dysfunksjonell.no
16Jan/130

Siste fangst i 2012: Lepper

Den aller siste fangsten i 2012 kom med Mr. DHL den 7. desember, og det var en samlet fangst bestående av pakker fra M·A·C, Sephora, Nordstrom og QVC - og dette innlegget handler om alt som har med lepper å gjøre.

Det høres kanskje rart ut, spesielt siden jeg er livredd for å bære farge på leppene på generell basis, men jeg elsker leppestifter. Og når jeg sier 'elsker' er det bare å se for seg dåning over stort sett alle røde leppestifter. Dåning. Jeg har sagt det sikkert en million ganger før, men det er lite som er mer sexy enn røde lepper på en brunette. Jeg vil være den sexy brunetten. Mer enn noe annet, men følelsen av å ha noe på leppene er så.. ekkelt. Det hindrer meg jo selvsagt ikke i å kjøpe røde leppestifter, eller leppestifter overhodet, og da M·A·C slapp Marilyn Monroe-kolleksjonen fant jeg en leppestift jeg var tvunget til å eie, nemlig Charmed I'm Sure.

Aller helst skulle jeg gjerne hatt «Deeply Adored» også, men jeg hadde bare råd til en akkurat da, og valget falt på førstnevnte. Takket være en god, ny venn har jeg i ettertid klart å få klørne i sistnevnte også, men det er en annen historie ment for et annet innlegg.

MAC Marilyn Monroe Lipstick: Charmed I'm SureCharmed I'm Sure

Senere slapp M·A·C også to andre limited edition produkter (neglelakk og leppestift) i forbindelse med Black Friday, kalt Grey Friday, og av en eller annen grunn fant jeg denne grå leppestiften såpass kul at jeg måtte kjøpe den. Jeg kommer selvsagt aldri til å bruke den, hvem i himmelens navn bruker grå leppestift liksom, men den hører hjemme i samlingen min sammen med «Black Knight» fra Style Black.

MAC Lipstick: Grey FridayGrey Friday

Det tredje og siste lepperelaterte produktet jeg kjøpte var denne lille trioen av Lip Glaze fra Stila kalt «Foilage». Jeg har aldri prøvd noen leppeprodukter fra dette merket, men jeg har hørt mye bra om dem. Da jeg fant dette settet hos Sephora bestemte jeg meg for å gi dem en sjanse. Settet består av Delicate, Loganberry og Fawn, og du kan se swatches her. Er de ikke vakre?

Jeg har ikke prøvd noen av dem på enda, siden jeg egentlig ikke er spesielt stor fan av lipgloss heller - ikke spør, men jeg skal skrive en aldri så liten omtale når jeg har somlet meg til å teste dem ut. En vet aldri, kanskje de viser seg å være helt fantastiske? Vi får se, kan hende de omvender meg.

Stila Lip Glaze Trio: FoilageDelicate · Loganberry · Fawn

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on January 16, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg stemmer for Mandy til sommeren! Oh yes! Wink

  2. Klart du må prøve den grå Smile Har sett eksempler på at den er lagt over en annen leppefarge og det har sett kjempestilig ut Smile

    God helg Smile

    • Jasså? Jeg er ikke overbevist altså. Wink Akkurat som jeg ikke var overbevist av «Black Knight» når den kom, selv om den jo raskt ble innlemmet i samlingen. Razz Dette må forskes på!

      God helg til deg også! Smile

  3. Gråter en liten skvett fordi jeg ikke har Grey Friday i samlingen min Frown


Leave a comment

No trackbacks yet.