dysfunksjonell.no
5Mar/130

Spinning, Spinning, Spinning..

Formen min har virkelig ikke vært på topp de siste ukene, og atter en gang sliter jeg med svimmelhet og kvalme som kommer og går, kanskje spesielt når jeg aller minst trenger det. Jeg har hatt det sånn siden torsdag, og det er utrolig slitsomt - men jeg kommer sterkere tilbake så fort denne 'karusellen' bestemmer seg for å slippe meg av.

Posted by Shamini on March 5, 2013 – 1:29 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Kjempemasse god bedring Smile Håper det gir seg fortThinking

  2. Hørtes ikke noe særlig ut Frown God bedring Smile

  3. Huffda, stakkars deg og ikke minst god bedring *klem*

  4. Tenker på deg <3

    Tenkte å invitere dere på noe lag i neste uke, men formen din er kanskje for dårlig? Frown

    • Tusen takk, kjære! <3 Vi kan gjerne snakke om det? Jeg mistenker at det er et virus eller noe, jeg hører flere snakke om at de er svimmel og kvalme, og det må da saktens slippe taket snart.. Jeg vil gjerne iallfall! Smile

  5. Tusen takk for ønsker om god bedring! Jeg tror det må ha hjulpet, for selv om det ikke er helt bra enda er det veldig mye bedre enn på søndag. Dere er fine, fine folk! Smile *klemmer!*

  6. Bli friiiiisk! (I stedet for å ønske deg god bedring så kommanderer jeg…)


Leave a comment

No trackbacks yet.