dysfunksjonell.no
23Nov/120

MUS Twisted Lip Treatment

I was so thrilled about my MUS haul that I managed to throw away all the boxes before reading the ingredient list of the lip treatment. I've been using it for a few days now and I luckily haven't had any nasty reactions to it. It's supposed to be vanilla/mint, but it doesn't taste anything to me and I'm unable to detect anything but a faint scent of something sweet. This lip treatment consists of a core and a outer layer, the latter containing scrubbing grains. Even though I sometimes feel like these grains are a little harsh on my lips I enjoy the feel of having my lips exfoliated, and I've decided to go back for another. The product doesn't melt away on your lips, but stays put for several hours so you don't have to reapply all the time. It's also a little sticky, I suspect this is what keeps it at bay, and it leaves my lips soft as.. well, as soft as I could wish for really!

Now, when I'm done praising this lip treatment I'll have to say a little something about the price. It costs 170,- NOK, which would convert into about $30 with today's exchange rate, the same as Make Up Store charge for a lipstick. That makes it a pretty darn expensive lip treatment, but as I already said above; I know I'll be going back for another one. That's how much I like this product, and that's how much it does for my lips.

Make Up Store: Twisted Lip Treatment

The Verdict

RatingDespite the price tag on this product, we live in Norway and should be used to insane prices, I need to have this little treasure in my life. This time of year my lips are really dry, and I've been having a hard time finding a product that works for me. With this lip treatment I've found a product that scrubs, moisturizes and keep my lips soft and healthy throughout the day! I absolutely love everything about it, and I highly recommend it to anyone who wants to spend that kind of money on a lip treatment.

When that's been said I chose to give the MUS Twisted Lip Treatment 4/5 because of the price tag. The product is absolutely worth a perfect score, but it's not for everyone's wallet. Such a shame.

Photo © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on November 23, 2012 – 1:35 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Spennende produkt! Dette høres ut som noe jeg kunne likt! Smile

  • Tusen takk for kommentar, Heidi, veldig hyggelig å se deg også her. Smile Du får ta en kikk på denne neste gang du er innom Make Up Store, og fortell gjerne hva du selv syns. Smile

 2. Er dette et produkt som skal benyttes over natten som “balsam” eller en vanlig leppepomade ? Hørtes igrunnen ut som en noe stiv pris for en leppepomade iallefall.

  Var i Warszawa igjen helgen som var og der hadde de fått Bath & Bodyworks Smile Kjøpte med meg en leppe”balsam” som skulle virke over natten og som jeg nå i etterkant kjeftet på meg selv for ikke å ha kjøpt flere av… Wink Tuben er rimelig liten og metallisk blå med teksten “My favourite night balm”. Husker ikke hva jeg måtte ut med for den i polen men på web-siden til B&B står den oppgitt til ca $7 for en og med “kjøp 3 betal for 2” så så altfor galt kan det ikke ha vært.

  Det er med hånden på hjertet det beste leppeproduktet jeg har prøvd Smile

  • Dette er en vanlig leppepomade som kan brukes hver eneste dag om man ønsker det. Jeg er jo helt enig i at prisen er stiv, men tatt i betraktning at dette er en leppepomade som faktisk gjør noe for mine lepper betaler jeg gjerne 170 kroner.

   Åh, Bath & Body Works er en butikk jeg svært gjerne skulle vært innom en eller annen gang, og da skulle jeg absolutt ha testet ut den leppebalsamen du nevner – sett at den ikke inneholder ‘linalool’ da. Klok av skade, og alt det der. Tusen hjertelig takk for tips, jeg har notert meg detaljene bak øret. Smile Kjøpte du noe annet spennende? Jeg har så utrolig lyst på en utenlandsreise nå, og Polen høres så forlokkende ut. Synd ikke banken er helt enig..

   • Eneste ingrediensen jeg kan se som ligner er Lanoline Oil Wink

    Jeg var i Warszawa i sommer også og hadde dermed noen ideer om hvor jeg ville på shopping – dessverre for visakortet men … Wink Fikk kjøpt meg konjakk-fargede skinnstøveletter med snøring bak, endel varme gensere + litt andre klær. Alltid morsomt å ha noe som ikke “alle andre” har Smile Og – så måtte jeg jo innom Inglot. De hadde fått inn rainbow-skygger med skimmer i så da ble det etpar av dem med hjem. Klarte å fylle en 10 palett igjen og nå tror jeg at jeg fant den grønn/turkise fargen jeg har lett etter en stund (den som både funker mot øye- og hudfargen min) Smile Lette forgjeves etter Urban Decay og Too Faced på Sephora men det var kanskje like greit både for lommebok og pakkeplass at jeg ikke fant noe Wink

    Arkadia-senteret som ligger ca 10 minutter i drosje fra sentrum av Warszawa minner mye om Westfield-senteret i London – kjempegodt utvalg av alt man kan tenke seg Smile

    • ‘Linalool’ gir meg verdens fineste verandaleppe (med store smerter). Frown Jeg er egentlig bare takknemlig for at jeg har funnet ut at ‘linalool’ er synderen!

