dysfunksjonell.no
20Jan/130

40% sale at Make Up Store

Nå er det jammen lenge siden jeg har vært innom Make Up Store, så her før helga kjørte min snille kjæreste meg til byen for å hilse på Maria igjen. Jeg blir i perlehumør etter en sånn liten utflukt, det er som en vitamininnsprøyting i miniatyr!

Jeg kom selvfølgelig ikke ut tomhendt, Make Up Store har nemlig salg ut januar med 40% på ymse varer som skal ut av sortimentet. Jeg måtte jo nesten ta en kikk, i tilfelle jeg var i ferd med å gå glipp av noe jeg virkelig behøvde i livet mitt. Selv Maria ble litt overrasket da handlerunden resulterte i blant annet hele seks Eyedusts, jeg som mer enn én gang har proklamert mitt hat for løse øyenskygger. What can I say? Noen fantastiske farger er på vei ut av sortimentet, og jeg måtte jo redde et par av dem i det minste. Beklageligvis er de tilnærmet umulige å ta bilder av, siden emballasjen er sånn passe elendig, men jeg lover at det er vakre farger! Valget mitt falt på «Victory», «Demon», «Sunrise», «Glam Choc», «Cool» og «Inka». En plagsom liten stemme i bakhodet prøver å fortelle meg at jeg kanskje har «Cool» liggende et eller annet sted fra før, men jeg planlegger å ignorere den helt til jeg eventuelt finner ut at jeg faktisk har to. Nå må jeg bare utfordre meg selv, og bite i meg denne skrekken for løse øyenskygger.

MUS Microshadow: Sunset, Voodoo Fever and HeavenSunrise · Voodoo Fever · Heaven

Noen av Microshadow-ene i salget fikk meg til å vingle litt før jeg endte opp med å kjøpe med meg tre fra det permanente sortimentet istedet. Eller iallfall delvis, for to av dem er fra Foxy-kolleksjonen og dermed limited edition. Valget falt på Voodoo Fever som jeg har hatt lyst på ganske lenge, og Heaven som ser helt fantastisk ut sammen med «Varieté». Den siste jeg plukket med meg var Sunset som ene og alene var grunnen til at jeg kjøpte «Sunrise» Eyedust. For en kombinasjon, en 'match made in heaven'.

Jeg aner virkelig ikke hva som har skjedd, men fornuften har tatt helt overhånd her. Jeg har problemer med å rettferdiggjøre anskaffelse av den minste lille ting, og selv om det er bra for kontoen, er det også litt kjedelig for meg. Overraskende nok har jeg begynt å tenke over om det jeg kjøper kan kombineres med noe jeg har fra før, og dersom det skiller seg helt ut velger jeg det heller vekk. Nå har jeg (nok en gang) hodet fullt av inspirasjon og gode idéer til fremtidige EOTD-innlegg. Hurra!

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on January 20, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Woop woop! Gleder meg til å se bilder! Spesielt av Sunrise og Sunset! Litt av en juicy kombinasjon! Hvis du har en liten tapetkniv eller lignende, så går det an å lirke av det “sikkerhetslokket” på Eyedusten. Wink Så er det bare å puffe den opp litt og knipse i vei. Smile Have fun!

    • Nå skjønte jeg ikke hva du mente først, men så slo intelligensen inn! Jeg skal prøve det, og forhåpentligvis ikke søle ut mine fine små skatter i prosessen. De er jo så fine! Grin «Sunrise» og «Sunset» skal testes sammen, og jeg lover at jeg skal fikse bilder. Lover. Helt på ordentlig. Jeg må bare øve litt med Eyedustene først.. Wink

  2. Heaven var veeeldig fin! Tror jeg må se etter den hvis det blir en ny tur til MUS etter at jeg har fått lønn Grin

    • «Heaven» ser litt skremmende ut i boksen, iallfall for meg, men den er kjempefin ja. Jeg hadde nok ikke klart å glemme den om jeg hadde latt den forsvinne før jeg hadde skaffet meg en. Om du sjekker bloggen til Linda Hallberg finner du noen veldig fine looks med denne. Den var vel ganske lik «Mystic Pearl», om jeg ikke husker helt feil? Smile

  3. Så fine de var! Grin Elsker fargene Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.