dysfunksjonell.no
20Nov/120

Make Up Store Dita, Crimson and Twisted Lip Treatment

When I visited Make Up Store last time, I also I picked up three items from their permanent range; one Microshadow in Dita, a matte purple I can't understand why I haven't picked up before, a vibrant lipstick appropriately called Crimson and a Lip Treatment. I've had Dita on my wish list for a while, so I don't know what I've been waiting for. Purple is a color I can't get enough of, so this shade will go great together with my other, more shimmery purples.

Make Up Store: DITA microshadow

Crimson was by no means a planned purchase, but when I saw it I had to have it. I don't know what it is with me and these colors, but orange lipstick? Irresistible! It's bright, it's vibrant, it's loud, it's awesome! There was also a few other new colors in the same color range, and I think I need to take a closer look at Scarlet and Story next time I'm there.

Make Up Store: CRIMSON lipstick

I've been using the new Twisted Lip Treatment every day since I got it, and I like it so much I've decided to dedicate a post to it. It's a lip balm with scrubbing grains, and it has really worked wonders on my 'winter lips'. A review will therefore be up shortly, with added information about this product.

Make Up Store: Twisted Lip Treatment

Photos © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on November 20, 2012 – 8:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. OMG lilla <3
  Kanskje den havner på min ønske liste, men vil først se swatch av den.

  • Haha! Det er ganske tydelig at du og jeg er like glade i lilla, det er sånn en fantastisk farge. Jeg skal prøve å fikse en swatch, kanskje til og med bli flinkere til å swatche på generell basis, nå som jeg har fått meg et godt opplyst sminkerom – og bedre blir det. Smile

 2. Gleder meg til å se swatch.

  Ja jeg elsker lilla, sitter i skrivene stund med lilla sokker på, en lilla onepiece, lilla strikketøy, lilla deskel på iphone, lilla deksel på macen og en lilla kopp xD

  • Tror du ser smashing ut! Så du at jeg gjorde den ene taggen på forumet med lilla tekst? Hehe Smile Hva strikker du for noe? Kanskje jeg skulle heklet meg lilla pulsvanter?

   • Jeg strikker pannebånd. og så har jeg planer om å prøve å strikke meg en lilla hals…. omg jeg gruer meg litt til det prosjektet xD

    • Så spennende! Håper du legger ut bilder når du er ferdig. Jeg har nettopp heklet ferdig et par pulsvanter i sjokkrosa, men siden jeg ikke liker rosa kommer jeg sikkert ikke til å bruke dem, var mer et prøveprosjekt for å se om jeg fikk det til. Nå må jeg finne meg et nytt prosjekt, jeg blir så rastløs av å ikke ha noe å fikle med.

    • Får se om jeg legger det ut ^^
     Kanskje jeg skal legge ut bilde over hvor langt jeg har kommet nå xD hehe


Leave a comment

No trackbacks yet.