dysfunksjonell.no
11Dec/120

Frust. Frust!

Det har vært litt labert med aktivitet her i det siste. Ikke bare fordi vi har flyttet fra leilighet til hus, og dette tar sin tid når man har et liv å leve ved siden av (normale mennesker jobber jo gjerne), men også fordi Universet tydeligvis har funnet ut at jeg trenger litt 'krydder i hverdagen'. Dette 'krydderet' kommer i form av problemer, utfordringer og hindringer ellers der jeg absolutt ikke trenger dem akkurat nå. Jeg regner med at dette er Universets måte å smekke meg på lanken fordi jeg har engstet meg for overgangen mellom 2012 og 2013, siden 2012 hadde vært et flott år frem til november startet. For med november startet også elendighetene. Ja, greit, nå er jeg kanskje litt i overkant dramatisk, men i skrivende stund er det ingenting jeg ønsker meg mer enn en kraftig timeout.

Det er ikke det at jeg ikke har noe å skrive om, for det har jeg jo i aller høyeste grad, jeg har bare mistet egenskapen til å formidle dette på en måte som er forståelig for alle andre enn meg selv. Jeg kan skrive innlegg på innlegg, men når jeg leser gjennom dem syns jeg ikke de gir noen mening. Det blir liksom bare svada alt sammen. Heldigvis har jeg noen gode venner, som er nære venner til tross for at avstandene mellom oss er store og uoverkommelige, og en av disse er André. Jeg klaget min nød til ham her om dagen, og han kom med den brilliante idéeen om å gjesteblogge for dysfunksjonell.no. Gjesteblogging? Det har liksom aldri vært i tankene mine, og da slett ikke av en som skriver om heeelt andre ting enn jeg skriver om selv? Idéen virket spennende, og han postet sitt første innlegg allerede på mandag! Jeg har snoket litt i kommende innlegg fra ham, og jeg tror det vil være et sjakktrekk å ansette denne karen på fast basis. Kanskje jeg burde innføre en spalte ved navn «Gullkorn fra Andrés munn»?

Mens André skriver av seg frustrasjonene sine her hos meg, får jeg ta nakkegrep på Universet og riste det litt. Smørbrødlista over ting som må gjøres, og det ganske kjapt, begynner å bli lang - og på toppen av alt det mindre morsomme ligger bryllupsplanleggingen, som egentlig er både spennende og litt nifs. Månedene småjogger avgårde i passe hurtig tempo, og det er en hel del ting som bør være på plass rett over nyttår. Som bryllupsinvitasjoner. Og brudekjole. Som jeg egentlig trodde jeg hadde i boks. Hurra for ambivalente visjoner. Da er det jammen betryggende å tenke på at jeg har verdens beste forlover, og at det ikke er så lenge til jeg får se henne igjen! Jeg har planer om å kjøre bryllupsinnleggene i egen kategori, for dem som måtte være interessert i å følge med, men jeg vet egentlig ikke hvor mye jeg legger ut underveis. Ting blir aldri som jeg planlegger uansett.

Illustration: Munchykin

Posted by Shamini on December 11, 2012 – 5:05 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.