dysfunksjonell.no
27Jan/130

Bryllupsshow 2013

I dag var det nok en gang duket for Christiania GlasMagasins Bryllupsshow på Britannia Hotel. For en dag! Jeg har gått rundt med nesten-prinsessefølelse i hele dag, en dag som begynte med at vi stod på gjestelisten. På gjestelisten! Jeg føler meg priviligert, ja, for følelsen har ikke gått over enda. Ikke bare det, men jeg fikk også hilse på selveste Alex Rosén ('star-struck' som den verste fjortisen) og fikk ta bilde og greier! Det hender jeg glemmer at jeg nærmer meg 34. En kjempetakk til Line Kunzmann for nok en flott opplevelse!

Siden det nok er på tide å begynne å blogge om bryllupsforberedelsene kan jeg jo nevne at vigsler og lokale er i boks. Invitasjonene er straks klare for utsendelse, og jeg har fått booket time for kjoleprøving. Skummelt? Ja. Dialogen med fotograf er i gang, og makeup er booket. Forlovere er på plass, og om ikke altfor lenge kommer min kjære Christiane oppover for å se på brudekjoler sammen med meg. Jeg gleder meg som en unge til å se henne igjen, og å dele denne opplevelsen med henne! Jeg håper dog kjoleprøvingen går i orden, siden lokalet jo ikke har heis opp i andre etasje og det er der sånt egentlig foregår, men jeg tenkte jeg skulle gjøre en avtale med en annen brudesalong sånn i tilfelle.

Jeg hadde et ørlite håp om at jeg skulle finne kjolen med stor K i dag, eller iallfall få et dytt i riktig retning, men sånn gikk det altså ikke. Det var kun to brudesalonger som viste korte kjoler denne gangen, og de korte kjolene var voldsomt underrepresenterte. Vil ingen ha korte brudekjoler? Det er den ene tingen jeg faktisk vet at jeg vil ha. Jeg føler likevel at vi kom et eller tre steg nærmere bryllupsdagen, vi fant ny inspirasjon og flere brikker er i ferd med å falle på plass.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on January 27, 2013 – 8:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Så fin du er!
  Gøy å planlegge en så stor dag Smile Gleder meg til å lese mer om det!

  • Tusen takk, Line! Grin Jeg skal forsøke å planlegge i bloggen også, men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal komme i mål med detaljene. Jeg aner jo ikke hva jeg vil ha!..

 2. Fineste snuppa <3 Du kommer nok i mål skal du se, og dagen deres kommer til å bli helt perfekt Smile

 3. Så utrolig gøy med bryllupsshow og å møte Alex Smile Det blir nok en flott dag når den tid kommer Wink Håper du finner en kjole som du bare tenker er perfekt for deg, det fortjener du Smile

  • Jeg er nok litt fjortis sånn sett, for jeg syns det er utrolig morsomt å møte kjendiser. Back in the days pleide jeg å sende brev (!) til forskjellige fanklubber, og så var det bare å vente og se om det kom autografer i retur. Grin

   Tusen, tusen takk for kompliment og koselige ord! Smile Det kommer nok en kjoleoppdatering i starten av mars, tenker jeg.

 4. Spennende med forberedelser til den store dagen Smile Håper du finner den perfekte kjolen! Det fortjener du Smile Blir spennende å lese om hvordan planleggingen går, å ikke minst se bilder fra den store dagen. Uansett kjole blir du nok helt fantastisk nydelig den dagen også Smile

  • Tusen takk! Ja, jeg håper også at jeg finner kjolen, men den gjenstår jo å se om jeg kommer inn i brudesalongen med stolen min. Jeg vet jo hvor jeg vil, hvilke kjoler jeg vil se på, men det hjelper så lite om ikke lokalet har heis.. så vi får bare se hva som skjer. Jeg skal forsøke å blogge om planleggingen, men siden jeg ikke har planlagt drømmebryllupet siden jeg var lita jente syns jeg dette er veldig vanskelig. All ære til de som har planene klare, vet hva de vil, og klarer å finne tre millioner inspirasjonsbilder osv.! Smile

 5. Alex! Hahaha! Han er fønni! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.