dysfunksjonell.no
9Jan/130

re: sv: Influensasesong

Guest Blogger

Min karriere som blogger hos Shamini startet ganske hardt, med kladd til tre blogger skrevet ned første dagen, etter dette skippertaket slapp jeg litt opp for ting som irriterer meg, ting jeg misliker og ting jeg liker å snakke stygt om. I tillegg var det jo jul, hvor jeg er i et ganske ok humør.

Så i mangel på noe å syte over, bestemte jeg meg for å gjøre noe jeg vet Shamini kommer til å klage på. (Nå ser du problemet med å slippe meg til på bloggen med en fullverdig publiserings-konto.)

Er det noe som har plaget Shamini opp gjennom bloggingens storhetstid, så er det re: eller sv: kommentarer. Altså når en blogger kommenterer på noen andres blogg, og de svarer på kommentaren på den første bloggerens blogg, på et innlegg helt irrelevant for det "samtalen" dreier seg om.

Dette irriterer henne faktisk så mye at det står en advarsel mot det i kommentarfeltet.
2013-01-08

 

Det hun ikke har sagt noe om, er re: eller sv: blogg-poster, og om det ikke er forbudt, så er det omtrent som å fortelle meg at det MÅ gjøres!

Dette startet som en kommentar på bloggposten om influensa, og Shaminis forsøk på å unngå smitte, men det ble etter hvert så langt, at jeg bestemte meg for å skrive det som en egen post, så kanskje hun slutter å mase på meg nå?

I influensa posten nevnes det at folk med smitte og fare for smitte må unngås som pesten (det har vel aldri vært et mer passende bruk av det ordtaket?) men hva med andre måter å unngå smitte i "tvilstilfellene"?

En del yrker er mer utsatt for influensa, om det er barnehagetanter, leger eller sykepleiere. I slike tvilstilfeller kan det være en ide å kjøpe inn et par munnbind som man har liggende hjemme. Nå tenker dere kanskje at det må være vanskelig å få disse menneskene som mener at Shamini er "overdrevent hysterisk" til å bruke munnbind når de er på besøk, men dette løses enkelt med en tusj, og vips har man et munnbind en hver ville vært stolt over å bruke.

munnbind 2

Om dette skulle være for maskulint kan man gå over til andre mer feminine tegninger.

munnbind1

Her er det bare fantasien som setter en stopper.

En annen ting alle bør ha i veskene sine er desinfeksjon, eller håndsprit. Siden jeg nå er på en "sminke-blogg" kan jeg tipse dere om at både den grønne typen som selges på Kiwi, og den fra Oriflame ikke tørker ut hendene, selv ved hyppig bruk. Når vi først er inne på Oriflame, hvorfor har du aldri sminke fra dem Shamini? Vet du ikke at min mor selger slikt? (snikreklame)

Personlig ville jeg heller gått med et munnbind noen timer, og brukt litt ekstra desinfeksjons-sprit, enn å sende en venninne på sykehuset, og om noen der ute skulle være uenige, så vil jeg ikke regne dem som venner.

Det er vel for f... ingen som setter seg ned i sofaen med noen som har kols, for så å fyre opp en fet sigar, så hvorfor er det så utenkelig å ta hensyn til noen som ber om det? Man kjenner sin egen kropp best!

Bilder er stjålet fra The Guardian

Posted by Andre on January 9, 2013 – 5:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Det kan hende jeg ødelegger imaget ditt som gjesteblogger hos meg bittelitt ved å si dette, men du er en fantastisk venn og jeg tar gjestepostene dine som en enorm kompliment. Bare så du vet det. Smile

  Når det gjelder sminke fra Oriflame så vet jeg jo at moren din selger for dem, det fortalte du jo her. Wink Jeg trodde ærlig talt ikke Oriflame eksisterte lenger, men når det er sagt er det faktisk et par ting jeg gjerne skulle hatt. Kanskje jeg må ta meg en prat med moren din? Wink

  • re: sv: (moahaha) Ja jeg driver jo med litt snikreklame for familien når jeg kan. Mitt inntrykk når det kommer til Oriflame er at der det før var vanlig med “homeparty” er det nå blitt sånn at man bare melder seg inn og bestiller til seg selv og vennene sine, men bortsett fra det eksisterer det ennå Smile

   • Takk for komplimenter på bloggene forresten.
    BTW jeg savner et plugin som lar meg redigere kommentarer i x antall minutter etter at jeg poster dem.

    • But of course! Grin

     Jeg la inn Disqus her for litt siden, som funket helt ypperlig. Dessverre bøllet det med tegnsettet mitt, sånn at alle kommentarene med Æ Ø eller Å ble erstattet med uleselig humbug. Frown Har du tips til plugin som lar en redigere egne kommentarer?

   • re: sv:-meg her og der. Jeg kjente Oriflame den gangen det var homeparty ja, mamma drev på med både Oriflame og Avon i sin tid. Gir det noen fordel å bestille gjennom noen som er medlem fra før? Jeg husker ikke lenger hva det var jeg ville ha, men det må da gå an å finne ut av. Morsomt! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.