dysfunksjonell.no
20Dec/120

Sapphire, o’ gorgeous Sapphire!

Det er litt merkelig at jeg gjennomgår en språkidentitetskrise hver gang jeg lider av akutt bloggtørke, men nå har jeg altså hoppet over på norsk igjen for å se om noe av snerten kommer tilbake. Bær over med meg. Jeg vet at jeg er forvirrende, vinglete og ganske slitsom, men det går seg til. Etterhvert. Sikkert. Nå som klokka har passert midnatt (teknisk sett er den vel snart halv fire), og vi offisielt skriver 20. desember, sitter jeg her og glaner på TV (mens jeg funderer på hva jeg skal blogge om). På bordet mitt står en åpen DHL-eske, søpla er overstrødd med tom emballasje, og på "skrivebordet" ligger det ferdig redigerte bilder av det som var i esken. Nå lyver jeg egentlig litt, for akkurat dét skrev jeg den 13. desember. Bygones. Det som imidlertid er tilfelle er at jeg enda ikke har skrevet et eneste ord om innholdet i DHL-pakka mi. Om verden fortsatt består på.. lørdag, så lover jeg å gjøre en innsats så snart jeg har tid. For om Ragnarok lar vente på seg skal vi kose oss sammen med familie fra begge sier i noen dager!

Jeg hater å bevege meg utendørs på denne tiden av året, men for å komme meg ut litt har vi satt av dager hvor vi tar turen ut for å handle - ja, for å komme meg ut litt, og for å handle litt mer fornuftig. Å planlegge middager for en hel uke har vel aldri drept noen! Anyway. Den 12. dro vi en tur til Sirkus Shopping, og planen min var å kjøpe en pose fyllvatt. Kom jeg hjem med fyllvatt? Nei, men det jeg derimot hadde med meg hjem var en flunkende ny Laura Mercier Caviar Stick i Sapphire. Til mitt forsvar var fyllvatten utsolgt, og da syns jeg på en måte at det var greit å ta med seg noe annet hjem. Som et bytte liksom.

Laura Mercier Caviar Stick: Sapphire and AmethystSapphire · Amethyst

Laura Mercier Caviar Stick i Amethyst, som også er avbildet over, var én av godsakene i DHL-pakka mi. Siden jeg nå har fem stykker i samlingen min har jeg tenkt å skrive en aldri så liten anmeldelse om ikke altfor lenge, for disse små skattene fortjener så absolutt litt ekstra spalteplass.

Photo © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on December 20, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. For en nydelig blåfarge! Grin

  2. Nydelig farge og kjempegode skygger å jobbe med Smile De sitter som støpt hele dagen Smile

  3. Golden er faktisk den jeg strekker meg etter oftest for tiden Smile Den går helt fint å bruke alene på øyelokket men jeg bruker å legge Burberry sin Pale Barley over.

    De mørkeste av dem blir gjerne brukt som eyelinere hos meg (ved hjelp av en tynn skråkost) – sitter som støpt hele dagen selv på øyne som mine som vanner mye når det er trekk :S

    • “Golden” er jo bare nydelig. Jeg har brukt “Khaki” alene på øyelokket endel ganger, og syns den er perfekt til det. Smile Jeg har fortsatt tilgode å bruke disse som base, men jeg må se å få testet det også snart. Jeg er utrolig positivt overrasket over holdbarheten, og jeg håper det kommer fler farger etterhvert!

      Å bruke de mørkeste som eyeliner har jeg overhodet ikke tenkt på, for en smart idé! Jeg blir så demotivert av å plages med eyelineren, så jeg pleier å styre unna, men jeg ser for meg at “Sapphire” må være super som liner. Tusen takk for tips! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.