dysfunksjonell.no
21Mar/130

Lily Lolo Mineral Foundation

Etter at jeg kjøpte Clinique Superbalanced Powder Makeup, lot den ligge i en skuff i lengre tid uten å tørre å prøve den på, fant jeg ut at foundationløsningen min kanskje kunne være å gå tilbake til et eller annet i pudderform. Jeg ble vel egentlig aldri spesielt fortrolig med nevnte Superbalanced bla-bla, den er deilig enkel å påføre, men jeg opplever den noe 'klissete' på huden - selv om jeg absolutt liker det jeg ser i speilet når jeg har den på. Jeg påfører med stor pudderkost, så det er meget mulig at forbedringen kommer av at hjernen min spiller meg et puss (det har jo etterhvert blitt ganske vanlig), at den slett ikke gjør noe for meg - meeen, jeg liker den. Joda, jeg er klar over at jeg motsier meg selv her nå, men bær over med meg.

Jeg elsker å prøve nye ting. Jeg elsker å shoppe på nettet. Jeg elsker å få post, og kombinert er sannsynligvis alle disse tre tingene årsaken til at jeg har en ganske heftig samling av morsomme, fine og fargerike produkter. Dette, og min uforventede flørt med Clinique Superbalanced Powder Makeup, fikk meg til å snuse på mineralfoundation igjen. bareMinerals er fullstendig utelukket, Everyday Minerals har jeg jo allerede en boks av (where's the fun in that liksom), så Lily Lolo ble forlokkende spennende. Hovedsaklig fordi de tilbyr prøver på foundationene sine, og litt fordi de ikke inneholder vismutoksyklorid. Jeg bestemte meg derfor for å legge inn en ørliten bestilling, og valget falt på «Butterscotch», «Warm Honey» og «Popcorn». Førstnevnte er den jeg har størst trua på passer hudtonen min, men jeg valgte de andre to med tanke på å eventuelt blande min egen farge om det skulle trengs. I tillegg heiv jeg med en boks mineralconcealer i fargen «Caramel», utelukkende fordi Lisa Lilleseth skrøt av den i en av sine siste videoer. Lettpåvirkelig? Jeg?

Lily Lolo Butterscotch Mineral Foundation Lily Lolo Warm Honey Mineral Foundation
Butterscotch Warm Honey
Lily Lolo Popcorn Mineral Foundation Lily Lolo Caramel Mineral Concealer
Popcorn Caramel

Prøvene inneholder 0,75 gram, så det er vel ikke stort mer enn man trenger for å gjøre seg opp en mening, men til en pris av £1.29 eller ca. 11,- kroner med dagens valutakurs, er det en perfekt mulighet til å prøve ut noe nytt. En full boks på 10 gram koster 110,- kroner, mens 4-5 gram concealer koster 64,- kroner - og så kommer frakt på 44,- kroner i tillegg.

Dersom Lily Lolo sine produkter faller i smak kommer jeg helt sikkert til å bestille meg en blush eller to, i tillegg til en stor boks med foundation i passende farge. Nå er det bare å vente spent på at postmannen skal komme løpende med pakke til meg!

Photos: Lily Lolo

Posted by Shamini on March 21, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Det er alltid spennende å prøve noe nytt Smile Derfor har jeg også bestilt meg en boks med Lily Lolo foundation (fra feelunique, siden de hadde fargen jeg skulle ha). Men jeg har ingen pudderfoundation fra før av så da tenkte jeg at det må jo være lov da Smile

 2. Spent på hva du synes om denne!
  Jeg liker min. Akkurat passe dekkevne, god konsistens og holdbarhet. En boks på 10 gram varer forresten en evighet!

  • Jeg er også kjempespent, og håper selvfølgelig veldig at den faller i smak. Jeg kjøpte bare prøver, for farger til meg er alltid et evig problem. Høres veldig lovende ut iallfall, gleder meg til å prøve den. Smile

 3. Jeg liker foundationen min i blaut form jeg, men pudder har jeg enda ikke funnet noe jeg liker 110%.. Har du en anbefaling kanskje? Smile

  • Om det er ‘settingpudder’ du er ute etter, så kan jeg dessverre ikke hjelpe deg. Siden jeg ikke bruker foundation selv, har jeg aldri hatt bruk for den typen pudder. Jeg har brukt Chanel Poudre Universelle Libre innimellom, så du kan jo eventuelt sjekke den neste gang du er på et parfymeri. Smile

 4. Gleder meg til å høre hva du synes! Smile

  • Formen min har vært nokså dårlig i det siste, så jeg har ikke orket allverden, men Lily Lolo-pakken min er i hus, og jeg syns produktene ser kjempespennende ut. Oppdateringen kommer forhåpentligvis om ikke så lenge! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.