dysfunksjonell.no
9Oct/120

Buh-bye Solsiden!

I cannot believe how insanely wonderful 2012 has been, and today we closed another chapter; our beloved apartment at Solsiden was sold this morning. With a nice profit too! We couldn't be happier, Øyvind has been working like crazy the past two-three weeks (in-between working, dog shows, and sickness amongst my employees) to get everything ready for the showing last night. We had 12 people here, and every one of them put their names down for further interest. Our agent praised us and all the work we had done, and it felt good to.. let go. We were hoping we would sell during this first round, and it felt absolutely amazing to receive that first bid.. the suspense was almost unbearable. At 12:00 PM it was clear, our apartment was sold for as good a price as we could have hoped for.

Sure, dip me in chocolate and call me 'superstitious', but I'm anxious of what 2013 will bring. In about three weeks it'll be two years since I had my brain infarction, and I'm dreading that date. I'm scared senseless it'll happen again, for some reason the date scares me more than any other date of the year. I hate it. My common sense tells me that I have nothing to be afraid of, but the emotional me is a nervous wreck. 2012 has been fantastic, beyond all belief - but somehow it has made me even more afraid of dying. Dying. I sound all melodramatic. I feel all melodramatic, but it scares me. I don't want to miss out. I want to live in our new house, make new memories, be happy without having to worry about my health. Thinking about these things is wasting time I should use on being happy instead, I know that. I shouldn't worry. I needn't worry.

Now, in only 12 days we'll receive the keys to our house, and I don't have the words to explain how much we're looking forward to starting this new chapter of our life together. I just know it'll be a good one, but someone seriously needs to slap some sense into my brain plzkthx.

Posted by Shamini on October 9, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Vet du snuppa, det nye året vil bringe like mye lykke til deg, som dette året har gjortSmile

 2. Signerern Lene her, 2012 har vært et fantastisk år for deg, en ny start, en omveltning. Dette vil fortsette i 2013. Smile

 3. Gratulerer masse med salg av leiligheten. Skal se det lille huset på “landet” gjør 2013 til ett enda bedre år enn hva 2012 har vært Wink Utrolig hva det å kunne sitte ute i solen og bare nyte stillhet og se på hunder som leker kan gjøre med humør og energi Smile

  • Tusen takk, Bodil. Smile Nå er det bare én liten uke igjen til overtakelse, og det er allerede tydelig at dette blir starten på en helt ny epoke. Jeg håper du har rett i at det kommer til å gjøre 2013 bedre enn 2012, det hadde vært helt fantastisk! Jeg hadde egentlig sverget på å ikke skulle bo sånn igjen når jeg først hadde kommet meg til byen, gudene skal vite at jeg har hatt min ‘share’ av å bo på ‘landet’, men.. jeg gleder meg, og sola?.. den blir det også helt fantastisk å se igjen! Grin

 4. This coming year will bring you more happiness and more luck Smile I am sure of that… you will have a new house and life is looking brighter than ever Smile I have a feeling inside my heart that everything will be amazing Smile
  hugs

 5. Søte deg da, jeg skjønner at det nesten blir ekstra skummelt at alt er så godt for tiden. Men det betyr ikke at det trenger å skje noe fælt, for innimellom så skjer det flotte ting for flotte mennesker! Prøv så godt å nyt livet! Tenk nå har dere flyttet inn i deres nye HJEM! Grin

  • Takk for gode ord, Monica. Smile Det er vanskelig å tro at det skal vare evig lenge når året har vært så bra som 2012 har, kanskje spesielt fordi 2011 var veldig vanskelig.. et år jeg ikke visste om jeg ville komme meg gjennom. Jeg skal gjøre mitt beste, jeg vet jo innerst inne at ting kommer til å bli kjempebra når vi har kommet oss i orden i nyhuset, selv om den gnagende følelsen av og til tar overhånd.


Leave a comment

No trackbacks yet.