dysfunksjonell.no
21Dec/120

MAC Brun and MAC Coppertone

Før helga stakk vi innom Trondheim Torg for å gjøre unna noen ærender, og jeg ville en kjapp tur innom M·A·C. Jeg hadde ingen store planer, men det begynte å bli lenge siden sist. Siden jeg har begynt å henge på forumet til Heidi Øksendal, et flott sted om man er litt i overkant interessert i sminke og den slags, slang jeg ut en tråd i håp om at noen kanskje kunne peke meg i riktig retning av en brynskygge som kunne passe meg. Tenk, for ikke lenge siden kunne det ikke falle meg inn å bruke mer enn to minutter på brynene mine, men nå?.. nå må jeg fikse til jeg er fornøyd, det innebærer blant annet å fylle inn brynene der de er litt ujevne (med 'ujevne' mener jeg muligens de stedene jeg har vært litt uheldig med pinsetten). Det ser så utrolig mye bedre ut enn å bare la dem leve sitt eget liv, kanskje spesielt med tanke på at jeg har ganske kraftige bryn. Jeg fikk et tips om M·A·C Brun, og jeg fant ut at jeg ville prøve den. Så fort som mulig. Hva er vel bedre enn en legitim unnskyldning for å shoppe?

Det hører med til historien at jeg har dårlig erfaring med å spørre butikkansatte om råd når det gjelder farger som passer meg, som regel ser jeg helt koko ut så fort jeg kommer ut i dagslys, og da er det jo gjerne for sent. Jeg har kommet ut fra M·A·C med en øyenbrynsblyant så varm at det så ut som om at jeg egentlig er rødhåret.. og den havnet fort nederst, bakerst i en skuff. Jeg har også sett ut som den klovnen jeg virkelig ikke kan fordra, med aaaltfor mye blush i kinnene - og som en prostituert, med helt feil rødtone på leppene. Ja, derfor spurte jeg heller jentene på forumet, og jeg kan ikke annet enn å bøye meg i støvet.. for M·A·C Brun er definitivt den mest passende brynfargen jeg har prøvd per dags dato. Ikke for kraftig, kald nok, og veldig lett å jobbe med. Tusen takk for supert tips, Heidi!

Mens jeg var der klarte jeg ikke motstå fristelsen, og spurte den veldig hyggelige ansatte om hun kunne anbefale meg en blush? Gudene skal vite at jeg overhodet ikke trenger fler blusher i samlingen min, men jeg har jo blitt helt hekta. Hun lurte på hvilke farger jeg likte, jeg svarte med "uhm" og "eh", samt "jeg vil helst ikke se ut som en klovn", og hun dro frem M·A·C Coppertone. Hun la litt under kinnbeinene, og den var helt nydelig på meg. Veldig naturlig, veldig flatterende. Jeg kunne jo ikke annet enn å ta den med meg til kassa? Ved nærmere ettertanke minner den endel om MUS Terra, men selv om den er i samme fargefamilie er den ikke like voldsom. Jeg har blitt veldig, veldig glad i begge to, og lite er bedre enn det.

MAC Brun

MAC Coppertone

Photos © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on December 21, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Veldig fine produktbilder, Shamini! Ingenting er bedre enn en god unnskyldning for å shoppe, hvertfall ikke når man er fornøyd med kjøpene Grin

    • Du er alltid så søt, Marie, tusen takk for det! Grin Godt du er enig med meg. “Brun” kunne ikke passet bedre til fargene mine, jeg kan ikke skjønne at jeg ikke har kikket på den før. I’m happy! Grin

  2. Ja, kjempeflotte bilder!! Så kjekt å komme hjem fra shopping og være kjempefornøyd med kjøpet Smile God jul!!


Leave a comment

No trackbacks yet.