dysfunksjonell.no
4Apr/130

Swatches: MUS Lipliner

Jeg tenkte kanskje jeg skulle swatche litt mens vi har oppholdsvær og det er mulig å benytte dagslyset til noe fornuftig, og valget falt på leppeblyantene jeg har fra Make Up Store. Jeg er bittelitt usikker på hvorfor jeg valgte å ta med «Pink Dream», la oss bare kalle det en 'brain fart' for dette er isåfall en 'leppeblyant' for spesielt interesserte.

My Precious Coral · Burlesqe · Fairytale Dream · Pink Dream · Hot Pink · Strawberry Daiquiri · Apricot Tan

Jeg har ikke så veldig mange av disse leppeblyantene, men jeg er veldig fornøyd med de jeg har. Noen er mykere enn andre, mens andre igjen er tørrere i konsistensen, og de kan brukes under leppestift eller alene.

Prisen er 135,- kroner hos Make Up Store.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on April 4, 2013 – 5:03 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Strawberry Daiquiri ser helt amazing ut! Wooow.. Du kan jo bruke Pink Dream som en highlight i blyantform? I øyekroken og rett under brynsbenet? Eller er den kanskje litt for skimrete til det? Just a thought Smile

    • «Strawberry Daiquiri» er ‘perfect match’ til «Pink Panther» som kom med samme kolleksjon. Jeg liker den veldig godt, til tross for at jeg hater rosa! Grin

      «Pink Dream» er faktisk veldig fin til highlight både her og der, det er hovedsaklig det jeg bruker den til, jeg skjønte bare ikke hva jeg tenkte på når jeg swatchet den sammen med liplinerne. Smile

  2. Hot Pink og Apricot Tan er mine favoritter av disse. Jeg har bare en av liplinerne til MUS (Russian), men den er veldig god. Smile

  3. Jeg vil ha My Precious Coral! Og Burlesqe. Og Hot pink. Og. Og. Og.

    Flotte swatches!


Leave a comment

No trackbacks yet.