dysfunksjonell.no
8Jan/130

Estee Lauder Peach Nuance

Sammen med kolleksjonen Spring Colour Forecast lanserte M·A·C blant annet en Blush Ombre kalt «Ripe Peach». Denne blushen ble ubeskrivelig populær, det er den forsåvidt enda selv tre år senere, og dersom du er så heldig at du klarer å få klørne i en kan du ta deg ganske godt betalt om du ønsker å selge den videre. Ville tilstander.

Estee Lauder Peach Nuance

Nå var det imidlertid ikke «Ripe Peach» jeg skulle snakke om, men dens mer ukjente lillebror Peach Nuance fra Estée Lauder. Den er minst like pen å se på som «Ripe Peach», men får ikke på langt nær like mye oppmerksomhet. Temptalia har sammenlignet de to blushene her, klikk for å lese hennes beskrivelse og se swatches.

Jeg bestilte min fra ACW hvor jeg betalte $8.99 + $4.75 i frakt, som totalt utgjorde sånn omtrent 77,- kroner med dagens kurs. Det at denne er en såkalt 'sample' (tester eller prøve uten original emballasje) er nok litt av grunnen til at den ikke kostet mer, men jeg setter gjerne denne i en mer tilgjengelig palett. Billigste fraktmetode fra ACW tok nøyaktig én måned med posten.

Syns du «Peach Nuance» er en god erstatning for «Ripe Peach»?

Photo: Estee Lauder Peach Nuance © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on January 8, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Har den (kjøpt fra samme sted) og er superfornøyd Smile

  Da MAC gav ut sin variant levde jeg i den villfarelsen om at jeg ikke ville kle den fargen.

  Har i ettertid funnet ut at det gjør jeg så absolutt og denne er så absolutt like god som MAC sin mtp pigmentering og det å vare på kinnene utover dagen Smile

  • Jeg eeer så svak for farger som dette, jeg har ikke tall på hvor mange makeup-produkter jeg har i denne fargefamilien, det er nesten litt skremmende. Jeg er litt usikker på hva jeg syns om den på, mot hudtonen min, men jeg er fortsatt litt lettskremt når det kommer til blush – og den er jo ganske pigmentert. Det går seg vel til, den kommer iallfall til å bli brukt. Smile

 2. Før jeg oppdaget MAC siklet jeg ubeskrivelig lenge på denne, den er jo kjempefin! Men det ble aldri til at jeg kjøpte den, dessverre.. Ville bare hatt den i samlingen min, hehe Razz Jeg har jo Ripe Peach, da, men jeg synes Peach Nuance ser litt mer rosa ut og Ripe Peach litt mer peachy/oransje ut..? Mulig det bare er på bildet da Smile

  • Det er nok bare bildet. Den er såpass stor at du kan velge om du vil ta farge fra sidene eller blande dem sammen Smile

  • Jeg tror ACW har den inne med jevne mellomrom. Jeg handler ikke noe særlig derfra lenger, men da jeg var innom for å se etter denne hadde hun den på lager og jeg ble den lykkelige eier. Til den prisen syns jeg det var helt OK!

   Jeg er enig i at det ser ut som Peach Nuance og Ripe Peach er litt ulike fargemessig på bildet, jeg regner med at du refererer til Temptalias bilde, men på bildet hvor de er swatchet ved siden av hverandre syns jeg de er identiske på farge med litt ulik “finish”. Den er fin! Grin

 3. Dette er et sånn produkt som er utrolig vakkert å se på, og det er god nok grunn til å skaffe seg det! Den er så vakker at jeg sikler litt her jeg sitter! Smile

  • Typisk meg ville være å kjøpe den, beundre den i all stillhet og så putte den i en skuff for ‘safe keepings’. Denne gangen har jeg vært kjempeflink, så jeg har faktisk brukt den hele to ganger allerede (jeg bruker ikke blush hver dag). Vakker ja, det er bare forbokstaven! Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.