dysfunksjonell.no
25Feb/130

“and I need you today, oh Mandy”

Jeg burde har skrevet dette innlegget for flere uker siden, faktisk ganske nøyaktig en måned siden, men siden min kjære Apple LED Cinema Screen utviklet en underlig stripesyke var det omtrent umulig å leke med bilderedigering. Jeg fikk meg jo en aldri så liten 'wake up call' når jeg innså at de fine bildene mine ikke nødvendigvis ser så veldig fine ut på en mindre bra skjerm. Nå er skjermen min tilbake, selv om den ikke er helt friskmeldt enda, men jeg kan iallfall redigere bilder igjen - og dermed er det på tide å fullføre innlegget jeg begynte på 22. januar.

22. januars Fangst

Jeg kan åpenbart ikke dra på Make Up Store uten å komme ut med en sånn elegant, svart pose i hånden, og denne gangen inneholdt den alt du ser på bildet nedover dette innlegget. Ja, jeg er litt oppgitt over meg selv for det er jo ikke veldig mange innlegg siden jeg skrev noen ord om hvor fornuftig jeg hadde blitt hva shopping angår. So much for that theory. Problemet her nok at jeg føler meg så vakker etter å ha vært innom MUS at jeg bare ha produktene for å gjenskape den samme skjønnheten hjemme. Logisk, ikke sant? Ja, i tillegg til produkter jeg jo bare må ha sånn på generell basis. Nei, men alvorlig talt, jeg har blitt så mye modigere etter at jeg gjenoppdaget Make Up Store. Jeg prøver mer, jeg koser meg med det jeg har kjøpt, jeg finner idéer og inspirasjon - og hva er vel bedre enn det?

Det hele begynte med leppestiften «Mandy» og den tilhørende liplineren «Hot Pink». Akkurat dét kan du lese mer om her. Jeg bestemte meg for å prøve denne utrooolig rosa leppestiften, og derfra ballet det på seg. Maria la eyeliner og vipper på, og varmet opp ansiktet mitt litt med Bronzing Powder i «Sun Touched», en mye bedre match til 'vinterbleke' meg enn det jeg kjøpte i fjor sommer. En Gel Eyeliner i «Black» og et par vipper ved navn «Lady» ble også med hjem.

MUS Mandy Lipstick

I tillegg plukket jeg med meg tre nye koster. Valget falt på 330 Fan Brush, 216 Synthetic Shading og 113 Angeled Eyeliner. Førstnevnte så jeg for meg at jeg kunne bruke til blush, når jeg trenger en ekstra lett hånd, eller bronzer. 216 hadde jeg tenkt å bruke med concealeren min, og 113 er en fin eyelinerkost. Ja, for jeg prøver jo fortsatt på knekke den mystiske eyelinerkoden. Samlingen min har vokst betraktelig siden jeg gjenoppdaget Make Up Store, men jeg blir bare mer og mer glad i produktene deres. Jeg oppdager stadig nye favoritter, jeg forelsker meg på nytt i gamle favoritter, og jeg smiler når jeg ser på de fargerike skattene mine. Det er litt forskrudd at en kan bli så fascinert av makeup, men jeg skulle virkelig ønske - av hele mitt hjerte - at jeg kunne utdannet meg til å bli makeupartist. Det.. hadde vært helt fantastisk.

Vil du se bilder av alle produktene? Klikk "continue reading".

MUS Sun Touched Bronzing Powder

MUS Gel Eyeliner

MUS Lady Lashes

MUS Hot Pink Lip Pencil

MUS 113 Brush

MUS 216 Brush

MUS 330 Brush

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on February 25, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Det er så gøy å ha den følelsen når det kommer til makeup, og det er så gøy å se at du eksperimenterer mer Wink Nydelige saker fra MUS også!

    • Jeg er så glad for at fler skjønner hva jeg mener, og tusen takk! Grin Jeg syns det er kjempegøy å eksperimentere, når jeg bare kommer over tullete issues med at ting er skummelt eller skremmende. Det er jo ikke det, det er jo bare gøy! Takk. Grin

  2. Elsker fargen på leppestiften! Grin
    Jeg krysser fingrene for at du får utdannet deg til makeupartist, så kan vi bli kollegaer Smile Lykke til <3

    • Ja, den er helt fantastisk – og ganske skummel! Tusen takk, snille Marie. Jeg skulle ønske jeg fikk det til, men så lenge det ikke finnes en tilgjengelig skole her, så blir det vanskelig.Thinking Det hadde vært utrolig morsomt!

  3. Den leppestifen er så utrolig nydelig!! Ingenting føles bedre enn knallfarger på leppene Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.