dysfunksjonell.no
10Apr/130

Norsk GLOSSYBOX!

Nå har endelig GLOSSYBOX kommet til Norge, og man kan allerede nå abonnere på den aller første boksen som kommer i april. Konseptet har lenge eksistert i andre land, og består i at man betaler 179,- kroner i måneden for å få tilsendt et lite utvalg produkter man kan prøve ut.

GLOSSYBOX

Jeg har kastet meg på vogna og åpnet et abonnement, siden man når som helst kan avslutte abonnementet om man ikke er fornøyd. Jeg aner ikke hvilke merker man kan forvente å få prøver fra, om det er verdt pengene, eller om disse boksene er tilpasset hver enkelt ut fra skjønnhetsprofilen man kan legge inn, men jeg gleder meg til å motta den første GLOSSYBOXen og lover å oppdatere så snart den ligger i postkassa mi.

Innlegget inneholder affiliatelinker.

Posted by Shamini on April 10, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. ooh… spennende.. Inn å myse og lese om merker og sånt de har Smile og kanskje melde meg på Smile

  • Jeg syns vel kanskje de var noe gnien med informasjonen, men jeg gleder meg likevel, jeg! Jeg elsker å vente på ting i posten, og dette er jo perfekt – en overraskelsesboks en gang i måneden. Wink

 2. Gleder meg til oppdatering Smile

 3. Jeg synes det er veldig spennende, og det er godt mulig at jeg slenger meg med etter hvert. Smile Jeg håper aprilboksen dukker opp her når du får den. Smile

  • Aprilboksen dukker opp her så snart den ankommer, jeg er jo som en liten unge, og gleder meg til den kommer. Wink Håper det blir et bra opplegg, og at vi får morsomme ting vi kan bruke til noe – bare hud- eller hårpleie blir for kjedelig for meg, så jeg håper selvfølgelig på sminke!

 4. Gleder meg også til din oppdatering! Vurderte teste dette selv, men var litt vel vagt på siden. Virker som de har gode merker med, i det minste.

 5. Gleder meg til å se hva som skjuler seg i boksen når den ankommer! Grin

 6. Jeg er veldig spent på hva du får, og krysser fingrene for at du blir fornøyd! Gøy å prøve uansett Smile

 7. OMG GLOSSYBOX <3 <3 Jeg har venta så lenge på dette lol, du kommer aldri til å avslutte abonnementet ass, det er jo bare heelt awesome!

 8. Jeg er spent på å se hva som skjuler seg i boksen Grin Jeg ville jo tro at de slår litt på stortromma i den første pakken for å gi et godt førsteinntrykk. Jeg venter litt selv, men jeg har problemer med å holde meg i skinnet Razz


Leave a comment

No trackbacks yet.