dysfunksjonell.no
6Apr/130

Review: Clé de Peau Beauté Eyebrow Pencil & ‘La Beauté Enigmatique’ Eyebrow Pencil Cartridge

Clé de Peau Beauté Eyebrow Pencil selges som en tom hylse med en 'spoolie' - du vet, en sånn maskarakost - i ene enden, og så kjøper man en 'patron' i ønsket farge og trykker den på plass i hylsen. 'Patronen' inneholder selve produktet, som enkelt kan skrus ut og inn. Spissen er skråskjært, og dette gjør påføring mye enklere og mer presist.

Clé de Peau Beauté Eyebrow Pencil

Som jeg har nevnt så mange ganger tidligere, er jeg virkelig stor fan av TheRAEviewer og hun har mange ganger snakket om Clé de Peau Beauté Eyebrow Pencil, et produkt som er temmelig eksklusivt. Siden vi har omtrent like farger, og jeg har veldig god erfaring med å følge rådene hennes fra tidligere, ville jeg gi favoritten hennes en sjanse tross den stive prisen. Hylsen alene har en prislapp på $35, mens 'patronen' i ønsket farge koster $25. Dette gir en total pris på ca. 344,- norske kroner med dagens valutakurs. Når det er sagt er det verdt å huske på at hylsen er et 'engangskjøp', og neste gang jeg trenger påfyll av farge vil det koste meg omtrent 144,- kroner, og dét er overkommelig altså.

Du kan velge mellom fire farger: 201 Dark Brown, 202 Gray Brown, 203 Light Brown og 204 Gray - og sistnevnte passer perfekt til meg. Jeg bestilte min fra Neiman Marcus, via min amerikanske adresse hos MyUS.

The Verdict

RatingSelv om Clé de Peau Beauté Eyebrow Pencil i aller høyeste grad er et luksusprodukt, kan jeg med hånden på hjertet si at denne blyanten er vel verdt hver eneste krone. 204 Grey passer perfekt til mine bryn, og resultatet blir veldig naturlig. Den er utrolig enkel å bruke, har skråskjært spiss, og jeg har tidligere ytret på Twitter at jeg vil gifte meg med 'spoolien' - for den er myk, og helt fantastisk! Til tross for dette får produktet litt trekk både for prisen og det begrensede utvalget av farger. Clé de Peau Beauté Eyebrow Pencil er likevel mitt aller første HG-produkt. Holy Grail, baby!

Kommer jeg til å kjøpe den igjen?
Absolutt, med denne vil jeg ha en backup på lur.

Photo © Shamini Thevarajah

Posted by Shamini on April 6, 2013 – 5:09 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hvor har du kjøpt den? Jeg leter fortsatt etter den perfekte øyenbrynspennen. Kanskje det er denne. Razz

  • Hei Sunniva! Tusen takk for kommentar. Smile Jeg har bestilt denne fra Neiman Marcus, via min amerikanske adresse da de ikke sender denne (eller noe annet virker det som) direkte til Norge. Litt ‘krøkkete’ kanskje, men jeg regner med at den koster betraktelig mer i Norge, dersom det i det hele tatt er mulig å få tak i den her.

   Fortell meg gjerne hva du syns om den dersom du kjøper den! Smile

   • Det er jo typisk å da. Razz Men da vet jeg det, så må jeg bare vente til mai og aprilkjøpe-stoppen er over. Razz

    • Et annet alternativ er jo de nye brynblyantene til M·A·C, Veluxe Brow Liner, om du finner en passende farge? I denne kan jeg bruke både Brunette og Deep Brunette på mine bryn, men foretrekker grå. Smile

 2. Gjent for meg selv: trenger ikke, trenger ikke, trenger ikke….

  Må ha.

 3. Jeg har hørt en del spennende om merket, og synes det er gøy å lese mer om det. Jeg skal ærlig innrømme at det frister å prøve ut denne når du skryter så fælt Wink

  • Jeg har ikke hørt så mye om Clé de Peau utover det jeg har lest hos Rae, men det kan rett og slett være fordi jeg har en tendens til å klaske på meg skylapper med en gang det er snakk om et merke som egentlig er altfor dyrt til å utforske. Jeg vet ikke om jeg kommer til å handle noe annet fra merket, nettopp på grunn av prisen, men jeg elsker virkelig denne brynblyanten. Elsker. Eeelsker. Wink

 4. Jeg elsker navnet på denne øyenbrynspennen – det gir meg en skikkelig luksusfølelse. Prisen synes jeg absolutt ikke var ille med tanke på at man gjerne betaler 150-170 kroner for en øyenbryns-blyant fra Isadora i Norge. Og dessuten – når du elsker den er den absolutt verdt det!

  • For å være ærlig syns jeg $60 høres helt horribelt ut, men når jeg regner om til norske kroner er det jo akkurat som du sier; når man kan betale såpass for et “drugstore”-merke er det vel ikke noe problem å betale 144,- kroner for refillen? Jeg syns iallfall ikke det, og jeg er superfornøyd. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.