     Jeg er helt enig, det er mye kulere å ha klær som ikke alle andre har, og handler også litt ekstra når jeg er i utlandet og finner kule butikker. Hvordan er Rainbow-skyggene med skimmer? Jeg er ikke veldig fan av de matte, men jeg har veldig lyst til å prøve de nye. Smile Har du fått med deg at Sephora har åpnet i Sverige? Gjett om jeg har lyst til å dra over grensa en tur!

     Warszawa er herved satt på lista over ønskede reisemål, og Arkadia-senteret er notert. Jeg drømmer jo fortsatt om Westfield London… jeg vil tilbake, og gleder meg intenst til IMATS’13! Du skal, skal du ikke?

    • Jeg har billett til lørdag IMATS 2013, ja Smile

     Har vært innom Sephora i København i sommer men har (så langt) ikke vært innom i Sverige.

     Mtp Inglot; jeg bruker de tre lyseste rainbow-skyggene (matte) opp mot øyenbryn stort sett hver dag og kjøpte back-up av dem når jeg hadde sjangsen nå (bytter på hvilken alt etter hvilken skygge jeg har på resten av sminken). Rainbow-skygger er totalt sett tørrere i konsistensen enn de andre typene men jeg har funnet ut at om jeg har et underlag som gir skyggen noe å “gripe i” (paintpot mv) gir de god farge de også og holder fargen like fint hele dagen Smile

     Falt for kleskjeden “Reserved” i sommer; sånn pris og kvalitetsmessig ligger de på New Yorker/Zara-skiktet. Det er vel mest vesentlig en ungdomsbutikk men jeg lurer meg innenfor dørene uansett Wink

    • Kult, da håper jeg at alt går etter planen her og at jeg kommer meg til London som antatt. Jeg har billetter til begge dager, så da sees vi kanskje der? Hadde vært koselig! Smile

     Jeg hadde tenkt å kjøpe én av “highlighter”-Rainbowene, men siden jeg ikke gjorde det når jeg var i London gadd jeg ikke engang forsøke å bestille på nett. Jeg hadde helt sikkert bommet på fargen likevel. Selv bruker jeg kun primer som underlag, jeg vet ikke om det kanskje blir for lite for disse? Base er for mye tiltak. Razz

     Hah, vi er da fortsatt ungdommer! Om ikke annet, så iallfall til sinns. Wink

    • Alder er bare et tall, ja B|

     Vi får prøve å avtale litt på forhånd sånn at vi klarer å finne tak i hverandre. Blir det like mye folk på lørdagen som det var i år er det kun et ord som kan beskrive lokalet og det er “kaotisk” Wink

     Det eneste jeg vet at jeg skal kjøpe på messa er mer koster fra Hakuhodo Smile

     Får du frem mailadressen min fra innleggene forresten ? Hvis du gjør det kan du jo sende meg en mail sånn etterhvert Smile

    • Ja, jeg får opp e-postadressen din, så jeg kan sende deg et lite vink etterhvert! Da må du ta meg med bort til Hakuhodo og vise meg hva jeg bare MÅ ha, ikke sant? Wink Jeg drømmer om blushkosten..

     Lørdagen var ganske kaotisk ja, men herlighet så morsomt det var å oppleve det! Det eneste jeg er lei meg for er at jeg ikke fikk sett foredraget med Warwick Davis, jeg hadde sååå lyst til å kanskje få hilse på ham. Gleder meg noe helt forskrekkelig til å oppleve London på sommeren! Grin

    • Forbered deg på noen usannsynlig myke børster Smile

 3. Jeg bruker LUSH sin Honey Trap, men føler at den kommer til kort i den tørre vinterluften. Skal vurdere å plukke denne her opp. Forhåpentligvis reagerer jeg ikke på den!

  • Reagerer du også på leppeprodukter? LUSH sine produkter orker jeg ikke engang ha i hus, de lukter så intenst mye. Jeg hadde den sjokolade-leppegreia for lenge siden, men den gjorde ingenting for leppene mine. Skjønner ikke at det skal være så vanskelig, jeg?

   • Har ikke reagert på noen leppeprodukter så langt, men best å være på den sikre siden.

    Ja, sjokoladegreia funket ikke på meg heller, men honey trap er god. Den lukter litt honning/mint, men ikke så sterkt som resten av LUSH-butikken hehe.

    • Jeg var innom MUS i kveld og kjøpte twisted (i tillegg til litt julegaver), og wow den ser ut til å funke kjempebra! Liker spesielt at den er en scrub i tillegg. Takk for tipset! Smile

    • Jasså? Jeg har litt problemer med honning på generell basis, men da får jeg kanskje teste “Honey Trap”. Jeg orker nesten ikke gå forbi butikken engang, langt mindre gå inn! Helt klart best å være på den sikre siden, allergiske reaksjoner suger.

    • Hurra! Jeg er kjempeglad for å høre at Twisted Lip Treatment funker for deg, og jeg håper du forblir fornøyd med den. Jeg er iallfall strålende fornøyd, og veldig glad for at det er et nytt produkt. Så forsvinner den forhåpentligvis ikke på en god stund enda. Bare hyggelig, kjære deg – takk for at du delte! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.