dysfunksjonell.no
16Apr/130

Makeup Geek Eyeshadow

Jeg oppdaget Makeup Geek i 2009, og har vært fan av Marlena siden dag én. På den tiden var Makeup Geek bare et forum for sminkeinteresserte, men inkluderer også nå en nettbutikk med Makeup Geeks egne produkter. Jeg er dessverre ikke like aktiv der lenger, men følger likevel Marlena på YouTube og prøver på den måten å få med meg hva som skjer - og det var sånn jeg fikk med meg lanseringen av disse øyenskyggene.

Makeup Geek Eyeshadow PansWhite Lies · Mercury · Galaxy · Moondust · Burlesque

Det ble hurtig sagt at de var gode duplikater av M·A·Cs øyenskygger, men selv om jeg hele tiden hadde en plan om å teste et par stykker ble det aldri til at jeg fikk somlet meg til å legge inn en bestilling. Da jeg nylig ble fristet av noen fantastiske swatches av «Moondust» klarte jeg ikke sitte på gjerdet lenger. Jeg puttet fem skygger i handlekurven, etter bare fem dager lå de i postkassen min - og jeg er veldig fornøyd med valget mitt.

English Schminglish

I've been thinking about ordering a few of the Makeup Geek eyeshadows, but for some reason I've been putting it off unintentionally - until now. The main reason why I decided to finally place a small order was because I saw a swatch of the gorgeous «Moondust», and I ended up choosing five of their eyeshadow pans. The package arrived within five days, and I'm very happy with my choice.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on April 16, 2013 – 2:11 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Wow, disse ser kjempefine ut!

 2. Kjempefine Smile Har Burlesque selv. Har egentlig brukt de alt for lite. De er jo faktisk gode!

 3. Burlesque så helt nyydelig ut!! Smile

 4. De ser helt nydelige ut! Håper du blir fornøyd med dem Smile

 5. Hei.
  Min første tur innom bloggen din. Kjempe fin Smile De ser kjempe fine ut, gleder meg til å lese mer om det etterhvert.

  • Hyggelig at du liker bloggen min, Rebecca! Det har skjedd så mye i det siste at jeg ikke har hatt tid til å leke med sminke, men jeg skal prøve å finne tid til å teste ut MUG-skyggene snarest. Smile

 6. Makeup Geek øyenskyggene liker jeg veldig godtSmile Har ikke så mange av de, men helt klart noe jeg skal bestille flere av snart ja! Moondust, Galaxy og Burlesque skal jeg helt klart notere meg ned. Eller ender vel opp med å kjøpe alle ovenfor kjenner jeg meg rett, hehe. Alle så superfine ut, spesielt Moondust.

  • Tusen takk for hyggelig kommentar, Veronica! Smile Kult at du liker Makeup Geeks øyenskygger, har du noen favoritter jeg burde sjekke ut kanskje? Jeg er også litt redd for at jeg skal ende opp med å ‘måtte’ kjøpe alle om jeg liker dem, kanskje derfor jeg prøvde å drøye det i det lengste. Lidenskap er farlige greier! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.