dysfunksjonell.no
15Mar/130

..Spinning, Spinning..

Ja, for det snurrer jo fortsatt, selv om det ikke er like ille om da jeg skrev mitt forrige innlegg. På onsdag var jeg så sliten at jeg fikk en akuttime hos fastlegen min for å ta noen blodprøver og sånt. Det første han spurte om var om jeg var gravid, og selv om jeg mente at jeg ikke var det ville han ha en urinprøve for å være helt sikker. Jeg hadde rett. Ellers var CRP-en normal, jeg hadde en blodprosent på 13 (som egentlig ikke sa meg noe, men visstnok var bra) og normalt blodsukker. Deretter lyttet han på hjertet, lungene og undersøkte magen, som også var helt normalt. Siden jeg har hatt et infarkt i lillehjernen konkluderte han med at han ville sende meg i CT for å være på den sikre siden.

Curato har heldigvis ikke spesielt lang ventetid, så jeg regner med at jeg får innkalling innen en måned, og kanskje det vil gi meg etterlengtet ro i sjela.

Samtidig er det veldig frustrerende å tenke på dette rett og slett kan være forårsaket av angst, for uansett hvor gjerne jeg vil, er jeg ikke i stand til å skille angsten fra 'ekte' symptomer på at noe er galt. Misforstå meg rett, angsten er i aller høyeste grad ekte nok, men jeg har fortsatt problemer med å forstå at noe som sitter i hjernen kan manifestere seg så kraftig i hele kroppen. Jeg finner ikke noe mønster i det jeg føler, og nok engang konkluderer logikken min med at jeg er sulten. Hele tiden.

Jeg er uansett veldig takknemlig for at jeg har en fastlege som tror meg, som tar meg alvorlig, som skjønner redselen min. Imens får jeg forsøke å glede meg over at selv om det tidvis snør som pokker her i Trondheim, så har vi lange solrike dager som bare blir lysere og lysere for hver dag.

Posted by Shamini on March 15, 2013 – 4:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hei snuppsi! Kan du ha krystallisering i øret? Jeg fikk dette like etter jeg fikk lillesnuppsi. Var utrolig ubehagelig. Følte meg konstant svimmel (som om jeg var på båt og i spiral samtidig). Fikk behandling for det over 2 dager og ikke hatt det siden. Er blodtrykket ditt greit? Stor klem

  • Blodtrykket mitt var aldri et issue under undersøkelsen, og jeg tror ikke det kan være snakk om noe i øret. Legen fikk alle “symptomene” mine, stilte spørsmål rundt dem og andre potensielle symptomer osv. Av en eller annen grunn er de veldig sjeldent opptatt av blodtrykket mitt, men jeg fikk beskjed om å ta kontakt umiddelbart om det skulle dukke opp noe mer. Klem tilbake!

 2. Hos meg er dem opptatt ang blodtrykket når jeg er til legen, enten så er det lavt eller så er det akkurat passe. Men jeg vet at høyt blodtrykk kan gi svimmelhet, for det har jeg hatt en del ganger. og det er rett og slett ekkelt, føles ut som jeg skal ramle om jo Smile Så jeg håper dem finner ut av hva det kan være..Ikke morsomt når man skal gå konstant svimmel. Sender en varm hjerte klem Smile

  • Jeg har normalt litt lavt blodtrykk, fordi jeg sitter stille, men det har aldri vært et problem. Nå har jeg hørt fler snakke om at de er svimmel og kvalme for tiden, så jeg lurer på om det kan være et eller annet virus som går? Ekkelt er det uansett, og veldig slitsomt. Varm klem tilbake til deg, Lene! Smile

 3. Skjønner godt at du blir litt engstelig med din historie og at det varer så lenge, men jeg håper at du får time fort og at alt er bra/blir bra. STOR KLEM!

  • Tusen takk, ja, det er ikke så kult.. hadde jeg visst hva det var som gjorde at jeg føler meg dårlig, så kunne jeg på en måte avfunnet meg med det, men uvissheten er skremmende. Kjempeklem!

 4. Regner med at det ikke har utviklet seg til virus? Et virus som blomstrer nå er influensa.. Jeg har hatt influensa i en uke nå for første gang i mitt liv. Rett og slett jævlig. Har du vaksinert deg? Til neste år skal jeg stå først i køen for å få vaksineWink

  • Som jeg svarer hver gang du spør; jeg vaksinerer meg ikke. Jeg ser overhodet ingen grunn til å ta en vaksine som sannsynligvis ikke fungerer likevel, og utsette meg for potensielle bivirkninger. Jeg har fått nok vaksiner for et liv. Jeg har hatt influensa, jeg vet hvordan influensa utarter seg, og har med stort hell klart å unngå influensa ved å være forsiktig, hygienisk og ikke omgås syke folk – det funker veldig mye bedre enn vaksine for min del.

   At det jeg sliter med nå kanskje er et virus, er noe jeg har sagt hele veien. Kanskje det er det? Kanskje ikke? Jeg aner ikke, men nå skal jeg iallfall i MR om 6 ukers tid.

   Ha riktig god bedring, håper du blir frisk snart! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.