dysfunksjonell.no
3Jan/130

Samsung EX2F

Samsung EX2F

Photo: Samsung

Posted by Shamini on January 3, 2013 – 3:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Grattis Grin
  Ser snasent ut altså Smile

 2. Gratulerer med nytt kamera. Har bestilt meg nytt kompaktkamera selv, da mitt gamle tok kvelden like før jul. Er nødt til å ha kamera i vesken. Vet aldri når det dukker opp noe jeg MÅ ta bilde av Smile

  F1.4 er jo kjempebra Smile Du får legge ut noen testbilder! Smile

  • Tusen takk, Jade. Smile Kamera i vesken er kjempelurt, det har skjedd en gang for mye at jeg har trengt det, men ikke hatt det med meg. Nå gleder jeg meg bare til vi skal ut på tur igjen, og jeg kan ta bilder selv!

   Ang. testbilder er bildet av Inglot-paletten, og juletreet (men redigert) tatt med det nye kameraet. Det er ikke vær til å være ute i skrivende stund, blåis og rullestol er ingen god kombinasjon, men jeg skal se hva jeg får til om ikke altfor lenge. Smile

 3. Måtte inn å se på det kameraet der ja Smile Nå fikk jeg lyst å anskaffe meg et slikt selv, også selge det andre jeg har Smile Var jo ikke ille pris på det heller Grin

  Gratulere med nytt kamera Smile

  • Tusen takk! Et tips: ikke kjøp kamera før du vet hva du vil at kameraet skal gjøre for deg, hvilke krav du har osv.. Jeg leste reviews i nesten to uker før jeg bestemte meg for at dette kameraet var det som passet mine krav best (jeg kikket på fire ulike produsenter og modeller), og jeg er fornøyd med valget mitt. Hadde jeg hatt andre krav, så hadde jeg gått for et annet kamera. Smile

 4. Var noen av de andre kameraene du så på Fujifilm x10 eller Canon G1x? Jeg må innrømme at jeg har litt lyst på et slikt kamera som jeg kan putte i lommen når jeg er ute å farter, slik at jeg slipper drasse meg meg min nåværende kamerasekk på ca 10KG.

  Ellers håper jeg du kan ta et testbilde inne i normalt “være inne lys” uten blitz og sende meg Smile

  • Jeg så på Fujifilm F770 EXR, Sony Cybershot RX100, Nikon 1 J, Nikon DX100 og så kikket jeg såvidt på et par andre. Sony sitt ble for dyrt, Nikon sine ble for tunge (Nikon 1 var ikke helt det jeg var på utkikk etter uansett) og objektivene for dyre, men jeg er veldig fornøyd med Samsungen min altså! Foreløpig er det akkurat det jeg ville ha, og jeg gleder meg til å ta bilder ute og på ferie. Smile

   Jeg har sendt et enkelt testbilde av juletreet vårt din vei. Det er tatt inne i vanlig romlys, uten blitz. Ingen av bildene som ble tatt her i jula er tatt med blitz, og jeg er veldig imponert over hva kameraet presterer.


Leave a comment

No trackbacks yet.