dysfunksjonell.no
23Oct/120

We’re moving in!

We could finally collect the keys to our new home on Sunday. With the speed of lightning we packed up everything needed to spend our first night and almost immediately started moving in. Even though I think I need a few more nights here to grow accustomed with having moved from Solsiden, I loved living in the middle of everything (maybe the idea of having everything within reach more than anything), I think I'm really going to thrive here once we have finished moving in and made the place our own. The sun graced us with her appearance early yesterday, and it felt awesome. It's weird how much the sun means, how it works wonders for the mood - it certainly feels like this winter is going to be a lot easier to pull through than the previous four, even though I might just become surprised when Jack Frost arrives for real.

I'm a little (or maybe quite a lot) bummed out about the Internet connection here, we went from 70 Mbit/sec to 5 Mbit/sec, and when I ran a speed test I actually got 3.5 Mbit/sec. Depressing. Hopefully we'll have access to cable within a year, I'm too dependent of my Internet to endure this slow connection!..

Apparently we have a great wildlife around here, or so the neighbor lady said when she popped by yesterday. I like having nature around me, and the air here is a lot less polluted (which is good for my lungs). We put up a pen for the dogs late Sunday night, so they have been running around, playing and wrestling out on the lawn - and they seem to be very pleased with their new environment. Although, I'm wondering what'll happen once they sense a moose or a deer somewhere close, and I'm praying to the Gods we won't experience a tick invasion!

I adore our new refrigerator, it's huge with tons of room for food. We've got a brand new induction cooktop, which works like plain magic. I'm fascinated. I'm sleeping like a baby in our new bedroom, and I can hardly wait until we've settled in. I might even be able to forget about the poor Internet connection for a while. Soon I'll start building my office slash makeup room, which means a lot more room for organizing and other fun! Hopefully I'll have my computer, my camera and all my other thingamabobs available in the next day or so, then I can go back to my normal blogging about the superficial joys of my life.

Posted by Shamini on October 23, 2012 – 6:01 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Internett er ikke noe særlig her oppe i høyden nei, men vi klarer faktisk fint å gjøre det vi vil, selv om jeg er sammen med en spillenerd Wink Må bare passe på å ikke bruke nettet om han skal game Razz Ellers er det flott å bo her oppe, og jeg vil tro dere får tilbud om fibernett om ikke så alt for lenge Wink

    • Det kommer vel helt an på hvilke spill man nerder med, men jeg ser for meg at mine spill vil funke helt fint. Det hakker når jeg skal se på TV – og det er enormt frustrerende. Frown Jeg krysser alt som krysses kan for at det kommer fibernett innen rimelig tid, det planlegges jo et boligfelt like i nærheten, men det kan jo ta sin tid det også.. usj. Om jeg skal være helt egoistisk og tenke kun på meg selv, så savner jeg Solsiden. Razz Sånn vil det vel sikkert være en stund, men jeg håper det går over når vi har kommet oss på plass. Smile

  2. Hørtes ut som et veldig koselig sted å bo. Krysser fingrene for at internettet ordner seg.

    • Tusen takk! Smile Koselig er det så absolutt, selv om jeg er langt mer bymenneske enn friluftsmenneske. Gleder meg bare til alle tingene våre er på plass, sånn at hverdagen kan gå tilbake til det normale, og stressnivåene kan synke igjen. Wink

  3. Håper du finner roen der oppe og blir fornøyd Wink Internetten her er også ganske nedtur i forhold til det vi hadde før. Samboeren min sier at vi ikke kjøper hus noen plass med dårlig internett. Det er sikkert et av hans viktigste krav Razz

    • Jeg er helt, helt enig med samboeren din. Hadde jeg visst hvordan nettet var her oppe, så hadde jeg nok tenkt meg om en ekstra gang. Når det er sagt har vi bodd her i litt mer enn en uke nå, og selv om jeg ikke har fått sakene mine på plass enda.. så trives vi veldig godt her, og jeg savner ikke lenger leiligheten i byen. Herlighet, vi bor 12 minutter med bil fra Samfundet jo! Det med nettet ordner seg helt sikkert etterhvert, om jeg blir rik kan jeg jo betale for graving av kabel. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.