i sukkerlake (og er veldig søte) – men jeg kan gjerne maule dem. Omnomnom! Tror alle i hele verden kunne tenke seg fruktcocktail på boks uten all den andre frukten. Skal vi starte Facebook-gruppe? Wink Kjøp de røde om du bestemmer deg for å teste. Grin

 6. Hahah, søte deg. Cokctailbær som er så ekkelt! Jeg synes Curviest Caramel ser helt nydelig ut, og tror jeg må ha den neste gang jeg skal bestille noe via Shipito, men den røde ser også helt nydelig ut! Håper dere blir venner Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.