dysfunksjonell.no
14Feb/133

Illamasqua I’mperfection

På mandag fikk jeg en pakkelapp i posten med beskjed om å hente en pakke som hadde ankommet fra Storbritannia. Da jeg dro ned på posten fikk jeg beskjed om at denne hadde blitt sendt til min gamle adresse, dermed også mitt gamle postkontor - og at jeg kunne hente den på tirsdag istedet. Jeg la også merke til at denne pakken visstnok hadde ankommet postkontoret den 6., og jeg fikk pakkelappen den 11.. Hvordan er det mulig? Posten Norge slutter aldri å overraske meg.

Uansett, pakken var fra Illamasqua og inneholdt to produkter fra deres nye kolleksjon I'mperfection. Det første var en av de fem Speckle-neglelakkene, den nøytrale i gjengen kalt «Freckle». Såvidt jeg kan se inneholder denne matt gråbrunt glitter i to ulike størrelser, og er ment å minne om fregner. Jeg syns den er kjempespennende, og er glad for at jeg fikk akkurat denne fargen! Det andre var leppestiften som kom med denne kolleksjonen; «Immodest», en herlig blanding mellom rosa og korall. Den er matt, og svært pigmentert.

Jeg kommer til å skrive omtaler av disse to produktene etter å ha lekt litt med dem, jeg ville bare vise dem frem. Neglelakken er limited edition, så dersom du syns disse ser spennende ut vil jeg anbefale å bestille den eller de du vil ha nå.

Illamasqua I'mperfection

Nothing is perfect, only uniquely beautiful;
in fact within the word 'imperfect' live two words that challenge it - 'I'm perfect'

Alex Box

English

Mr. Postman came by with a notice to come pick up a shipment from Britain on Monday. I then went to the post office only to find out it had been sent to my old address and therefore ended up at the wrong post office. I never stop becoming amazed by the good ol' post, see.. apparently this very shipment arrived at the post office on February 6th, and I received notice the 11th. The 11th! How is it even possible?

Anyway, the package was from Illamasqua, and contained two items from their new collection I'mperfection. The first thing I pulled out of the box was one of the five new Speckle nail polishes, the neutral of the bunch called «Freckle». As far as I can tell it was lots of matte grayish brown different sized glitter, and is made to resemble freckles. Obviously. I adore it, and I'm happy I received this particular color! The second item was the lipstick launched with this collection, «Immodest», a gorgeous concoction of coral and pink. It has a matte finish, and it's very pigmented.

I'm going to review both these products when I've had the time to play around with them, I just wanted to show them. The nail polish is a limited edition, so if your curiosity is tickled I recommend placing an order now.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on February 14, 2013 – 12:00 PM

Comments (3) Trackbacks (0)
  1. Fy søren, dette er verdens mest perfekte rosafarge! Minner meg om Viva Glam Nicki (Minaj) og Impassioned. ELSK! Kan du ikke poste et bilde med den på??

    • Jeg mistenker at den er aaaltfor lys for meg, men jeg skal få tatt et bilde så snart leppene mine kommer over vinterkulda – de er ikke helt samarbeidsvillige for øyeblikket. Frown

  2. Ok, får bare være tålmodig jeg da Wink Tror du vil kle den jeg da!


Leave a comment

No trackbacks yet.