dysfunksjonell.no
7Feb/130

Review: Laura Mercier Caviar Stick

Siden jeg allerede har skrevet en aldri så liten omtale av Mally Beauty Evercolor Shadow Stick er det på tide å skrive en omtale av det produktet som først fikk øynene mine opp for denne typen øyenskygge, nemlig Laura Mercier Caviar Stick.

Caviar Stick er utrolig hendig, enkel å jobbe med, kan duses ut med enten kost eller en finger, og krever ingenting for å se fantastisk ut. Bruk en farge, to farger eller så mange farger du ønsker! Det eneste jeg savnet med disse var at fargeutvalget var noe begrenset, men nå har jo faktisk Laura Mercier kommet med åtte nye farger! For øyeblikket består sortimentet av 17 forskjellige farger, og jeg er kjempefornøyd.

Golden · Amethyst · Khaki · Turquoise · Sapphire

I skrivende stund eier jeg fem slike Caviar Sticks, og den første jeg kjøpte her hjemme i Norge var Khaki. Navnet tilsier at denne er grønn, men personlig vil jeg si at den heller mer mot en spennende messingfarge med grønnskjær. Den er vakker! Nesten litt magisk. Etter å ha forelsket meg i dette produktet kjøpte jeg den limited edition Turquoise, som egentlig er langt mer sjøgrønn enn turkis, og så måtte jeg nesten ha en annen limited edition ved navn Golden og deretter Amethyst. Den siste, som også ble kjøpt i butikk her hjemme, var Sapphire som er en helt fantastisk mørkeblå.

En Caviar Stick koster 240,- kroner i norsk butikk, men om du har sjansen til å bestille dem fra USA kan du slippe unna med $24, eller omtrent 131,- kroner med dagens valutakurs.

EOTD: Laura Mercier Caviar Stick in Khaki

Her har jeg brukt Khaki som eneste farge, duset den ut med en finger og jeg elsker hvordan det ser ut som om at jeg har brukt en annen farge i globalen, helt uten å ha anstrengt meg det minste.

The Verdict

RatingLaura Mercier Caviar Stick er enkel å jobbe med, krever veldig lite jobb for å se fantastisk ut, og er holdbar. Man kan per i dag velge mellom 17 farger, og de aller fleste er både anvendelige og nydelige - og ønsker du ikke bruke disse som øyenskygge er det ingenting i veien for å bruke dem som eyeliner istedet. Prisen kan være noe høy, avhengig av hvor du velger å kjøpe disse, men jeg kan ikke annet enn å si at de er verdt hver eneste krone. På grunn av prisen kan jeg ikke gi full pott denne gang, men jeg skal definitivt ha to eller tre av de nye fargene.

Igjen vil jeg understreke at jeg personlig er avhengig av å bruke primer under all øyenskygge uansett merke, så omtalen min er basert på holdbarhet ved bruk med primer.

Min favoritt blant de fem?
Khaki til hverdags, Sapphire til fest.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on February 7, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Har de fått nye farger ? De skyggene er både kjempefine og holder godt på øyet i løpet av dagen så jeg henger meg på anbefalingen Smile

  • Ja, det kom nettopp, forrige uke eller noe, hele åtte nye. Jeg vet ikke om disse er limited edition eller om de skal være en del av det permanente sortimentet, men jeg håper på det sistnevnte selvfølgelig. Smile

   • Så etpar jeg likte så det kan hende det blir en ordre via Shipito på meg sånn etterhvert Smile

    • Jeg venter fortsatt på den ene av to pakker som ble sendt samtidig fra Shipito, og den første kom for tre uker siden. Jeg er i ferd med å gi opp håpet på at den andre skal dukke opp, noe som gjør meg veldig skeptisk til å bruke Shipito igjen. Ufin kundeservice hjalp heller ikke på, dessverre. Frown

     Hvilke av dem har du lyst på?

    • Rosegold og Orchid så kjempefine ut. Det er farger jeg både kan bruke som base og alene som skygge.

     Så rart mtp Shipito; jeg har fått kjempehjelp de gangene jeg har vært i kontakt med dem og pakkene har kommet som de skulle. De har flere avdelinger vet jeg så det kan jo være noe der ?

    • Jeg har så utrolig lyst på «Sand Glow», «Seashell» og «Rosegold» – er det ikke merkelig hvordan jeg, som elsker sterke farger, alltid faller for de nøytrale først?

     Min første opplevelse med kundeservicen var da jeg lurte på om de hadde noen restriksjoner for hva de kan sende, og jeg fikk et kort svar tilbake om å sjekke websidene til de ulike speditørene selv. Jeg bestilte deretter disse to pakkene samtidig, en med en Armani ETK som heldigvis fant veien hjem, og en med en av disse nye brynkremene til MAC. Det er ikke snakk om de store summene som eventuelt er vekk, men det er irriterende likevel. Jeg ville så gjerne at Shipito skulle være et godt alternativ når jeg ikke vil bestille så mye. Å sende en Armani ETK med DHL blir jo helt uholdbart.

 2. SÅ typisk at den jeg likte best, Turquoise, er limited edition da…

 3. Den så utrolig fin ut den du har på deg på bildet. Også hørtes de jo bare helt fantastisk ut Smile

  • «Khaki» kommer nok til å forbli hverdagsfavoritten, og den har reddet meg mange ganger når jeg ikke har hatt ork til å styre så veldig med sminken. Smile Du burde absolutt ta deg en kikk, om du liker tanken!

 4. Oj, disse var super fine! Skal legge de i ønskelista mi på Sephora siden! Grin

 5. Sykt lyst på Khaki, den er jo bare nydelig på deg!

 6. Måtte opp og sjekke dem ut på Gimle og tre av dem ble med meg hjem Wink Grey Pearl, Rosegold og Orchid Smile

  Lot den turkise ligge igjen i butikken enn så lenge; angret meg litt da jeg kom hjem for den så mer og mer ut som lys base med skimmer lik MAC sine reflects transparent teal i..

  Det var etpar av de gullfargede som også var fine….

  Sukk – jeg skulle aldri ha sett denne bloggposten Wink

  • Jeg må innrømme at jeg tar det som en enorm kompliment at folk kjøper produkter etter å ha lest om dem i bloggen min, det må jo bety noe positivt vel? Wink Du anbefaler dem med andre ord? Jeg har ikke kjøpt noen av dem selv enda, men jeg har veldig lyst.. Kjøpte «Khaki» i bursdagsgave til storesøsteren min, og jammen tror jeg gaven falt i smak. Grin

 7. Khaki er kjempefin – og mtp kompliment så ja , hvorfor skulle du ikke det ? Å inspirere andre er da ingen dårlig ting vel ? Smile (Kontoen min er ikke heeelt enig men skitt au Wink )

  Fant forresten Sand Glow på eBay i går kveld også … Wink

  Har prøvd Grey Pearl og Rosegold til nå og er superfornøyd. Jeg har ikke lagt skygge over forå kunne se hvor godt de satt på meg (med primer under vel & merke) og de holder fint gjennom en dag på jobb og vel så det Smile

  Orchid tenkte jeg egentlig å bruke som base under den lilla MAC/Archie-paletten; får se om jeg ikke får til komboen i løpet av uka Smile

  Og så har jeg satt meg opp på ringelisten for å få beskjed når shadestickéne fra Bobbi Brown kommer nå i mars; jeg vurderer den lyse, matte som heter Vanilla som baseskygge.


Leave a comment

No trackbacks yet.