dysfunksjonell.no
23Jan/130

MUS Mandy

Det er ikke mange dagene siden jeg var innom Make Up Store sist, men på lørdag bestemte jeg meg for å ta turen innom igjen. Det ble lite tid sist, og jeg kan egentlig ikke tenke meg en bedre måte å tilbringe deler av en helt vanlig lørdag på.

Akkurat i det jeg skulle forlate butikken forrige gang, kom Maria med en skikkelig knallrosa leppestift og mente at jeg måtte prøve den på et eller annet tidspunkt. Jeg kunne ikke annet enn å le av henne, for.. den skumle leppestiften der kom iallfall ikke jeg til å prøve! Ikke bare var den rosa, men den var også veldig intens. Jeg ble gående og leke med tanken, så jeg bestemte meg for å høre på Maria og prøve den likevel, om så bare for å pushe mine egne grenser litt. Og ganske riktig.. den var virkelig kjempeskummel. Til å begynne meg følte jeg meg sånn passe ukomfortabel, selv om fargen vokste på meg i løpet av minutter. Maria fulgte opp med svart eyeliner, lange flørtende vipper, solpudder, highlight og blush - og da jeg forlot butikken kunne jeg godt dratt rett på byen, og det mener jeg på en god måte. Jeg skulle ønske jeg følte meg like flott hver eneste dag, det gjør virkelig underverker for selvfølelsen!

MUS Lipstick Mandy3,5 time etter påføring

Vi dro på Sirkus Shopping etterpå, og jeg følte liksom at alle stirret på meg. Det gjorde de selvfølgelig ikke, og da jeg tilfeldigvis så speilbildet mitt i grønnsaksdisken (av alle steder) slapp nervene taket! Leppestiften så virkelig bra ut på meg, og jeg følte meg langt mer tøff enn ukomfortabel. Det blir definitivt ikke siste gangen jeg smykker meg med vakre Mandy, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg har venner rundt meg som får meg til å bryte grenser, og gir meg mot til å gjøre ting jeg aldri ville funnet på å prøve på egen hånd.

Selvsagt hadde jeg en av disse velkjente elegante, svarte posene i hånden når jeg forlot butikken, og det skal jeg fortelle mer om i et annet innlegg om ikke så lenge. Jeg kan røpe at «Mandy» ble med meg hjem. For meg er hun nok som selvtillit i tubeform, og jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med henne.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on January 23, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hvis “alle” så på deg så var det fordi du er så nydelig!! Smile Jeg går aldri med rød leppestift, men må si at Mandy ser utrolig fin ut. Må kanskje kjøpe den neste gang jeg er innom MUS. Vet du noe om kommende MUS kolleksjoner?

  • – Eller pigmentert rosa for den saks skyld! Smile

  • Åh, tusen takk, kjære deg! Grin Du som er lys ser sikkert helt fantastisk ut med røde lepper, men det er jo så vanskelig å finne den rette rødtonen. Kikk på «Mandy» og fortell meg hva du syns. Den er noe dypere og mindre skarp i tuben, men du får sikkert prøve den om du spør! Smile

   Jeg vet dessverre ikke så mye om kommende kolleksjoner, men jeg vet at det kommer info i februar. Har også skimtet noen nye produkter hos iallfall én svensk blogger, men det var litt vanskelig å få tak i hva de nye produktene er sånn helt konkret.

 2. Det var en nydelig rosa-farge! Mmmh Grin

 3. Selve fargen er kjempefin, og jeg er sikker på at du var kjempefin med den også! Synes du kler omtrent alt, jeg! Smile

  • Tusen takk for fine ord, Marie! Smile Det ligger et bilde på forumet, om du ikke har sett det – hvor du ser litt mer av meg. Jeg var skikkelig misfornøyd med bildet, så jeg har ikke lagt det ut her, men Åshild ville så gjerne se. Smile

 4. Fargen var kjempefin, den Smile

  Noen ganger må man bare utenfor komfortsonen – for meg er det å gå på jobb med Poisonberry fra LimeCrime på i dag Wink Har dytta den på sånn at fargen ikke blir for sterkt og har lagt en gloss over.

  Så gjenstår det å høre hvilke kommentarer man får Wink (å jobbe med bare menn gjør at ørene nesten kan ramle av til tider men jeg ville ikke ha byttet for alt i verden ;D )

  • Jeg er ikke noe flink til å våge meg ut av komfortsonen min, dessverre. Jeg må si ‘dessverre’, fordi jeg nesten alltid er positivt overrasket og veldig fornøyd de få gangene jeg faktisk gjør det! Ja, er den ikke fin? Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si. Grin

   I dag brukte jeg Lancôme Rouge in Love i 340B Rose Boudoir, som egentlig er en ganske skarp korallrosa, og jeg likte den kjempegodt. Den må også dyttes på, og gjerne ‘blottes’ etterpå, ellers ser den veldig.. altfor-mye-produkt-på-leppene ut. Enda et lite steg i riktig retning, og jeg er veldig stolt av meg selv!

   LimeCrime Poisonberry ser helt fantastisk ut! Er den like metallisk som den ser ut på swatches? Nydelig farge iallfall. Fikk du noen spennende kommentarer? De mannfolka kan jammen ‘trøkke’ ut av seg mye som burde forblitt usagt.. Wink

   • Den blir ikke like metallisk på mine lepper men fargen er kjempepigmentert så jeg kan variere mye med den Smile La Chanel Glossimer “Astral” over den.

    Den sitter forresten veldig godt på og jeg får ikke tørre lepper av den heller – o lykke Smile Testet den på hånden før jeg sminka meg og den testen satt på hånden til langt på kveld selv etter dagens håndvask & hånkrem-runder Wink

    Jeg har vært heldig med gutta “mine”; sier de noe er det som regel positivt Smile Orange øyenskygge på meg er det eneste jeg vet som har fått en av den til å sette kaffen i vrangstrupen B|


Leave a comment

No trackbacks yet.