dysfunksjonell.no
29Mar/130

Make Up Store Cocktail

En tur innom Make Up Store er sanneligminsanten en tur innom Make Up Store, uansett om den skjer i avbalanserte og ordnede former med god tid, eller i hui og hast minutter før stengetid. Humøret blir umiddelbart bedre! ..mens bankkontoen blir litt deprimert.

Rundt lønningstider i februar måtte jeg innom en ørliten tur for å kikke litt på vårkolleksjonen Cocktail. Akkurat som med BonBon er det Linda Hallberg som står bak disse produktene, og jeg eeelsker fargene! Cocktail er deilig vårlig, og jeg kan lengte etter lysere tider med vakre, oppmuntrende farger av den dusere sorten. Akkurat som antatt klarte jeg ikke holde meg unna veldig lenge, og i begynnelsen av mars var jeg tilbake for å handle litt til. Istedet for å poste 15 innlegg om mine Make Up Store-eskapader har jeg bestemt meg for å kombinere de to handleturene i ett innlegg.

Februarfangsten

Siden jeg som sagt ikke hadde allverden med tid, jeg prøvde jo å få gjort det jeg skulle før stengetid, ble det litt hasteswatching av blant annet de tre øyenskyggene i denne kolleksjonen og hurtigskravling.

Den første jeg kikket på var Cosmopolitan. Jeg skjønner jo at disse har fått navnene sine etter drinker, men jeg syns ærlig talt ikke denne ligner spesielt mye på drinken den har fått navnet sitt etter. Fargen er nydelig, en lett skimrende korallfarget fersken og funker like godt som øyenskygge og blush (for de som liker skimmer i kinnene). Jeg har klokketro på denne som et friskere alternativ til brunt. Deretter fikk Mint Julip oppmerksomheten min, en utrolig fin ..sjøgrønn? ..turkis? ..mint? Jeg blir oppriktig glad av å se på den, selv om den i aller høyeste grad ligner på andre skygger som allerede er å finne i MUS' sortiment. Likevel er den noe for seg selv, og jeg kunne ikke forlate den i butikken. Den har en sånn.. ren glød ved seg, om det gir noen mening? Den siste øyenskyggen var Parfait Amour, en utrolig lekker lillafarge som beklageligvis ikke er blant de mest pigmenterte. Bryr jeg meg? Nei. Overhodet ikke. Den er helt ubeskrivelig fin, og med primer og kanskje en base under gjør det absolutt ingenting at den ikke er mer pigmentert. Den rangerer høyt på min liste over 'verdens fineste lillafarger'.

MUS Cosmopolitan, Parfait Amour, Mint Julip MicroshadowCosmopolitan · Parfait Amour · Mint Julip

Beklageligvis syns jeg disse vakre øyenskyggene ble noe blassere på bildet enn de er i virkeligheten, så dersom du syns fargene virker spennende anbefaler jeg deg å ta turen innom Make Up Store for en liten kikk.

Vil du se resten av fangsten? Klikk "continue reading".

Så kom turen til den rooosa leppestiften, som egentlig er ganske lik min nye selvtillitsboost «Mandy». Forskjellen mellom disse to leppestiftene er at «Pink Panther» er noe kaldere, og er dessuten sheer. Jeg så derfor for meg at denne kunne være et godt alternativ til den matte og langt mer pigmenterte «Mandy» på vanlige dager, om så bare for tilvenningens skyld. Og med den rooosa leppestiften måtte jeg selvfølgelig ha med den tilhørende leppeblyanten med det deilige navnet «Strawberry Daiquiri». Denne ligner også ganske mye på «Hot Pink» fra forrige shoppingspree, så enhver normal person hadde nok klart seg med den ene av de to. Jeg derimot, jeg måtte ha begge. Selvfølgelig. Jeg, som absolutt ikke liker rosa, elsker disse to leppeproduktene av hele mitt hjerte! Bare det å se på bildene gjør meg lykkelig.

MUS Pink Panther Lipstick

MUS Strawberry Daiquiri Lip Pencil

Jeg er rimelig sikker på at jeg ikke er ferdig med å handle ting fra denne kolleksjonen. Den blå neglelakken er helt fantastisk, men siden jeg virkelig ikke liker glitter har jeg bestemt meg for å styre unna - og denne gangen skal jeg holde meg i skinnet. «Ocean Breeze» bli min, og «Blue Moon» er definitivt verdt sjekke ut.

Vil du se Lindas presentasjon av denne kolleksjonen kan du klikke her.

Marsfangsten

OK, som jeg allerede spådde her for litt siden ble det mer på meg fra Cocktail. Riktignok ikke like mye som jeg hadde antatt, men like fullt mer. Jeg kunne ikke slutte å tenke på den nydelige (!) blyanten Ocean Breeze, som dessuten er en metallic, og da Make Up Store feiret 17 år med 20% rabatt på hele butikken var tiden inne for å gi den et nytt og kjærlig hjem. Jeg har ærlig talt kommet ut av tellingen hva Eyepencils angår, jeg har dem i alle regnbuens farger, men det er absolutt på tide at jeg oppdaterer innlegget med swatches av de jeg har i mitt eie.

MUS Ocean Breeze

Jeg hadde et par ting på ønskelisten min, den tar jo liksom aldri slutt, men denne gangen var det Eyedusts som fikk all oppmerksomheten. Maria swatchet til den store gullmedaljen, og jeg ble helt forelsket! Neste gang må jeg huske å ta notater mens hun viser meg nye skatter, for jeg husker jo ikke hvilke jeg likte aller best når jeg skal plukke meg ut noen. Uansett, jeg tok med meg fem stykker hjem. «Devil Dust» er på vei ut av sortimentet, så jeg grep sjansen mens jeg kunne. Jeg hadde en gnagende følelse av at jeg glemte en eller to, og ganske riktig.. da jeg kom hjem innså jeg at jeg glemte én. Vel, det blir neppe lenge til neste gang jeg stikker innom Make Up Store igjen.

MUS EyedustGoddess · Paragon · Perfect · Misty Forrest · Devil Dust

Det la seg en nesten alvisk stemning over hele butikken mens vi swatchet vakre, trollbindende farger, det glitret i luften rundt oss! Nå har jeg ikke lenger noen unnskyldning og blir nødt til å koste støv av motet mitt, og innse at jeg ikke lenger kan være livredd løse øyenskygger.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on March 29, 2013 – 4:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Så mange fine og friske farger! Gratulerer med ny sminke! Smile

    • Hurra! Farger er akkurat det som trengs i disse tider, når formen er dårlig og det liksom aldri slutter helt å snø. Jeg vil ha vår, og det vitnet kanskje den tjukke husflua i kjøkkenvinduet om er i anmarsj? Smile

  2. Så mange fine og friske farger. Fikk jo skikkelig vårstemning av dette innlegget. Mint Julip ser nydelig ut, og er sånn farge som jeg lett tiltrekkes av. Smile

  3. Nydelige .. øhm, alt! Du gir meg virkelig lyst til å gå amok på MUS. Og forresten, så tar du alltid så nydelige bilder! Hva er hemmeligheten?

    • Tusen takk, Åshild (og takk for kommentar). Gå amok på MUS du, det er kjempemorsomt og absolutt verdt det. Dårlig innflytelse? Skjønner ikke hva du mener. Wink Ingen hemmelighet! Jeg har et elendig speilreflekskamera, noen hvite A3-ark og to fotolamper.


Leave a comment

No trackbacks yet.