dysfunksjonell.no
23Dec/120

Inglot Finland

For noen måneder siden var jeg i kontakt med Inglot Finland for å høre om de ville sende varer til Norge. Vi er kraftig på underskudd hva Inglot angår, og det er som de sier; 'håpet er lysegrønt'. På daværende tidspunkt fikk jeg beskjed om at de hadde sendt en pakke til en annen kunde i Norge, og ville vente med å åpne for dette til de fikk bekreftet at pakken kom vel frem og alt gikk fint. And indeed it did, nå kan vi faktisk bestille så mye Inglot vi måtte orke fra vårt fantastiske "naboland" Finland.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bestille noe før jul, men etter å ha sett mengder med bilder, lest overbegeistrede foruminnlegg og forestilt meg store smil, klarte jeg ikke motstå fristelsen lenger og jeg la inn en bestilling på én 10-palett med 11 tilhørende skygger. Hvorfor 11, tenker du? Vel, jeg fant jo ut at jeg hadde klart å kjøpe to av DS494, og tenkte jeg skulle erstatte denne med en ny farge. Utrolig nok klarte jeg å bestille S15, som jeg også har fra før, så jeg er egentlig like langt. Mon tro om dette et forsøk på å underbevisst få meg til å shoppe mer fra hjernen mins side? Uansett, halve moroa med Inglot Freedom System er å sette sammen palettene selv, og her er min siste.

Inglot Freedom SystemM328 · M337 · M357 · M342 · M344
M363 · DS465 · P404 · P409 · P421

Selv om jeg ikke feirer jul helt som alle andre er jula den perfekte unnskyldning til å shoppe julegaver til seg selv, så dette får bli årets julegave fra meg.. til meg. Jeg har imidlertid jukset og "pakket opp" allerede, men jeg kan melde om at jeg ble veldig, veldig glad for gaven!

Photo © Shamini Thevarajah

Posted by Shamini on December 23, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Vi får bestille fra Inglot København også iflg beskjed jeg fikk i butikken på Fisketorvet.

  Men – hvordan er prisene i Finland ?

  En vanlig firkantet øyneskygge kostet i sommer DKK 75,- :S

  En ørliten prisforhøyning når man tenker på at de i Polen koster ca 12 zloty Wink

  • Fra København? Det visste jeg ikke. Takk for nok et tips! Jeg syns Inglot Danmark har ganske stive priser, men om man sammenligner med Polen er kanskje alle de andre landene litt i overkant høyt priset. Fra Finland betaler vi €5.50, altså ca. 41 kroner per firkantede øyenskygge. Det er jo ganske mye billigere enn fra Danmark, og kundeservicen er helt, helt fantastisk. Smile Jeg kommer nok sikkert til å bestille både en og tre paletter til, selv om jeg kanskje.. har nok med de jeg allerede har.. Wink

   Ha en fortsatt god jul, kjære Nina!

   • Da snakker vi prisforskjeller, ja Smile Det høres ut som om det kan bli en aldri så liten palett på meg fra Finland sånn etterhvert Wink

    (og nei, det er ingenting som slår prisnivået i Polen… Smile )

    Fortsatt god jul til deg også Smile

    • Ikke sant? Syns ikke det var avskrekkende i det hele tatt. Jeg vil gjerne høre hvilke du bestemmer deg for om du legger inn en bestilling, jeg eeer så nysgjerrig. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.