dysfunksjonell.no
10Dec/120

Gjesteblogg – Hello World

Guest Blogger

Som alle ting it-relatert, så starter vi denne gjestebloggen med en «Hello World», dette gir nok ikke noe større mening for alle dere der ute, da det fort blir litt nerd-ete.
«Hvem er dette, og hvorfor skriver han her», tenker dere kanskje? Begge spørsmålene har et kort og et langt svar. Det korte svaret hadde nok vært enklest, men da blir det jo ikke noe blogg å lese, så vi må nok dessverre gå for det lange, forsøk å holde ut med meg.

Så, hvorfor skriver han her, tenker du. Da har vi noe til felles, for det lurer jeg også på.

Jeg tror vi starter med å spørre oss «hvorfor meg», så tar vi introduksjonen av hvem jeg er etterpå, er det noe jeg ikke liker så er det nemmlig å presentere meg for folk. Det er ikke det at jeg ikke liker møte folk, men jeg hater å stille opp på fest, møter og kurs, for å introdusere meg 143 ganger, hvorpå ingen husker hvem du er 10 sekunder senere.

Det har seg nemmlig slikt at Shamini er inne i det vi kaller en blogg-tørke (ups, var det hemmelig?) og trenger litt hjelp med innhold til alle dere lesere der ute. Etter flere forsøk med inspirasjon fra min side, ble det til at jeg tok tastaturet i mine egene hender, og skriver ned et par ord til bloggen.

«HVORFOR HAN?» spør dere kanskje nå, og hvis dere ikke lurer på det, så er det fordi dere ikke vet hvem jeg er.

Mitt navn er André, jeg er under 30 år, og har brukt 2/3 av denne tiden på data, og elektroniske leketøy, hvorav 10 år på et proffesjonelt nivå. Jeg kan ingen ting om sminke eller kosmetikk, og i likhet med Pondus får jeg utslett av «femikrem». Ikke liker jeg hunder som bjeffer og bråker hele tiden, og la oss alle bare innse faktumet, desto mindre en hund er, desto mer bjeffer den. Kombiner dette med størrelsen på hundene jeg ser på bloggen her, så kan vi jo alle lure på HVA I ALL VERDEN Shamini tenker når hun slipper meg til.

Det store spørsmålet er om Shamini noen gang kommer til å snakke med meg igjen når denne bloggen er lest.

Siden dere nå har litt bakgrunnsinformasjon, så lurer dere nok på hvorfor jeg skriver her, når jeg hater alt denne bloggen er om. Da har dere glemt en ting, denne bloggen handler ikke om hunder, sminke og andre jente-ting. Den er om Shamini, og henne hater jeg ikke.

Jeg møtte Shamini for første gang på et dataparty i Narvik for 7 år siden, men hadde en del kontakt via IRC (bland dere sminke-berter kjent som mirc, eller «det der chatteprogrammet») før datapartyet. Som seg hør og bør er alle datanerder mindre sosialt kompatibel, noe som resulterte i at å hjelpe Shamini med datamaskinen og nettverkstilkobling resulterte i et ganske stille og pinelig øyeblikk. Se for dere en stakkars nerd som må møte et nytt menneske som I TILLEGG er en jente! Mange timer samtale på IRC ble straks avglemt da det satt et virkelig menneske forran meg, noe som resultert i et HEI og SÅNN DER før man løp fra åstedet, like raskt som en Chiuahua som ble tatt på fersken når den urinerte i veska til mor (se der, den første hundereferansen, dette går jo bra, må bare komme med noe om sminke nå)

Noen minutter senere ble kontakten tatt opp over IRC, med et tryggt nettverk og flere servere mellom oss, og samtalene fortsatt som før, og i 2006 ble jeg invitert med på konsert i Bodø, på Parkenfestivalen, og ikke minst for å høre Minor Majority, som den dag i dag alltid får meg til å tenke tilbake på denne turen.

Vennskapet fortsatte over IRC, MSN, Skype og Facebook-chat. Type protokoll som ble brukt for å kommunisere forandret seg stadig, men vi forsøker fortsatt holde kontakt og snakker sammen ofte. Jeg forsøker til og med lese bloggen, men det hender at sminke-postene gjør dette litt vanskelig for meg til tider.

Dessverre har det blitt lite møter i virkeligheten, da Shamini etter hvert fant ut at nord var for lite, og Trondheim var plassen man skal bo.

Var det vanskelig å reise over fergeleiet for å besøke henne før, så ble det ennå verre nå.

Heldigvis har vi fortsatt bra kontakt via internett, og snakker ofte sammen.

Så etter mye om og men vet dere hvorfor jeg er her, akkurat i tide til at jeg logger av. Om dere får se mer til meg fremover er nok avhengig av både interessen for ikke-rosa-blogging på siden her, og om jeg har fornærmet Shamini såpass at hun ikke snakker til meg lengre.

These are the images I've saved

Posted by Andre on December 10, 2012 – 6:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.