dysfunksjonell.no
2Apr/130

Når hjernen blir flytende..

Lagt merke til at livet mitt bloggen på en måte har dødd litt på seg den siste tiden? Ja, nå skjer det jammen igjen. Jeg tvinger meg selv (halvveis ubevisst) til å skrive på norsk, og dermed forsvinner både inspirasjon og lidenskap som dugg for solen. Utrolig irriterende! Jeg blir ikke klok på meg selv, og noen ganger frister det voldsomt å bare starte med nye sider, nye farger og nye ord.

Formen er fremdeles ikke noe å skryte av, men de siste dagene har jeg på underlig vis følt meg bedre. Jeg håper bare det er vedvarende, og ikke forbigående. Jeg fikk innkalling fra Curato rimelig kjapt, og til min store overraskelse hadde jeg fått time til MR-undersøkelse, og ikke CT. Hurra! Timen er i begynnelsen av mai, så jeg måtte vente i ca. seks uker, men det er helt i orden siden formen synes å være relativt stabil.

I mellomtiden har jeg sett meg nødt til å krype til det der berømte korset hva medisin angår, så jeg har begynt å ta Atarax igjen. Jeg hater Atarax. Jeg hater følelsen av at hjernen blir til en flytende grå grøt som 'schvupper' rundt inni hodeskallen min, mens alle tanker, inntrykk og opplevelser bare svever forbi uten å få feste i hukommelsen. Mange ville nok elske følelsen, jeg syns bare den er skremmende. Likevel gir den meg en pustepause fra endel av symptomene, noe som egentlig bare understreker at iallfall deler av problemene mine kommmer av angst, og det virker som om at Atarax senker terskelen litt. Derfor får Atarax hjelpe meg litt mer i tiden fremover, selv om vi aldri kan bli bestevenner, Atarax og jeg.

Nå gleder jeg meg bare enormt over det faktum at det har blitt veldig mye lysere ute, og det er lyst til langt på kveld. Vårjevndøgn har passert, klokka har atter en gang blitt stilt mot sommertid og livet er brått så mye lettere å leve. Jeg har ting å se frem til, et bryllup å planlegge - så får det heller være at Atarax må ta byrden av skuldrene mine innimellom.

Posted by Shamini on April 2, 2013 – 3:38 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Åh, gode, gode deg. Det er så fælt at du skal plages sånn, og selv om jeg ikke en gang kan se for meg hvordan den type medisiner føles skjønner jeg godt at du ikke liker det. Jeg liker ikke en gang tanken.

    Ønsker deg alt godt, og nyter sommertiden med deg! Håper formen er god nok til kafé på mandag, for det ser jeg frem til!

  2. Jeg signerer veldig det Tone sier om medisinen. Jeg skjønner veldig godt at den følelsen kan være ekkel, og samtidig hjelper på angsten. Men det er i allefall godt å høre at du begynner å føle deg bedre! Det hjelper jo på at det nærmer seg vår, jeg blir i allefall en mer positiv person på våren Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.